Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 74 656
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
За кое са прави - че не е била намалена цената ли? Това не е вярно, била е намалена. Дебелата червена черта  обозначава, че на 8 и 9.10 цената на lighting deal е 555 евро, което е горе-долу 50 евро под редовната цена за същия ден, както казва thEiа. Като има lighting deal и да искаш, не можеш да купиш на ненамалената цена, така че няма как да стане объркване. Освен ако не е бил активиран Прайм, но това лесно може да се провери.

# 721
  • софия
Че цената е била една и съща от 8.10. Не знам тя на каква цена е купила микроскопа.

# 722
Не е една и съща. Червената линия показва, че е имало и намалена цена.

# 723
  • софия
Червената черта не показва ли цена 555 lightning deal?
Отстрани в легендата това пише.
В момента при мен излиза, че цената е 578.50, което не е около 50€ повече.
Не се заяждам, просто не съм сигурна за себе си дали правилно гледам или има още нещо в кийпата, което се активира.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 20:23 от zvаnchе

# 724
Да де, ама те не са й взели толкова, колкото струва днес, а колкото е била основната цена в деня на покупката - 597 евро или с 42 евро повече, за да сме съвсем точни.

zvance, ако след този мой пост
Дебелата червена черта  обозначава, че на 8 и 9.10 цената на lighting deal е 555 евро
ми задаваш този въпрос
Червената черта не показва ли цена 555 lightning deal?
Отстрани в легендата това пише.
и казваш, че не се заяждаш и наистина не разбираш, тогава ще помоля някой по-търпелив да продължи с обясненията ...

# 725
  • софия
Явно аз нещо пропускам в обяснението на thEia.
Както и да е.
И не, не се заяждам. Ти отговаряш
Не е една и съща. Червената линия показва, че е имало и намалена цена.
Не разбирам ти какво пишеш.
Няма нужда някой да ми обяснява. Информацията за кийпа пуснах преди години в темата.

# 726
  • София
Извинявам се, че продължавам да ви занимавам с моя случай, но понеже видях, че не е станало съвсем ясно какъв е проблема уточнявам:

Една от причините да поръчам микроскопа беше заради намалената за Prime Day цена, така че съм сигурна, че имаше намаление. Просто нямаше къде да проверя точната цена - много ви благодаря за идеята с keepa. Освен това сега ще мога да им пратя скриншот с Lightning deal цената - дано да е достатъчно ясно. Малко беше дразнещо да ми кажат най-уверено, че не е имало намаление.

Колкото до сегашната цена - днес сутринта беше 597 евро - толкова са дръпнали от картата (по обяд) и вече е диспачнат. А по-късно през деня цената падна до към 573 евро - колкото я виждам сега.

Утре ще им пиша на имейлa, който ми дадоха в чата.

Иначе Prime имам активиран преди покупката, така че не е това причината за по-високата цена.

А колкото до това дали съм избрала при поръчка да е с Lightning deal намаление - честно казано не си спомням да съм цъкала нещо в тази връзка, но в поръчката имам и един калъф за таблет, който беше с Lightning deal намаление - и за него не съм избирала специално дали да е с това намаление или не, но e поръчан с по-ниската цена и също е изпратен.

# 727
Една от причините да поръчам микроскопа беше заради намалената за Prime Day цена, така че съм сигурна, че имаше намаление. Просто нямаше къде да проверя точната цена - много ви благодаря за идеята с keepa. Освен това сега ще мога да им пратя скриншот с Lightning deal цената - дано да е достатъчно ясно.
Keepa не е официален източник на информация. Просто им напиши и обясни. Кажи че нямаш скрийншот, защото не си предполага, че ще ти трябва и те трябва да имат информация на каква цена е бил.

# 728
  • Mediterraneo
Аз пък никога не съм виждала опция, когато има прайм намаление, флаш оферта или каквото и да е друго намаление, да мога да купя продукта на НЕнамалена цена. От доста време следя една блуза на Jack&Jones на цена 25 евро, онзи ден буквално за минути я хванах на 12 евро и я поръчах. Пак казвам- или е намалена цена, или е ненамалена. Няма как да ти стоят двете цени и ти да решаваш на коя да поръчаш, няма такава опция( някъде нагоре някой беше споменал нещо подобно).

# 729
  • София
стоят две цени на lightning deals например.
може да избереш с коя цена да го сложиш в кошницата.
поне в немския и английския амазон има таква опция.

# 730
  • Сф
Сега на Прайм дейс, наистина имаше по 2 цени- с Прайм и регулярна цена, ти трябваше да цъкнеш кое избираш.

# 731
  • София, Манастирски ливади
Преди като съм поръчвала имаше и 15 мин за да завършиш поръчка, след което цената се променя. Може и това да е станало.

# 732
Преди като съм поръчвала имаше и 15 мин за да завършиш поръчка, след което цената се променя. Може и това да е станало.

Аз нямам спомен да е имало такова нещо в Амазон. Имаше по разни други сайтове, но за Амазон не мисля.

# 733
  • Сф
И на мен това ми беше първата реакция, че е нямало такъв таймер. Но после се присетих, че имаше едни флашинг дийлс, които се изчерпваха буквално за минути и там беше въпрос на секунди да хванеш артикула. Май там имаше таймер

# 734

Общи условия

Активация на акаунт