? отношения

• 4 379
  • 73
  •   1
Отговори
# 60
  • Washington,USA
Дай му ултиматум да избира като толкоз го искаш.

Щом ти си му последната дупка на кавала, направи така, че и той да е последният кавал на дупката ти...

# 61
Кармична връзка е връзка с човек, който ти е пратен от Вселената, за да научи душата ти урок.

А, стига бе! Нещо толкова огромно като Вселената ще се занимава с някаква си микропрашинка като мен, че и уроци да ми дава? Явно човек трябва да има доста голямо его, за да повярва в това.
Между другото, коя от всичките вселени, че не била само една разправят...
Ясно е, че не знаеш как работи Вселената. Wink

# 62
Ясно е, че не знаеш как работи Вселената. Wink
Забелязъл съм, че много жени знаят как работи Вселената.
Но пък настъпват по няколко пъти една и съща мотиката в Слънчевата система.

# 63
Е да, ако не успеят да научат урока, им се праща толкова пъти, колкото е нужно, докато го научат.

# 64
Е да, ако не успеят да научат урока, им се праща толкова пъти, колкото е нужно, докато го научат.

Прочети повече по въпроса, когато в живота ни се повтарят едни и същи ситуации, това е защото трябва ние да се променим, а не ситуация и да точно така е, докато не го отработиш ще се повтаря и това не съм го измислила аз, това е вселенски закон.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 17:40 от Sephora

# 65
  • София
Мъжете също повтарят едни и същи грешки, особено в отношенията.

# 66

Прочети повече по въпроса, когато в живота ни се повтарят едни и същи ситуации, това е защото трябва ние да се променим, а не ситуация и да точно така е, докато не го отработиш ще се повтаря и това не съм го измислила аз, това е вселенски закон.
Е, именно, де. Нали и аз това написах...

# 67
Здравейте! Имам бърз въпрос, не съм сигурна че го задавам на точното място..
Някой знае ли, разбира ли от значението на целувките, като те са силна роля в израза на чувства и целувката по бедрата  или корема какво ще означава?

# 68
Кво да означават? Сватба до максимум 84 дни, така пише в дебелите книги по въпроса.

# 69
Означава, че сте кармично свързани. Били сте заедно в предишен живот, а сега в този трябва да се ожените и да имате 3 деца.

# 70
Някой знае ли, разбира ли от значението на целувките, като те са силна роля в израза на чувства и целувката по бедрата  или корема какво ще означава?

На секс е.

# 71
Много странен въпрос... Определено е на секс, особено бедрата.

# 72

На секс е.
Някой се опитва да загрее тигана

# 73
Някой се опитва да загрее тигана
Ако един мъж целува жената по корема, значи е гладен.
Ако е по-надолу, значи ще яде и баница.

Общи условия

Активация на акаунт