Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 098
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 165
jakito, растеше доста неправилно като цяло. Две стойности бяха удвоени в рамките на 72ч, но повечето показваха много бавно нарастване, на фона на обилно и продължително кървене.

emiliq, мисля, че е възможно да от инжекцията, все пак тя ако не греша си е ЧХГ, а и то като прогестерона предизвиква подуване. А може и да е комбинация от прогестерона и хориомон-а.

# 166
  • София
Жаки, за сравнение мен ме оперираха точно в 7 г.с. при чхг резултат 2400 два дена преди операцията. Без кървене и без болки. Излиза е доста индивидуално всичко и при ИМБ.

# 167
Жаки, за сравнение мен ме оперираха точно в 7 г.с. при чхг резултат 2400 два дена преди операцията. Без кървене и без болки. Излиза е доста индивидуално всичко и при ИМБ.

Е
Добре твоето чхг е било високо как така си се усъмнила че не е нормална бременност?

# 168
за 7ма гс не е високо

# 169
  • София
Ами моят случай беше много странен. Някои може би помнят. Имах закъснение и положителен тест. Бях си записала час за преглед за след 12тия ден закъснение, но една събота прокървих. отидох и пуснах чхг и прогестерон. И двете не бяха ок като стойности спрямо закъснението. Повторих след два дена и се видя, че чхг расте, но на повечеот 72часа. Отидох и на преглед. Докторката видя нещо като смачкан сак и предположи, че е мисет. Все пак каза да се видим след 7 дена. Кървях си като при стандартен цикъл. На следващият преглед не се виждаше удебелена лигавица, всичко изглеждаше стандартно като след цикъл, обаче докторката се позагледала видяла, че има кръвопоток към тръбата пуснахме чхг и така...

# 170
  • На изток от Ада
Шантал, това е било псевдо сак в матката. Случва се понякога при Имб.
Съжалявам!

# 171
И при мен имаше псевдосак на единия преглед, но го разпознаха като такъв с доплер.
Иначе и моята извънматочна почна странно и помня, че доста ме успокоявахте, че е по-скоро БХ с тези първоначални стойности (12ден след ЕТ 29, 14ти - 31 и 17ти- 41), но не би...

Ама jakito, не ги мисли извънматочните. В темата май(?) сме 4 момичета с такава история, ама като цяло не е чак толкова често срещана.

# 172
И при мен ЧХГ в 6+ ГС беше 2700 по спомен с моята извънматочна бременност. Мисля че си е съвсем индивидуално покачването.

# 173
  • Замък сред облаците
То е индивидуално ама в края на 6гс трябва да е десетки хиляди. Нали, без да броим нередовни цикли от 40-60 дни, там седмиците не са на място.

# 174
Определено е ниско за тази седмица. По спомен карам, но на 4-5 ден закъснение чхг ми е било над 1000 вече. 6-7г.с трябва да е доста високо, както казва АА.

# 175
То е индивидуално ама в края на 6гс трябва да е десетки хиляди. Нали, без да броим нередовни цикли от 40-60 дни, там седмиците не са на място.

Е колко трябва да е то нали при всеки е индивидуално

# 176
Гери, честит рожден ден на патерички! Да си здрава, щастлива и скоро да ти се сбъдне желанието! Birthday

Вики, съжалявам за резултата, дайте си почивка от процедурите.
Пожелавам ти един морски дар да ви изненада! Animal Dolphin

fearless, при теб има ли вече закъснение?
Стискам ти палци още да е рано и след ден-два да се похвалиш с две черти! Flowers Four Leaf Clover

При мен и при трите неуспешни бременности имаше това боцкането, което Rocket описа около 8 - 10 ден след О. След положителния тест вече имах силна умора, лесно се задъхвах дори при вървене. Болезнени гърди и силно гадене не съм имала, но може би именно защото са били неуспешни и всичките са свършвали още до 6-та седмица.

При мен успяха да открият извънматочната в 6 г.с. при ЧХГ от 374 предишната вечер и при мен го потвърдиха с доплер, за да са 100% сигурни, тъй като наистина рано го хванахме. Първите две ЧХГ-та бяха добре, беше се удвоило за 48 часа, след това падна стойността и след това пак се покачи.

При кухото яйце ЧХГ ми беше над 3 000 още под 10 дена закъснение.
При миседа беше спряло развитие на 30 000 в 6 г.с.

# 177
  • Замък сред облаците

Е колко трябва да е то нали при всеки е индивидуално

Колкото и да е индивидуално, след 6 седмица обичайно е минало 10 000.

# 178
Чета и рева. Защо, защо…
Тези дни съм много лабилна, заради случващи се неща около мен, но това което всички сме преживяли е жестоко.
Не е важно кога, а да е успешна бременността.
Моля се за това, както и децата ни да са живи и здрави.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 16:58 от m-angel

# 179
m-angel, гуш!

Съгласна съм с теб - важното след положителния тест е накрая да са живи и здрави и майка, и бебе.

Общи условия

Активация на акаунт