Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 043
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 885
Дух papp-a изглежда добре, какво те тревожи там? Free beta HCG не е същото като HCG, там доколкото знам по-ниско HCG и по-високо Papp, се тълкуват като по-нисък риск от синдром на Даун, Едуардс и Патау. Гледа се съотношението между двете. На мен с тази бременност Papp-a ми беше доста ниско, към 800 и имам повишен риск от прееклампсия, но това ми обясниха на база изследванията + измерване на маточните артерии. Останалите тук са ти казали вече - гледа се в съчетание с резултат от ултразвука. Спомням си, че и аз само си анализирах резултатите и го мислех, докато дойде време за прегледа ми. Кога ти е часа? Според мен опитай да не го мислиш в момента, няма никой да успее да го тълкува в този вид. Или пък направи каквото те е посъветвала АА.

Пожелавам ти лека бременност занапред, взимай болничен и почивай повече.

# 886
  • На изток от Ада
М- Ангел, Ами казах го с най-лек тон.  От случай до случай има разлика. Аз при Русев , не съм ходила бременна.  
Все пак съжалявам! Надявам се да й се запази бременноста .
Май ще преосмисля писането

# 887
Наси, пиши си затова е темата!
Аз дето съм много докачлива изобщо не го приех с лишо написаното от теб.
Тя темата е и за това, това ти е болката нова пишеш. Нормално е.Hug

На Дух и пожелавам да се нагласят нещата с отлепването и да има една спокойна бременност до пухкав финал!🍀🍀🍀

# 888
Духче, пожелавам ти от сърце най-леката и безпроблемна бременност! Нека нямаш повече тревоги ❤️
Наси, напълно те разбирам ❤️ Не се притеснявай да споделяш чувствата си. Тежко е след толкова много загуби и да нямаш поне едно здраво детенце....прегръщам те!

# 889
Дух защо просто не си направила пренатален тест? За мен биохимичния не е точно докато пренаталния си е точен!

# 890
  • Замък сред облаците
Жаки, и двете имат предимства. Пренаталния не ти дава инфо за риска от ГД и прееклампсия… докато не ти се стоварят проблеми на главата, крайно опасни за живота на бебето и на теб, които с правилния подход могат да се предотвратят или минимизират.

# 891
  • На изток от Ада
Благодаря момичета! Извиних се на Дух.  Тя ме светна, че едва ли не хората с дете им е неудобно, че аз нямам...

Кактус ти също си герой ! Имаш мн силна Вяра!

# 892
Наси ❤️❤️❤️

# 893
Съгласна съм с АА, Чучумишев ми каза същото, че според него БХС трябва да си се мине, защото повечето лекари си държат на него и си дава полезна информация, а вече двойката, ако реши може да пусне и пренатален, дори и да няма необходимост. Едното не трябва да изключва другото, поне според мен.
Всички тук са изключително силни и вдъхновящи, Наси, ти също! Споделяй и си пиши спокойно, тук сме и в добро, и в лошо.
От сърце стискам палчета всички да бъдете/бъдем щастливи!
Нека да си изкараме едно прекрасно лято, ние след консултация с АГ-то и много мъдрене отиваме на моренце малко другата седмица.🏖🌞

# 894
Благодаря момичета! Извиних се на Дух.  Тя ме светна, че едва ли не хората с дете им е неудобно, че аз нямам...

Кактус ти също си герой ! Имаш мн силна Вяра!

Да, но и ти донякъде си права защото има други теми за бременни в които може да се коментира. Аз съм била свидетел на момичета които им е казвано точно това, че тази тема е за бебеправене, не е за инвитро, бременни и процедури и аборти, та не знам къде е истината.

# 895
Момичета …
Вече 3дни ми закъснява цикъла. Меря сутрин БТ -36,9 е последните 7 дни.
Преди малко си направих тест (Престо- този за ранно отчитане с 2касети в комплекта, понеже само такъв имаха в аптеката) и е отрицателен.
А определено този месец усещам различно нещата- нямам никакви болки в гърдите, а Попринцип ме болят, много ми се спи и тн.
Възможно ли е да съм имала късна овулация и теста да не отчита правилно илиии да си чакам цикъла Cry

Стискам палци на Дух ! Heart

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 17:40 от Moonmama91

# 896
  • Замък сред облаците
Голяма част от момичетата тук са стигнали до инвитро след като са бебеправили първо класически и са били част от тази тема от този етап. Споделянето и подкрепата си продължават двустранно, освен това често дават насоки от личния си опит на момичета, които се лутат в търсене на проблем над година, но не са по пътя на инвитрото. Ако някой дойде директно за пръв път и почне да разпитва за инвитро процедури естествено, че го пращаме в темите за инвитро, защото там пишат повече момичета по този път и може да получи по-адекватни мнения и по-голям брой. Немалко такива случаи има тук.

# 897
Голяма част от момичетата тук са стигнали до инвитро след като са бебеправили първо класически и са били част от тази тема от този етап. Споделянето и подкрепата си продължават двустранно, освен това често дават насоки от личния си опит на момичета, които се лутат в търсене на проблем над година, но не са по пътя на инвитрото. Ако някой дойде директно за пръв път и почне да разпитва за инвитро процедури естествено, че го пращаме в темите за инвитро, защото там пишат повече момичета по този път и може да получи по-адекватни мнения и по-голям брой. Немалко такива случаи има тук.

Моите уважения, но си спомням когато Ванила беше след аборта й се скарахте, че обсъждат подобни неща, защото момичетата може да се притесняват някой ден като забременеят. Ами в ситуацията на Дух е същото, някой момичета може да се притеснят като забременеят.

# 898
  • Замък сред облаците
Жаки, редовно си четеш както ти изнася настроението….

# 899
Жаки, редовно си четеш както ти изнася настроението….

Ххаха е добре. Просто казвам че правилата явно не са за всички и това прави впечатление!

Общи условия

Активация на акаунт