Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 089
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 135
Дудъл, и аз мисля, че няма нужда от допълнителни показатели. Супер е, че нямаш сериозни мутации, с изключение на тази за неусвояване на Б витамините. Мисля, че и Б12, ако приемаш, трябва да е Мета.

# 136
Аз имам един въпрос от чисто любопитство. Тези от вас, които са имали повече от една бременност ( независимо успешна или не), имали ли сте сходни симптоми, усещания в началото?

# 137
Аз имам един въпрос от чисто любопитство. Тези от вас, които са имали повече от една бременност ( независимо успешна или не), имали ли сте сходни симптоми, усещания в началото?

И да, и не. Повече клоня към “не”, всяка бременност ми е била различна досега. Единственото сходство в началото - рязко усещам как ми става горещо, все едно горя отвътре. Предполагам температурата ми е по-висока и съм го усетила. Особено преди закъснение е трудно да се каже.

# 138
  • Замък сред облаците
При трите, в които се разви ембрион имах болки в гърдите около седмица след О. При КЯ и БХ нямах такива усещания, също имах и имплантационно и при тези двете.

# 139
  • На изток от Ада
Различни са ми били. Само последните 2 някак знаех че е станало.
Едната беше след тестове за овулация.
Другата при секс преди теста сякаш бях по -тясна.. имах 2 3 капки кръв около МЦ .
Една от двете имах имплантационни

# 140
Аз имам една неуспешна, последвана от успешна.
И при двете имах усещане за боцкане като с игличка в областта на матка/яйчници около 9-10 дена след овулацията.
И при двете имах болезнени гърди, но само при успешната към 6гс започна едно зверско гадене, като пикът му беше 8-12гс.

# 141
Аз за себе си знам, че дори ако има положителен тест, в момента, в който гърдите спрат да ме болят, нещата приключват. Така беше и с missed, и с БХ.

# 142
Аз пуснах кръвен, по-късно трябва да излезе. Нямам много надежди, защото нямам болки в гърдите, само от време на време нещо като придърпвания. Единствено от 2-3 дни се чувствам точно, както mommy e описала - отвътре горя и все едно всеки момент ще се изпотя рязко, но не се и продължавам да горя. Снощи почти не съм спала даже, заради това. Може и да е от ЗФ това де.

# 143
V_gs, стискаме палци за добри новини! Аз изобщо не помня с моята Б какви ми бяха симптомите, май нямах много. Чак след положителния тест започнах много да се уморявам, да ми се спи, гърдите ми бяха много напрегнати, но за преди това нямам спомен. Аз дори не мислех че съм бременна тогава, вече се бях отчаяла. Grinning Little did I know какво предстои...

# 144
При мен симптомите са задъхване даже при говорене, студени тръпки и нежелание да пия една малка ракия.
Липсва и нощното потене, за което АА не веднъж е обяснявала. Има ли потене, съм в очакване на цикъл.

# 145
  • София
Липсва и нощното потене, за което АА не веднъж е обяснявала. Има ли потене, съм в очакване на цикъл.

освен това коремът ми рязко се затяга, даже и с ИМБ изяждах кило череши без никакъв проблем.

# 146
  • Замък сред облаците
И топлото, и запека са от прогестерона.
Той бъгва охладителната система на тялото 😄 При мен сега имаше периоди на рахлабен стомах пък, което пък пак е от прогестерона.

# 147
Абсолютно никакви симптоми нямах с тази бременност освен случката с миризмата на цигари на първия ден закъснение. Чак след седмица закъснение някъде започнаха да ми наедряват гърдите и имах съвсем лека болка в тях, която спря по едно време и се филмирах, че явно отново няма да е успешна бременността, но се оказа, че е напразно, а гърдите си останаха големички. След 7г.с започна гаденето и повръщането при мен и бях като хрътка на тема миризми.
Първата бременност я хванах още преди закъснението, аз съм доста слаба и няма корем, а тогава една седмица коремът ми стоеше все леко подут и сутрин, и вечер, каквото и да ям, ииии деня преди да трябва да ми дойде се загледах в гърдите си, докато се къпех, зърната ми се сториха много странни 🤣 изобщо не бях обръщала внимание преди това, още тогава си направих теста, беше някъде към 21 вечерта, и веднага цъфнаха двете черти. тогава и гърдите ме боляха доста повече, имаше само леко гадене, което минаваше след това, накрая изведнъж гърдите ми се спихнаха, но гаденето си остана, коремът се подуваше яко, мислех си, че въпреки всичко може и да си е Ок това, нооо накрая се оказа мисед🥲
Та, май всяка бременност е различна.

# 148
Момичета, коментирахте обикновена и стерилна урина наскоро и имам едно питане по този повод. Утре имам профилактични изследвания от фирмата. В тях се включва "урина – химично изследване на 9 показателя", като до сега просто се е давала на място. Чудя се ако си занеса стерилна от вкъщи същото изследване ли е или се прави по различен начин. Простете невежеството ми. Grinning Мисля си, че са различни, но не пречи да питам.

# 149
Нашите профилактични ги правят с нестерилна. Питала съм ги. Предполагам и при вас ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт