Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 628
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 445
Олей, за първи път чувам. Мими, и това ще мине!
Ще мине ми, не сме първите или последните... Wink
Стига вече с тия операции, искам да ми говорите за рокли, червила, обувки, парфюми 🤣

# 2 446
  • тук-там
Ани, тези въртя тези дни. Не бих казала, че имам кой знае какви летни аромати (купувам си идеи, ако има предлагащи такива):

# 2 447
  • Бургас/Пз
Благодаря Мтз, кои е кръглия Херместе
не мога да го разпозная ?
Аз посягам основно къмJador Lor и Sythere Hermes. Всичко друго ми идва в повече в жегата Вечер ако малко се разхлади слагам Кара Миа.
Мими, ето това е приказка. Ако някой път има среща в Бургас искам да го донесеш този Pure eve да го пробвам 😘

# 2 448
  • тук-там
https://www.notino.bg/hermes/eau-des-merveilles-toaletna-voda-za-zheni/p-403298
Ползвам и синия.
На мен всички Жадори са ми зимни. Отивам да проверя кой е този Sythere.

# 2 449
Мими, ето това е приказка. Ако някой път има среща в Бургас искам да го донесеш този Pure eve да го пробвам 😘
Със сигурност Ани!

# 2 450
  • Бургас/Пз
https://www.notino.bg/hermes/eau-des-merveilles-toaletna-voda-za-zheni/p-403298
Ползвам и синия.
На мен всички Жадори са ми зимни. Отивам да проверя кой е този Sythere.
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-a-Cythere-79225.html
Аз никога не съм харесвала и имала нито един Жадор. Този обаче като излезе края на 2023 и направо се влюбих в него. Зимата обаче само в топло помещение го усещах и затова реших да го оставя за по топло време. Сега много ме радва.
Ето този е https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/J-adore-L-Or-2023-84202.html, че го има и версия от 2017 и понякога хората ги бъркат

# 2 451
  • Ямбол
Ох, като казахте парфюми - като съм в Бургас при половинката, ползвам неговите парфюми. Много харесвам Blue на Chanel, ама него гледам само да го душкам 😁. Имаше и някакъв на D’Hermes последно, дали не беше Terre? Миришеше ми на турска лимонада, много неприятен ми се видя. Иначе ползвам едно Happy на Клиник най-често там.

# 2 452
  • тук-там
Cythere градината я взех още като излезе. Харесвам го. А Terre ми е най-любимият евър мъжки парфюм!

# 2 453
  • София
От градините на Ермес любими са ми Покривните, Нилските и Ситер.
В тези горещини най-често посягам обаче към Флорала на Джими Чу или само по дезодорант се разнасям.

# 2 454

Аз никога не съм харесвала и имала нито един Жадор.
и аз така, и продължавам така...
в пристъп на лека лудост, и малко убеждаване от тийнките -за да не се чувстват гузни, как ме изнудиха за техните придобивки Smiling Imp , излязох от магазина с това
Скрит текст:

малко се уплаших от туберозата, но го разходих половин час, преди да го купя- и поне на моята кожа, превес взимат виолетката и ванилията
мисля че, слабо ми напомни на Abyan Rasasi  , и затова го взех

уикенда мина, макар и бързо, беше интензивен и плодотворен - няма да слагам прогресивни очила, все още Stuck Out Tongue
за награда, че са ме придружили, подарих на народа ден и половина с културни мероприятия Laughing

водих ги в музея за съвременно изкуство, и по случайност хванахме Жеронимош без опашка- та и там Hearts
Скрит текст:

в музея се сетих за вас и темата, та реших да ви покажа това
Скрит текст:

какво ли е искал да каже авторът Thinking

да се изкажа за добавките- винаги,при възможност, бих предпочела тинктура или капки-възприемат се от лигавицата на устата директно, без евентзуалните спънки на хапчетата, почти мигновено , особено ако е извън храненията
хапчетата трябва да преминат през цялата система, до тънките черва, и не се знае колко се усвоява

# 2 455
Няколко пъти съм пила екстракт от глухарче - ето този, комбинация от стъбла и корен.
https://www.balevbiomarket.com/bio-sok-ot-gluharche-200ml-170133/p

Пиех за изчистване, проблеми с отводняването нямам, та не мога да преценя действието му в тази посока.

# 2 456
  • тук-там
Mamagemeral, този не съм го пробвала. Малко съм предубедена към My Way.
Подсети ме да споделя, че започнах да уча френски. Надявах се да не ми е трудно след испански и италиански, но ми е. Транскрипцията е предизвикателство за мен.
Момичета, купих си вчера широк и къс панталон. Такова нещо не съм носила до момента. Все ми се струваше, че приличам на рибар в действие. Но този е много пипнат и се възприех:

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 15:32 от mtz

# 2 457
  • Mediterraneo
М, чуден е! Аз нося такива много, ако и да ме възприемат околните като рибар, не ми дреме.

# 2 458
Mtz, стои ти добре 🙂
Честито!
Такъв ми отнесе дъщерята, аз го носех с блузки със столче яка за Азия вайб.
И като казах Азия, за есента съм си поръчала
Скрит текст:

Зара ансамбъла на райе в синьо/бяло го видях вчера върху Копче, много е хубав 👗
Срещата беше суперска ❤️😎🍰

Лятното ми парфюмно откритие е
Скрит текст:

комбиниран с душ гела от серията, дава свежест за няколко часа

Днес съм на фризьор за боя, сутринта спортувах със зората, изпекох питка за подарък, облях се с Хербаето, ММ ме зашеметява с Inchnusa-та, лято е, хубаво е ☀️😎

# 2 459
Ей, МТЗ, ставаш все по сияеща. Явно острова добре ти се отразява. Както съм свободна сега и аз ще дойда...да учим френски! Wink Много ти е добре панталона.
Азиатския ансамбъл на Ал също е чуден!
Аз чакам една отровно ярка зелена ленена рокля. Съмнявам се, че ще се харесам, но да видим.
Почнах да шетам из къщи, днес мия хладилник. Чакат ме и шкафчетата... 😄

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 10:57 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт