Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 428
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Sofia
Така ви искам момичета. И аз ща не ща ще викам за Испания!
Веси, Ани, ДХЗ - Vamooos Espana 🇪🇦🇪🇦🇪🇦! Simple Smile
ММ ще вика за Англия! Simple Smile
Предател, предател 😜😜😜

# 2 791
Мими, теб не съм те виждала по къси гащи. Срамота Wink Веднага да се поправиш Simple Smile
Пази боже...! 🤣
Веси, да! Wink

# 2 792
  • Sofia
Мими, теб не съм те виждала по къси гащи. Срамота Wink Веднага да се поправиш Simple Smile
Пази боже...! 🤣
Веси, да! Wink
Щерката ще го подреди баща си, няма да е дълго за Англия😘

# 2 793
  • Mediterraneo
Интригата е страшна. Работя в английската зона в града, едва ли има друго място в Испания с такава концентрация на английски туристи. Командировали са десетки полицаи насам, от 6 тази вечер се забранява продажбата на бира в бутилки и каквото и да е в стъклени чаши. Улицата на хотела, където работя, е една от централните в зоната, тя и пресечките й се затварят за движение. Не знам нито как ще оцелеем на работа, нито как ще се прибера. Вече ми е все тая кой ще падне и кой ще бие, за нас работата е уин- уин.

# 2 794
У дома 75 % от семейството са за Испания и 25 % за Англия...Поддръжникът на Англия ще го гледа навън...така че вкъщи ще е спокойно...Да свършва това първенство, че ми омръзна да спорят и викат ... за всеки мач се нанасят в таблици предвиждания за резултатите в редовно време и се води домашна класация кой най ги познава... Grinning И това се прави за всяко европейско и световно по футбол ....
Иначе по другия спорт сме 100 % за Джокович... Simple Smile

# 2 795
Английска колония сме. Сори мацки не ме линчувайте и аз с на Мими мъжО 😎

# 2 796
щяхме да ходим на разходка/ пазар/плаж  към Алгарве, но оставихме за другата седмица, точно заради неконтролируемите англичани, които са по двама на кв.м. там
и ние сме за Испания Heart
да свърши футбола, чакаме олимпиадата Grinning

# 2 797
Феновете на Англия се увеличаваме Simple Smile С мен стават трима.

# 2 798
  • София
Мъжете в къщи са за Испания. Аз съм им опонент и съм за Англия. Все пак футболът е английска игра Bowtie
Чакам ги да излязат и да си боядисам корените на спокойствие. Щом се скрие слънцето може и сешоар да си направя Smile

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 19:02 от asa

# 2 799
  • Бургас/Пз
Току що поръчах тази рокля за плаж от НМ. Установих, че ходя само с къси панталони и ризи, а днес видях едно момиче с подобна и много ми хареса. Покрай нея , сложих и един комплект за мотаене вкъщи.
Копче, ти пазаруваш често от НМ, случайно виждала ли си я наживо??

Аса, и аз съм с боята намазана в момента. За първи път комбинират два цвята - един в корените и друг по дължините , да видим какво ще се получи

# 2 800
Видях хубава Магни и чудесна кафява рокля!

Ани, при мен няма да я бъде Амарата... Но поне опитах!

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 22:02 от Agent Provocateur

# 2 801
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Скрит текст:
След инфарктно изпращане на Божидара, чакам да стане 20.30 и да кацне в Бостън.Толкова смело момиче не вярвах, че е.Вярно, че на три години ходеше сама да си купува пилешка супа в стъклен буркан без да имам видимост, но да тръгне само с бордна карта без място.....не я спрях, но докато се качи от Виена за Бостън щях да умра.
Бях в Парадайз и мъжа ми за пореден път каза, че България е тясна за моя вкус.Купих си само една рокля и поредния хайлайтър на Фенти.
На вълна изследвания съм и аз.Пуснах над 100 показателя-полови, хормони и т.н.само витамин Д ми е нисък, но ще пия Вигантол и ще го наредя.На мамографа отбелязаха колко съм кльощава и едвам ми снимаха гърдата, защото на практика нямам такива и няма как да захванат.
Харпа, прекрасна си!
Магни, радвам се, че пишеш!
Честито класиране на децата, аз с колежите си спестих тези моменти на очакване.От тук нататък, обаче са те.
Отивам да оправям, че от четвъртък до 31.07 съм по 12-13 часа на работа и време за нищо няма да има.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 19:38 от siska79

# 2 802
Ани, много хубав цвят е плажното рокле.
Аз неочаквано се прибрах с нови бели адидаски. Приготвих за изхвърляне 4-5 чифта стари. Здрави, но не обувани от години. Морално остарели само заемат място. И тези за сутрешното ходене си заминават. Виждам, че подметката е променила формата си, значи са за смяна.
Всъщност днес прибрахме четките и валяците. Поне този процес приключи. 
Сиска, крушата ябълка не ражда. Да ти е все така авантюристично и смело момиченцето!

# 2 803
  • Бургас/Пз
Браво на Божидара! При такава майка, изобщо не съм имала съмнения и за двете деца. Пиши като е пристигнала и всичко е наред 🩷

Агентче, хич ли не я бива наживо?? Даже и за плаж ли 😟 Уффф, поне е за без пари да не ме е яд. Беше намалена на 17лв

# 2 804
Сиси, кацна ли Божка. Че и мен ме изкопа сърцето?

Общи условия

Активация на акаунт