Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 912
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 690
patence1, съсчувствам ти. Heart

Иска ми се обаче в тази тема, която не е с фокус инвитро, да не бъдем толкова крайни. В тази тема би трябвало да са основно хора, които си правят бебенца по старомодния начин, и са с по-леки случаи, хора които тепърва тръгват по пътя, пробвали са 2-3-5 месеца и имат нужда просто от оптимизъм, леко насочване за изследвания и подкрепа, че им предстоят хубави емоции, положителни тестове и много наакани памперси. Разбирам те какво имаш предвид, но ми се иска да запазим темата по-"лежерна" като вярвам, че на един голям процент на хората тук може и в България да им се помогне. Вярно е че има немалко вече момичета, които са отдавна в темата и са с по-сложни случаи, но искам да ги поздравя, че от тях виждам в повечето случаи точно това, оптимизъм, насърчаване, вяра и подкрепа. В началото никога не се знае ние в коя група ще сме, тези минаващи по дългия или краткия път. Важното е всяка да не губи надежда.

Скрит текст:
ПП Ако сега jaki и 2402 ме прочетат сигурно ще ми се смеят какви мъдрости за надежда ръся, че преди 2 дни те ме извадиха от калта, ама затова тази група е сила, благодаря на всички, че намират сили дори в собствените си мъки да дават надежда на "непознатите познати" Heart

# 691
  • На изток от Ада
За Турция, чела съм че понеже не са ,в ЕС не можеш да си търсиш правата... Но това беше мнение на суфорумка с няколко инвитрота... Казвам го само !

# 692
Аз съм с много смесени чувства и хем ми се иска да не го мисля сега къде да се насочим за инвитро, хем пък искам да съм подготвена и да не започвам тепърва да чета като стане време. Но съм много наплашена, че "нямам време за губене и много яйцеклетки за грешки" и това допълнително ме стресира в избора. А е абсолютно вярно, че колкото клиники толкова и мнения. Отделно за фонда тук няма да ни е лесно с документите и това допълнително накланя към Турция.

# 693
  • На изток от Ада
Слънце, ти си с няр ли ? Млада си защо нямаш време?

И защо няма да стане с фонда?
Питам просто, можеш да не отговаряш

# 694
Инфромативно - моя приятелка ми каза наскоро,че за Турция искат сключен брак. Мисля,че съм попадала някъде и аз на тази информация.
Момичета, аз си направих един тест 3 дни преди предполагаем цикъл,абсолютно отрицателен. Нямам симптоми като да ми идва,ама съм се примирила,че вероятно и този месец не е станало бебето. Мъчно ми е, въпреки че не е минало много време в опити. Винаги съм мислила, че бързо ще се случат нещата.

# 695
Слънце, ти си с няр ли ? Млада си защо нямаш време? И защо няма да стане с фонда?
Да, НЯР, по 2-3 фоликула в яйчник имам. За фонда - нямаме причина. За неизяснен искат 4 неуспешни инсеминации. Освен ако не изскочи някоя кофти спермограма за МФ, а и трябва да докарам АМХ над 0,5. Simple Smile

# 696
  • На изток от Ада
Аз им писах на ЦАР, с две думи и ние не сме за фонда. ММ не е с толкова лоша Сг. Аз съм с 2 тръби които са ок и амх нз как е ...

# 697
Последните месеци имаме 3 спермограми - в Малинов, в Надежда и по препоръка на Кацаров - в Инвитро клиника София. Мъжът ми каза, че в Надежда било най-комфортно и някакво роботче го води до стаята, беше много впечатлен 😃
В последната след лечение с Полукс Форте и бърканицата на Кацаров имаше много добър резултат - нормозооспермия, за разлика от другите две, където беше астенотератозооспермия. От темата за мъжки фактор обаче ми споделиха, че в Инвитро център София винаги излизали добри спермограми, та не знам колко е заради лечението. Кацаров твърди, че там правят най-точни спермограми.

Аз се бях насочила към Неовитро при Стойчева, ама стигнах до два прегледа при нея, преди да забременее. За Сенкова не си правя илюзии, не мисля, че моят случай за момента налага тежката артилерия. Базата им изобщо не ми харесва.
Сега мисля да запазя час за Афродита. Там не знам какво да очаквам.
Надежда има страхотна база, лаборатория и т.н. Аз имам страхотни впечатления от не-АГ лекари, за сметка на това от АГ останах малко разочарована, но пък опитът ми не е много богат. За изследвания много често ходя в лабораторията там - може да си изчакаш спокойно, не се редиш на опашки и т.н.
Та в момента и аз съм на кръстопът и се колебая какво да избера. Дори стигнах дотам, че ММ трябва да отиде за спермограма и аз не мога да реша дали в Неовитро или Афродита да го пратя. Искам хем да му е чисто и спокойно, хем да е добра лабораторията все пак. Знам, че питах вече, ама ако някой даде съвет, ще съм благодарна Simple Smile

# 698
Уу, роботче! 😄
Мен ме вълнуват по-елементарни неща, от типа на - има ли къде да си измие ръцете 😂😂

# 699
Да, на всички места имало мивка. Филмчето за възрастни било най-странно в Малинов 😃
В това отношение пак Надежда са му фаворит 😃

# 700
  • На изток от Ада
E надежда е голяма болница как пък няма да има мивка?

# 701
E надежда е голяма болница как пък няма да има мивка?

Аз в стаята конкретно. Не съм ли ви споменавала какъв съм джермофоб, градски транспорт и дръжки на врати най-обичам 😬

# 702
ММ в Надежда не е засякъл роботчето.. и филмчето също не се пуснало Grinning

# 703
Малко им завиждам на тези мъже. Хубави стаички, филмчета, роботчета. А при нас е просто събличай се да мушкаме каквото ще мушкаме. Grinning Пък да не говорим за всички останали процедури.

# 704
Абсолютно! На моят му обясних веднъж как протича един рутинен женски преглед и не е посмял да се оплаче. 😂

Общи условия

Активация на акаунт