Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 72 272
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Не е съвсем по темата,но понеже стана дума за карти.. Препоръчайте дебитна карта за пазаруване без таксии необвързана със сметка?

# 436

Потвърждавам, че раниците са много хубави. Когато купих по спешност такава на дъщеря ми миналата учебна година, бяха от най-скъпите в книжарницата, от която я взех. Детето каза, че е по-удобна от тези, които съм пазарувала в Orange.
И нашите са такива, и сме много доволни. Децата също си ги харесват. Въпреки, че ги взехме миналия септември, едната щерка веднага си хареса няколко от линка Grinning Може и да поръчам.
Благодаря за линка Heart

# 437
Докато сте на тема раници,препоръчайте такава за ръчен багаж (за райан ер). Нещо бюджетно. Не държана марки,нито да е  от Амазон.
Моята е от Амазон, Американ Туристър, точно за Райън е. Много е лека, отваря се като куфар и побира много повече багаж от обикновена раница със същите размери.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0CGDSFZGJ?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

# 438
  • Русе
Момичета,юли си сменях виртуалната карта на ДСК и сега ми прави впечатление че в английските сайтове не я приемат/Амазон,Тк макс/,има ли някой с такъв проблем,нормална виза минава без проблем.
При подмяна се сменя само годината, до която е годна картата, всичко друго е същото. Само това сменяш в акаунта си. Не виждам причина да не я приемат. Нали са свързани всички сайтове на Амазон?
Сменях годината,вкарвах наново не става.В немския амазон нямам проблеми, само в английските не става, да не би да е свързано с Брекзит,пише ми картата е невалидна,затова питах някой има ли такъв проблем.

# 439
Не е съвсем по темата,но понеже стана дума за карти.. Препоръчайте дебитна карта за пазаруване без таксии необвързана със сметка?
Всяка карта е свързана със сметка.
Въпроси за банки и банкови такси - 2

# 440
  • гр. София
Докато сте на тема раници,препоръчайте такава за ръчен багаж (за райан ер). Нещо бюджетно. Не държана марки,нито да е  от Амазон.
Моята е от Амазон, Американ Туристър, точно за Райън е. Много е лека, отваря се като куфар и побира много повече багаж от обикновена раница със същите размери.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0CGDSFZGJ?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title
Моята е абсолютно същата. Дори и цвета Grinning Много удобна! Взех и такъв куфар

# 441
Момичета,юли си сменях виртуалната карта на ДСК и сега ми прави впечатление че в английските сайтове не я приемат/Амазон,Тк макс/,има ли някой с такъв проблем,нормална виза минава без проблем.
При подмяна се сменя само годината, до която е годна картата, всичко друго е същото. Само това сменяш в акаунта си. Не виждам причина да не я приемат. Нали са свързани всички сайтове на Амазон?
Сменях годината,вкарвах наново не става.В немския амазон нямам проблеми, само в английските не става, да не би да е свързано с Брекзит,пише ми картата е невалидна,затова питах някой има ли такъв проблем.

пробвай със смяна  на  IP адреса

# 442
IP адреса няма нищо общо. Възможно е да се случва защото на на новата карта не е активирана двустепенна верификация (3D парола в опциите на ДСК).
Пробвай да я активираш, добави картата отново в амазон и направи Top Up на някаква малка сума в баланса си в амазон, примерно 5 лири.
Един пък като мине успешно плащане, после е малко вероятно да имаш проблеми отново.

# 443
Здравейте, предполагам въпроса ми не е в подходящата тема, но ме интересува как става връщането на стока към Амазон. Моля за линк или помощ от някой, който е наясно. Ужасно се изнервям, защото от два дни се занимавам със Спиди, предоставих им изпратените ми от Амазон етикети за връщане а те твърдят че не стават...

# 444
  • София
Миналата седмица връщах със Спиди към немския Амазон - никакъв проблем. Сканират генерирания от Амазон етикет, залепват и готово. Днес имам мейл от Амазон, че е пристигнала пратката и рефънда ще се появи от 5 до 7 работни дни по картата.

Когато заявих връщане в мейл ми изпратиха линк към етикетите за връщане, които принтирах и изрязах - единия се слага вътре в опаковката, а другия се лепи отвън.

# 445
Момичета, поръчах цели 2. Да има за всеки случай! Цените нямат равна, погледнах ги тук в сайта на кулпак,  по 100 лв е бройката, аз ги взех за 18 и 16 евро.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0C5395NFY?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0C4PV6VD5?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

# 446
Миналата седмица връщах със Спиди към немския Амазон - никакъв проблем. Сканират генерирания от Амазон етикет, залепват и готово. Днес имам мейл от Амазон, че е пристигнала пратката и рефънда ще се появи от 5 до 7 работни дни по картата.

Когато заявих връщане в мейл ми изпратиха линк към етикетите за връщане, които принтирах и изрязах - единия се слага вътре в опаковката, а другия се лепи отвън.

Благодаря ви за отговора. Аз искам да върна към Амазон Лас Вегас, получих етикетите след като си заявих връщане в сайта. След което се обадих в DHL за да попитам как се процедира. Казаха ми да изпратя етикетите от Амазон на dhlreturn@speedy.bg и да ги помоля да ми генерират товарителница, с която вече от някой офис да изпратя пратката. Получих отговор: Ние не правим товарителници, свържете се с Амазон. И съм дотук общо взето... До офис на Спиди не съм ходила. Моля кажете ми вие ли заплатихте връщането или се удържа от сумата за възстановяване после?

# 447
  • Sofia
Безплатно връщане до Щатите няма, освен, ако не е нещо дефектно и успеетете да се разберете с Амазон да ви възстановят разходите.

# 448
По принцип знам, че няма да е безплатно. По-скоро си мисля, че ще се приспадне от възстановяването на сума после. Защото аз съм заплатила 135$, а ми написаха че след като получат пратката обратно ще възстановят 102$. Та си мисля, че когато изпратя по Спиди не би трябвало да плащам.

# 449
  • София
Моля кажете ми вие ли заплатихте връщането или се удържа от сумата за възстановяване после?

Връщането до немския Амазон беше безплатно. Поръчката беше до адрес в България.

Общи условия

Активация на акаунт