Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 415
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 835
Много се радваме за Испания ❤️😎

Света, щом искаш мнение - от една снимка колкото виждам, е че не е твоята дреха.

# 2 836
  • София
Еее, искам продължения.

Ал, в момента съм така. Сешоар ползвам за изправяне.

Честита победа на Испания!

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 23:56 от asa

# 2 837
Ооооо, ма какво изправяне?!
Аз цял живот се боря за такива къдрици 😍

Супеееееер 😎
Много ми е хубаво за Испания ❤️

# 2 838
  • Mediterraneo
Ole, olé, olé! Campeones!
Емоцията тук е страшна, направо ми се реве.

# 2 839
  • Бургас/Пз
Честито на Испания! Браво, заслужиха си го момчетата. Ямал го чака голямо бъдеще.

Аса, нищо не стана. Смесих равни части 5.0 и 6.0 за корените, а на долу сложих само 6.71. Стана като всеки друг път. Ама то с безамонячна боя какво искам и аз не знам. Другия път ще пробвам за дължините нещо със седмица. Иска ми се един два тона по-светла, но не ми се занимава с фризьори и не искам амонячна боя.
Косата ти е страхотна. Хич не се занимавай да я изправяш

# 2 840
  • тук-там
Днес Испания е категоричен победител - и на европейското, и на Уимбълдън. Да им е честито!
Света, успя ли да нацелиш подсилващ хранителен режим? Да знаеш, че с една хормонална терапия съм сигурна, че ще възстановиш кг.

# 2 841
мтз, мерси мила, но не е проблема в хормони или в нещо друго, което аз мога да оправя/променя.
Благодаря на всички за мненията ви!
Аз харесвам къдрици.

# 2 842
На мен момчетата ми направиха режим и за 6-7 месеца възстанових тялото си, едни десет кила ми бяха избягали

# 2 843
Как ви бягат твзи кила не знам 😀
Моите, кат’ “магаре на мост”,  не мърдат.🫣

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 01:11 от ДХ3

# 2 844
  • тук-там
Света, не забравяй, че винаги изборът е наш! И хич не подценявай хормоните! Не знаеш със сигурност дали те нямат отношение. Аз бях само 3 месеца на ХЗТ и възстанових 6 кг. Преди това не ставаше. Разбира се, със сигурност има и други начини. Но човек трябва да го иска и да работи върху това. Няма защо да споменавам, че системния стрес никак не е полезен. Ако имаш такъв, това ти е първата задача.

# 2 845
  • Sofia
В Испания сигурно е велика емоция в момента!

# 2 846
Била съм в Мадрид на финал за купата на Испания (на краля), когато Реал Мадрид победи(даже и на стадиона) и бе нещо велико.Както 94-а в Бг.Бе…много яко!❤🇪🇸❤

# 2 847
  • София
Веси със сигурност. Чак аз се развълнувах. Олее!
Ще чакаме Тарти да покаже със снимки.

Ани, аз мажа само корените. Накрая разреждам остатъка с балсам и вода, оставям 10 минути разресана. След едно-две измивания на косата, маски,  дължините изсветляват поне два тона. Не я боядисвам цялата. И аз се боядисвам с безамонячна боя.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 00:38 от asa

# 2 848
  • Берлин
Толкова съм щастливаааааа
❤️🇪🇦🏆⚽️❤️
Стадионът от нашата тераса /не успявам да кача клипове/

# 2 849
  • София
В чест на Испания си сипах едно ром-че  с лед  докато чакам да се приберат. Да знам, че ром с лед не се пие, но пък ми изравни тепературата и ме охлади. Мхм, интересно...

Общи условия

Активация на акаунт