Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 221 529
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 805
  • тук-там
Сиска, всички я мислим и стискаме палци!

# 2 806
Сиска, успех на момичето! Сигурна съм, че ще си изкара страхотно в САЩ и ще бъде много щастлива от престоя там!

Ани, може ли да покажеш резултат после? Може и на ЛС

# 2 807
  • Велико Търново
Кацна и италианец намерила!Ако пиех щях да си сипя!

# 2 808
  • Бургас/Пз
Кацна и италианец намерила!Ако пиех щях да си сипя!
Ох.  ще я изям тази прекрасница ❤️❤️❤️ Той нея е намерил 🤣

Рошличка, ще ти я покажа, само да дойде и да не ми е голяма.

Топът на Елен Мор облечен. В съчетанието с къси панталони ми харесва повече отколкото с полата. Малко ме е яд , че ми беше голям и неудобен
https://www.instagram.com/reel/C9aULYqpwQa/?igsh=MnY4emxxbXRwYTli

# 2 809
Сиска, браво на Божидара, харесва ми това дете!

Ето и мен с розовия топ, хвърлете едно око покрай мача и кажете голям ли ми е /най малкия размер взех/.
.....

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 00:10 от Sweta

# 2 810
Всичко ще е наред с детето, Сис!

Ани, Амарата пробвах Simple Smile тя не сработи за мен!

Наздраве на всички на стадион Юнак!
Давай, Испанийо!

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 22:28 от Agent Provocateur

# 2 811
  • Ямбол
Аз съм за добрия футбол тази вечер. Абсолютно все едно ми е кой ще спечели. Тарти, дано мине без ексцесии при вас 🤗.

На Сиска момичето ще се справи 💜, убедена съм и че лятото ѝ в Щатите ще е супер. Ее, докато го напиша и Сиска вече е потвърдила 💜🤣.

Аз цял уикенд се мотая по рокля:

Къса, широка и проветрива. И съхне бързо 😁.

Претоварих се нещо емоционално аз днес, нещо не ми беше ок 🫤.

Света, май ми се вижда голям 🙄, каква грацилна фигура имаш, а пък направо се скрива в топа.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 22:15 от Майола Бени

# 2 812
  • Велико Търново
Света, за мен ти е идеален!
Агентче, убедена съм, че ще хареса много Америка и не знам тогава какво ще правим, но сега няма да се товаря с такива мисли.
Утре ще ви се покажа с новата рокля и след работа съм на педикюр, а след това имам тренировка с инструктор, който е нов за мен.
Избирах си джапанки за плажа и няма да изненадам никой, ако кожа, че ще купя Бирки!

# 2 813

Претоварих се нещо емоционално аз днес, нещо не ми беше ок 🫤.
Same story!🤦🏻♀ Останах си вкъщи, всички отидоха да гледат мач в заведение.Почти изгледах един сериал-започна супер, после боза, ама ще го догледам след мача.

# 2 814
Аз съм при мама! Да ни е жива и здрава!Не знам дали има по-хубаво време от годината! Утре поемаме към морето.
Света, мисля, че топа ти стои добре, макар и да е една идея по-дълъг, ако помня добре как стои на модела.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 22:55 от G&B

# 2 815
Добре дошла на Божка отвъд океана. Да е ползотворен престоят й. Определено ще й хареса. Това е друг, съвсем различен свят от добрата, стара Европа. 🥰
Ние гледаме у нас, в стаята на малката. Тук телевизорът е по голям. Тя се включва чат пат на вайбъра! 🤣

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 22:24 от mimi.7299

# 2 816
Ще се справи Божето, само да се пази и да е благоразумна-ще си прекара супер.За съжаление не съм била в Щатите, имаме роднини там, ама дали някога ще стигна….🤷🏻♀

# 2 817
  • Бургас/Пз
Света, мисля, че ти е много добре. Аз така пуснат не мога да го нося, защото много ми се вее и за това го прибирам с връзките. Странно обаче, че моя като е пуснат е малко по-къс. И аз взех най малкия номер.

# 2 818
.
Света, мисля, че топа ти стои добре, макар и да е една идея по-дълъг, ако помня добре как стори на модела.
От долу има връзка, с която се прибира топа, на моят е влязла вътре през дупките и не можах да я извадя за снимката. След като се прибере с нея, топа се вдига.

Ани и аз не смятам така да го нося, в нас ще си извадя връзката и ще го прибирам. Много ми хареса този топ, в горната част само се чудех дали ми е голям /деколте, ръкави/ иначе е къс както го исках.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 22:34 от Sweta

# 2 819
  • Бургас/Пз
Нее, не мисля, че ти е голям в горната част. Според мен точно така трябва да стои. Да има обем в ръкавите. Радвам се, че ти хареса. И на Магни също.

Общи условия

Активация на акаунт