Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 72 067
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Mediterraneo
Скрит текст:
Аз може би съм в някакъв паралелен амазон защото изобщо не схващам питането 😂

Става дума за оферта в испанския Амазон. Като си купиш нещо над определена сума, получаваш код, който може да използваш при покупки от супермаркет DIA към Амазон (аз превеждам с преводач, може да не е съвсем коректно).
Общо взето исках да почерпя някой, който живее в Испания, с код и да си вземе салам или прах, ама май няма да стане.

Може ли малко подробности за това? Над каква сума и какви продукти купи, че ти дадоха код. Аз веднъж пробвах да поръчам от Dia, но се оказа, че не пращат до моя адрес, нито до този на дъщеря ми, въпреки прайма ми. Ще поровя сега да видя нещо не се ли е променило. Но ми е интересно другото- над каква сума ти дават код за Диа?

# 586
здравейте,
искам да сравня с вас дали правилно разбирам нещата
аз разбирам, че ще получа 4 чанти от размер L (а получих само една чанта от размер L)
вие същото ли разбирате?
MNT10 Recycled Packing Bags with Compression S, M, L, XL, Packin … Bags for Backpack
Скрит текст:

# 587
# 588
Според мен само една чанта L размер

# 589
И според мен е само една бройка. Или един брой от определен размер, или целия сет от 4-те размера по една, но това е с другата опция

# 590
благодаря ви за отговорите

# 591
здравейте,
искам да сравня с вас дали правилно разбирам нещата
аз разбирам, че ще получа 4 чанти от размер L (а получих само една чанта от размер L)
вие същото ли разбирате?
MNT10 Recycled Packing Bags with Compression S, M, L, XL, Packin … Bags for Backpack
Скрит текст:
Правилно си разбрала. Грешката е в продавача. При смяна на размера, бройката остава(Number of items 4), което води до заблуждение. Може да искаш компенсация. Понеже се изпраща от Amazon, предполагам, че трябва да пишеш директно на Amazon в чата и те ще компенсират, а не продавача.

# 592
писах на амазон,
отговорът е, че ще опитат да изпратят липсващите 3 чанти,
ще почакам и ще видя
ако няма вест до петък, директно им връщам едната чанта, ... нямада се занимавам да чакам повече, че имам други неща на главата си

# 593
Здравейте. Моята първа поръчка от амазон до Бг се оказва пълен провал - първо раницата за училище ще дойде ноември, сега и чехлите, които пуснах за допълване на сумата, се оказаха маратонки с два номера по-големи
вместо това:  https://www.amazon.de/dp/B094JCHWDY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
дойде това само че с два номера по-големи: https://www.amazon.de/-/en/GIOSEPPO-Girls-Altory-Trainers-colour … Caps%2C190&sr=8-1
Не знам какво да правя, искам си чехлите.

# 594
  • софия
Здравейте. Моята първа поръчка от амазон до Бг се оказва пълен провал - първо раницата за училище ще дойде ноември, сега и чехлите, които пуснах за допълване на сумата, се оказаха маратонки с два номера по-големи
вместо това:  https://www.amazon.de/dp/B094JCHWDY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
дойде това: https://www.amazon.de/-/en/GIOSEPPO-Girls-Altory-Trainers-colour … Caps%2C190&sr=8-1
Не знам какво да правя, искам си чехлите.
Пишете на Амазон. В първия пост е описано къде и как.

# 595
  • In transit
Вчера установих, че с тракинг номера на ФАН куриер може да се проследи пратката и в сайта на Еконт. Първоначално само я регистрират, след като влезе в България вече е проследима.

# 596
  • Бг
Аз с въпрос, трябва да върна едни обувки към немците. Прочетох в първия пост за безплатното връщане, но възникнаха въпроси у мен. Значи ако правилно съм разбрала, етикета за връщане го пращам на - dhlreturn@speedy.bg, и чакам да ми върнат на мейл номер на товарителница. От там с опакованите обувки и етикетите отивам, в който и да е офис на Спиди, показвам товарителницата и оставям пакета. И повече нищо не е необходимо да правя, нали ?
За първи път ще връщам така с предплатен етикет, та моля извинете ме ако Ви се струва глупаво питането ми.

# 597
Последно не беше необходим имейл. Направо в офис на Спиди ходих с товарителницата.

# 598
Писах на модератор да редактира заглавния пост с актуалната информация, че доста се пита за връщането. В следващата тема може допълнително да се редактира.

# 599
  • София, България
Момичета, знам че много от вас имат прословутата прахосмукачка за матраци Jimmy. В момента в амазон по-новия модел BH7 ми излиза 136 евро, а по-стария BH5 104 евро. Чудя се дали си заслужава по-новия или и стария върши реално същата работа?

Общи условия

Активация на акаунт