Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 72 315
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • софия
В спортдепо има Dakine за тези пари.

# 421
Две страници назад дадох линк за раници
https://www.amazon.de/-/en/s?k=Coolpack&i=fashion-luggage&rh=n%3 … 15031&ref=sr_pg_1

# 422
Откакто написах коментара, прочетох и следващите на момичетата с линкове. (Може би трябваше да Дочета до края дискусията първо)
Набелязах няколко модела и ще ги покажа на ученика да си избере.

Отдавна не съм поръчвала от амазон. Бях набелязани разни дреболии за вкъщи, обаче същото китайско производство го намерих на по-ниски цени в китайските сайтове.

# 423
# 424
  • София
Моля за препоръка за кафемашина, която мели зърна, но не заема много голямо място.

# 425
Отново имам 5 евро от 15 в немския.
Get a discount of 5€ on a purchase of at least 15€. The offer is valid on selected items sold by Amazon.de. The discount is valid for 15 days after activation and is limited to the first 15,000 vouchers. The full terms and conditions are displayed on the page after activation.
This offer expires on 5 September 2024

# 426
  • Сф
Може ли линк за офертата? Не я намирам

# 427
# 428
Юа раниците вижте ориндж. Моите деца винаги са носили чудесни, здрави раници купени оттам за без пари

# 429
Докато сте на тема раници,препоръчайте такава за ръчен багаж (за райан ер). Нещо бюджетно. Не държана марки,нито да е  от Амазон.

# 430
Моля за препоръка за кафемашина, която мели зърна, но не заема много голямо място.
https://www.amazon.co.uk/dp/B002NKR4VI?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Тази получих преди месец, вижте дали ви устройват размерите.

# 431
  • Русе
Момичета,юли си сменях виртуалната карта на ДСК и сега ми прави впечатление че в английските сайтове не я приемат/Амазон,Тк макс/,има ли някой с такъв проблем,нормална виза минава без проблем.

# 432
  • на Мелмак
Имахме кафеавтомат на Делонги, малък и компактен, в сравнение с другите. От Амазон беше купуван. Не мога да дам линк,не ми се рови из годините, а и едва ли е актуален Simple Smile

# 433
  • In transit
Момичета,юли си сменях виртуалната карта на ДСК и сега ми прави впечатление че в английските сайтове не я приемат/Амазон,Тк макс/,има ли някой с такъв проблем,нормална виза минава без проблем.
При подмяна се сменя само годината, до която е годна картата, всичко друго е същото. Само това сменяш в акаунта си. Не виждам причина да не я приемат. Нали са свързани всички сайтове на Амазон?

# 434

Потвърждавам, че раниците са много хубави. Когато купих по спешност такава на дъщеря ми миналата учебна година, бяха от най-скъпите в книжарницата, от която я взех. Детето каза, че е по-удобна от тези, които съм пазарувала в Orange.

Общи условия

Активация на акаунт