Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 050
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 870
Нищо друго нама АА, това има плюс витамин д и б12
А за Паскалева какво мислите ?

# 871
  • Замък сред облаците
Тези се пускат в специализирана лаборатория принципно. Само така като стойност нищо не значат. Ей така изглеждат резултатите в генетичната в МД. Иди до Майчин дом в понеделник, безплатно е.

Паскалева е ок, малко неглижира нискорисковите. Обичайно има часове за след месец и нещо.

# 872
Гагова ми каза във Вита да ги пусна днес и в понеделник с тях да ида при Мирчева. Предполагам че тя ще изчисли нещо, знам ли

# 873
Няма нужда да пускаш други, моите бяха същите в цибалаб! Аз трябваше да пусна три неща, тези двете плюс PIGF, това си е пакета за ранен биохимичен.
Изследването и резултатите ще минат по начина, по който написах, споко.
Точно така АГ ще си изчисли на базата на всички резултати, не пускай други неща. В резултатите  ще си ги има описани всичките рискове.

Наси, нямам идея никаква, рових за информация, и от други жени научих, че май си е някакво тяхно изследване.

# 874
  • Замък сред облаците
Сега не знам как е, ама преди няколко години Вита препращаха кръвта в МД точно и само взимаха такса за изследването (35 или 45лв), което на мен ми се вижда адски безсмислено. Не знам дали още е така щом днес са ти излезли резултатите от кръвните още, но откровено предпочитам всички резултати наведнъж като в МД 😁

# 875
Може би сега е по-различни на някои места, нямам представа. Моите в Цибалаб също бяха готови в рамките на деня. На мен Чучумишев ми каза, че по-важен за него си е прегледа на УЗ, да види бебенцето, той си ме прегледа, вкара всички данни в тази въпросната система, включително и моите показатели, и излезе един голям списък с различни неща след това, същите като твоите, имаше и рискове от прееклампсия преди 24 седмица(ако си спомням правилно)  и от преждевременно раждане също.

# 876
  • Замък сред облаците
Знам че ми е субективно мнението, но базата на МД е национална и я смятам за най-достоверна от всички, защото е на база национални специфики. Не знам дали другите доктори ползват нея, примерно някои болници ползват чуждестранни.

# 877
АА по всяка вероятност си права, но аз съм безкрайна уморена да мисля критично, да се съмнявам и да търся още и още информация. Това ме уморява, изтощава и вече почти не се усмихвам като мисля за всички неща, които трябва да реша покрай усложненията. Уморена съм. Чаках рова бебе две години, а от както се е появило изтърпвам преди всеки преглед живо ли е, има ли пулс, ако сваля дерето си от леглото дали няма да изкървя, ако на работа ме ядосат и вдигна кръвно дали няма да се отлепи напълно. Просто вече имам нужда да се доверя на някого и да правя каквото ми е казал. Доверих се на Гагова и следвам нейните думи. Просто вече не се радвам на нищо, треперя, чакам и оцелявам.

# 878
  • На изток от Ада
Дух тя АА е ветеран и те разбира. Има няколко бременностти.
Аз също имам няколко бременностти.но нямам дете ..

# 879
Знам. Съжалявам, може би не беше уместно да споделя, но понякога имам усещането,.че никой друг на около не разбира, освен вие. Извинявайте

# 880
  • На изток от Ада
Няма нищо Дух! Споделяй!

# 881
  • Замък сред облаците
Аз те разбирам, Дух. Затова съм и фен на това - отиваш на ФМ сутринта, после да дадеш кръв в МД и хоп, най-късно на другия ден всички резултати.
Това където го практикуват първо кръв, пък после ФМ пък търсиш, трепериш… не е моето.

# 882
Наси, моля те стига с това “ами нямам дете”.
Знам, че не е лесно и си преживяла много, но в случая Духчето е притеснена за бременноста си и подобни коментари изобщо не са ОК според мен.
Отделно, че дори и да имаше дете и след това да са загубите, пак си е тежко. Всеки пръст на ръката е важен, нали така?
Духче, нищо не разбирам от това, което те тревожи, но се надявам да се нареди всичко по-възможно най-добрия начин.
Иначе отлепването вече 12-14 г.с. не би ли трябвало да изчезне. Когато расте и се оформя плацентата и изпълва по-добре матката.
Пази се и се усмихвай. Прегръщам те.

# 883
  • Be realistic - plan for a miracle.
Стискам палци, Дух.
Нямаш ли опция за болничен от работа? Не е ОК това с работните нерви.

# 884
Дух...бъди силна и вярвай, че всичко ще е наред. Моят съвет е да си вземеш болнични и да си почиваш вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт