Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 089
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 810
Fayona, да, това за ПКЯ е така - при мен съотношението LH:FSH също е нормално, затова и като черна станция постоянно мрънкам като ми се каже, че съм с ПКЯ заради едните амх и хома индекс. В крайна сметка 3-ма АГ ме гледаха на ехограф за последните 10 месеца, все щяха да сложат ясна диагноза, ако виждаха проблем, още повече предвид всичките изследвания, с които ги затрупах.

Относно тсх - права си, ще продължа л-тирокса до падане под 2 и ще спра постепенно по схемата на започване.

miaa7, щом съм тук, целя забременяване.

# 811
Пълнолуние, не знам дали ще е от полза, но на мен д-р Станулов когато видя, че от микробиома при Калчев имам резултат положителен за HHV-7 каза и какво от това, всяка втора жена го има. За него очевидно не е проблем. Иначе като четох из интернет, свързва се с някакви имплантационни неуспехи уж, обаче четох и че няма начин да се излекува трайно, то си е в организма и при по-слаба имунна система пак ще се появява. Не знам къде е истината честно казано и къде е гаранцията че дори да изчезне, след 2 месеца няма пак да се появи. Аз направих курса с валтрекс, но реших да не си го слагам и да го игнорирам за момента като проблем.

Момичета, аз идвам да ви се "похваля". Позамислих се дали да пиша, ама реших, че може да дадете съвет. След като от 2 месеца насам съм или със спукани ребра, или болна от вирус, или от грип, или с болен зъб, или хиперстимулация, вчера ММ го диагностицираха с варицела. И проблемът е, че както много от вас обсъдиха по-рано, аз отново съм в риск да отложим ЗЕТ който щяхме да направим след 3 седмици. Въпросът е след като аз съм карала варицела, смятате ли за разумно след 3 седмици да направя ЗЕТ и дали е безопасно, както и дали ММ ще се е оправил дотогава, защото все пак и той трябва да е с мен. Нямам никаква идея колко време отнема оздравяването и как точно протича, тъй като никой около мен не е карал скоро. Знам че шарките са много опасни за бременни и не искам да рискувам, но ако сега отложим, ЗЕТ ще остане за септемрви или октовмри, защото август клиниката почива. Има ли изследвания които мога да си направя малко преди ЗЕТ, за да проверя дали не съм болна и дали имам антитела и изобщо дали е безопасно да правя трансфер? Аз засега съм добре, но доколкото четох инкубационния период е 2 седмици, т.е. поне още 2 седмици аз няма да съм сигурна дали съм се заразила или не. В момента съм на прогестерон изписан ми след пункцията и имам откачената идея, да продължа още няколко дни да го прилагам, за да си забавя цикъла и да има повече време. Всякакъв съвет ще ми е от полза.

ПП Все пак искам да ви се похваля, че се радвам, че все пак Бог ми направи услуга като отложихме свежия трансфер. Тогава се ядосвах, ама не си представям сега да бях след трансфер, сигурно щях да получа удар. Така че явно отлагането понякога наистина е за добро.

# 812
Пълнолуние, тези лекарства са главно за херпес зостер, който е носителят на варицела.
Явно ги изписват и за вида, който ти имаш, обаче искам да споделя нещо.
Всички изкарали варицела, до края на живота си в организма им ще стои в латентно състояние херпес зостер. При изключително голям спад в имунната система и главно вече на възраст хора, могат да развият херпес зостер, но не и варицела.
Помисли дали и твоят случай не е такъв, т.е винаги ще го има в организма ти, но няма да ти пречи.
П.П. Информацията ми е от личен опит, поради престой в инфекциозно преди няколко години, именно заради варицела. Та там така ми го обясниха и това, което пиех беше ацикловир и валтрекс.

# 813
Шантал, при теб явно доста добре е подействал и явно от там се поизчерпал резерва. Аз приемах по 1 на ден, само третия път по 2 и тогава имах повече от 1Ф. Ще видя другия месец АМХ.

S.G.C според мен най-добре се консултирайте с лекар, не знам обаче дали имунолог или вирусолог. Аз бих се допитала до ЛК с какъв специалист да се направи консултация, дори и онлайн. АГ не знам доколко биха помогнали. Щом си я карала не би трябвало да има проблем, но все пак се допитай.
Много съжалявам за всичко през което преминаваш! Стискам ви палци, знаеш, когато и да е ЗЕТ да е успешен!🩷

Колкото и смешно да звучи за някои, ние ще ходим да ни леят коршум и на двамата, защото вече ми се вижда много по-реалистично това да помогне, пред лекари, хапчета и т.н.

# 814
vgs, хич не е смешно! Със съпруга ми ходихме при една жена, при която цялото ми семейство ходи при нужда - баеше ни и на двамата и каза, ако до август няма бременност, да отидем пак. Винаги се чувствам супер спокойна и по-лека, след като съм била при нея и вътрешно се успокоявам. Ако не помага, то поне не ни вреди.

