Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 207
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 450
Jaki, дано да сте намерили решението най-накрая и да бъде успешен трансфера! 🍀 💕

Аз не съм пускала никакви имунологична изследвания до сега. Калчев миналата година каза, че няма причина да ми прави имунологична биопсия.
Миналия ден ендокриноложка (д-р Моллова) ми назначи НК клетки и още нещо свързано с това, но не мисля да ги пускам, освен ако д-р Станулов не каже. Стана ми странно тя да ме праща на такова изследване...

# 451
Ванила, аз също съм при нея и след последния аборт също ми ги изписа.
Аз реших да си мина на имунолог все пак (доц. Михайлова) и тя почти същото ми изписа, та тях ги пуснах.

# 452
Jakito999999, честито за здравите ембриончета ❤️ Не съм пускала палците и те чакам с хубаво ЧХГ след няколко дни ❤️🥰🙏

# 453
АА, искрено съжалявам! Възхищавам се на силата, с която минаваш през всичко! Пожелавам следващият път да е успешен 🍀
Жаки, стискам палци, успех 🍀
Момичета, при мен се случи нещо странно, днес бях на фоликулометрия и АГ установи минала овулация евентуално в петък, измерен ендометриум 7,1 мм. Странното е, че при предното измерване /миналия понеделник/ ендометриума е бил 9,8 мм. Това нормално ли е според вас. Четох, че изтънява при спад на прогестерона и мисля в петък да си пусна, за да видим как ще е.

# 454
Лоши Я на твоята възраст - сииилно ме съмнява 😉

Ами казваха ми, че цитоплазмата на яйцеклетките е гранулирана вместо хомогенна. И в Нядежда и в Афродита, но никой не можеше да каже това ли е причината за лошите ембриони. На последния опит пак бяха такива яйцеклетките, но ползвахме зимут за сперматозоидите та аз си мисля, че при сперматозоидите е бил проблема. Ембриолога явно е избрал най добрите.

# 455
🦋butterfly🦋, лигавицата леко се свива, когато започне да се покачва прогестеронът, но при теб разликата е голяма и по-скоро не е измерена както трябва.

# 456
  • София
Жаки, какво е зимут? Това не съм го чувала.

# 457
ZyMot - микофлуидна селекция на сперматозоиди (някъде му казват и микрочип). Има го в София в Афродита и в Неовитро, в Щерев го имат на друг производител - ChipBaby (при нас използваха него заради фрагментацията).

jakito, 🤞🤞🤞

# 458
Жаки, какво е зимут? Това не съм го чувала.

Чела съм, че това е един от най- добрите методи за селекция на сперматозоидите. Въпреки че ние уж бяхме с добра спермограма и без мъжки фактор имало забележки и в сперматозоидите затова са избрали тази селекция

# 459
Жаки, стиснати палци! ❤

# 460
Жаки стиснати палчета 🍀
Кога ти е датата за теста?

# 461
Стискам палци на Жаки Blush Дано ни зарадваш с + съвсем скоро.

При мен вече пореден месец пак няма О от дясно, на часа ми при Калчев, мисля  да го обсъдим, въпреки че той беше против да ходя на фоликулометрия и сигурно ще ми се "скара" 😄

Започнах да се притеснявам, че яйчника с тръба е чак толкова заспал и муден, не знам някаква стимулация ли му трябва пак...

# 462
Аз се връщам от гастроентеролог, уж само за антибиотик дойдох, той не вижда смисъл да пия, било смислено да се направи колоно- и гастроскопия диагностично и да се пусне стерилна урина да се види тази бактерия да не се е преместила там. Вече много ми втръсна от лекари честно казано.. Уж при Симона отидох точно с цел да избягам от тях.
Батерията е Ентеропатогенно E.coli. O128 (II-ри polyv.).

# 463
  • На изток от Ада
Те къде са бактериите Слънце?

# 464
  • Замък сред облаците
Слънце, неприятна е тази бактерия и много поразии прави, затова те е посъветвал така гастрото. Знам колко е неприятно обикалянето, но помисли все пак.

Общи условия

Активация на акаунт