Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 221 529
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 820
Нее, не мисля, че ти е голям в горната част. Според мен точно така трябва да стои. Да има обем в ръкавите. Радвам се, че ти хареса. И на Магни също.
Съгласна с Ани. Топа е шантава кройка, в раменете трябва да е добре. Мисля че ти е точен, Света. Аз го поприбрах с връзките повечко. Да благодарим на Ани и да си го носим с удоволствие. Цветът е страшно готин на живо.

# 2 821
Vamooossss!!!!🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 23:11 от ДХ3

# 2 822
  • Бургас
Siska, радвам се, че всичко е наред. Голямо е вълнението покрай децата. Не го разбрах това с мястото и бордната карта. Все си мисля, че като имаш бордна карта имаш и място.
На мен една гледачка преди време ми каза, че мястото ми е в щатите, ама да видим, за момента няма никакви такива изгледи.
За италианците - от множество ми пътувания, единствения случай, в който мъж непознат мъж е предложил да ми помогне с багажа е в Милано, младо момче ми свали куфара по стълбите към метрото, съвсем по желание. Бях силно впечатлена.
Розовия топ изглежда страхотно и се съчетава много добре с най-различни долни части.
Футбола не ме вълнува много, изгледах няколко мача, ама покрай колегите, докато съм на работа. Днес не , дори и финал.

# 2 823
Vanooossss!!!!🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸

PS Футболно-стадионският ми стил е умопотресаващ, но идваме от театър и ми е простена и черната рокля и платформите Simple Smile))

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 23:23 от Agent Provocateur

# 2 824
  • тук-там
И аз не разбрах, как може да има бордна карта без место. Но по-важното е, че девойката е стигнала крайната дестинация. От тук на къде, Сиск?

# 2 825
  • Виена
При полет с прикачване, в конкретния случай във Виена,  е напълно възможно да издадат бордната карта за втория полет без място. Двете бордни карти се издават в мястото на заминаване,едновременно,за да може примерно багажът да се чекира до крайната дестинация.

# 2 826
Никога не ми се е случвало, въпреки прекачвания, да нямам място.

# 2 827
  • тук-там
На мен също. Случвало ми се е да не ми издадат за втория полет бордна карата, но такава без место - не.

# 2 828
Госпожицата на Сиска не я мисля, огън е тя, ще се оправи 🙂

Ани, видях на ЕМ топа с панталонките, много е добре, жалко че не ти е ок, аз нямам рамена за него, но пък нося полата с удоволствие.
Панталонките ги имам, вече имат повече от десет-петнайсет пранета и не са трепнали.

Тичах, правих стълбички, почти успях да избягам на вечерните комари 😂, направих си маникюр и педикюр и хвърлям по едно око на екрана.

Магни, за бирата, разчистването и комбинацията с панталона 😘
И аз търся този баланс в силуета - 1/2 да е широко

# 2 829
Ах, обичам интрига да има в играта... Точно се оплаках и си поисках изравняване за да има яка драма!

Моите Американчета никога не са гледали финал с такава емоционална публика. Умират от кеф, а аз съм доволна, че тормозих 45 Мин милото да не се отказва да намери място за паркиране!

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 23:44 от Agent Provocateur

# 2 830
  • София
Стана интересен мача Laughing

Ани, получи ли се с два цвята косата? Да се покажеш утре.
Сиска, всичко ще е наред с твоята девойка. От писаното от теб съм останала с впечатление, че е борбена и знае какво иска.
Света, хареса ми с розовата блузка.

Не мога да включа сешор в това време. Само мисълта ме препотява. Ще ходя рошава и с вързана коса тази седмица Laughing

# 2 831
  • Sofia
Sweta, за мен ти е голям този топ, да не ми се разсърдиш.

# 2 832
Asa, аз съм навила кичури на охлюви и съм ги хванала с фиби и така ми съхне косата. No way да пусна сешоар

# 2 833
Веси, никак няма да се разсърдя, аз самата имам някои колебания и затова поисках мнение.

# 2 834
Muy bien, muchachos hermosos!🇪🇸 Ole, ole, hala España!❤

Общи условия

Активация на акаунт