Някои неща не можеш да ги обясниш, а и няма нужда. Пожелавам ти да се почувствате много по-добре след леенето на куршум и кой знае, може наистина да помогне!

# 815
До Свищов има един манастир " Покров Богородичен" и до Асеновград " Златната ябълка" казват, че много жени са забременяли след като са ходили там.
Ако сте вярващи, може да отидете. За Златната ябълка бях чела, че се ходи по Великден, но на мен ми е супер далеч. Ако ходим до Кръстова гора може и да отидем.
vgs, хич не е смешно! Със съпруга ми ходихме при една жена, при която цялото ми семейство ходи при нужда - баеше ни и на двамата и каза, ако до август няма бременност, да отидем пак. Винаги се чувствам супер спокойна и по-лека, след като съм била при нея и вътрешно се успокоявам. Ако не помага, то поне не ни вреди.

Някои неща не можеш да ги обясниш, а и няма нужда. Пожелавам ти да се почувствате много по-добре след леенето на куршум и кой знае, може наистина да помогне!

# 816
Момичета, здравейте. Пожелавам на всички скоро две чертички и да бъдете много щастливи Simple Smile) искам да ви попитам.. бях на преглед. Ако няма течност - означава ли , че не е имало ову? Не можело да се каже дали това е жълто тяло, дали е имало ову, а имах и позитивен тест за ову и розово зацапване.. объркана съм🙈

Благодаря ви предварително 😍

# 817
Аз съм ходила до Златна ябълка, но 3-4 години след това още съм без нито едно дете. Дават ти един колан да носиш без да го сваляш, което зимата е ок. Ама лятото на плажа … да не говорим, че се зацапва и не изглежда наред. На Кръстова гора съм ходила, на Св Мина до София , на Рупите и още места.

# 818
Доколкото знам течността се вижда непосредствено след О или още ден, не съм сигурна за два. После се резорбира. Не знам ти колко дни след теста си ходила.

[/b]
Момичета, здравейте. Пожелавам на всички скоро две чертички и да бъдете много щастливи Simple Smile) искам да ви попитам.. бях на преглед. Ако няма течност - означава ли , че не е имало ову? Не можело да се каже дали това е жълто тяло, дали е имало ову, а имах и позитивен тест за ову и розово зацапване.. объркана съм🙈

# 819
И ние бая ги пообиколихме Simple Smile В покров Богородичен попа ми каза, че при него все многоплодни бременности се случват. Най-често близнаци.

Аз съм ходила до Златна ябълка, но 3-4 години след това още съм без нито едно дете. Дават ти един колан да носиш без да го сваляш, което зимата е ок. Ама лятото на плажа … да не говорим, че се зацапва и не изглежда наред. На Кръстова гора съм ходила, на Св Мина до София , на Рупите и още места.

# 820
Доколкото знам течността се вижда непосредствено след О или още ден, не съм сигурна за два. После се резорбира. Не знам ти колко дни след теста си ходила.

[/b]

4-5 дена след теста

# 821
В месеца преди да забременея ходихме до Рупите и до манастира в Златолист.
В манастира се люшкахме на люлката, а на Рупите пуснах желание за дете в кутията.
Може да е било чисто съвпадение, но аз предпочитам да вярвам, че има нещо магическо, там някъде, което помага. Flowers Hibiscus

# 822
Само ще добавя, че може да има течност и без да е минала овулацията. Аз в момента съм така.

Пълнолуние, защо не направиш един курс с Изопринозин? По принцип Хупавир също е добър, но той повишава NК-клетките и Т-клетките. Можеш да комбинираш Изопринозин 3×2тб. една опаковка заедно с Биозин Мама 2×1тб. Пожелавам ти скорошен успех! ❤️
S.G.C. ако си имала варицела като дете, действайте с трансфера на следващия цикъл.

# 823
Само ще добавя, че може да има течност и без да е минала овулацията. Аз в момента съм така.

Пълнолуние, защо не направиш един курс с Изопринозин? По принцип Хупавир също е добър, но той повишава NК-клетките и Т-клетките. Можеш да комбинираш Изопринозин 3×2тб. една опаковка заедно с Биозин Мама 2×1тб. Пожелавам ти скорошен успех! ❤
S.G.C. ако си имала варицела като дете, действайте с трансфера на следващия цикъл.

Аз нямам течност и се чудя дали това е проблем.

# 824
s.g.c, първо - бързо оздравяване на мъжа ти, че доколкото знам тежко се кара като възрастен. Ти можеш да си пуснеш IgG тест, за да си сигурна, че си я карала. За трансфера не знам какво да те посъветвам. Имам някакъв спомен, че май merryhristova забременя със "запушените" си тръби докато бяха болни от варицела, та не знам наистина доколко е риск.

пълнолуние, честно казано освен ако доказано не е проблем за забременяване и износване, аз не бих пила нищо повече на този етап. Щом ти предлага Сенкова да пиеш непосредствено преди трансфер може би така е най-добре. Ферилити теста не ги ли показва в някакви стойности колко е вирусния товар или това беше микробиома на Калчев?

Общи условия

Активация на акаунт