Отговори
# 120
Скрит текст:
Чак да се чудиш как едно време хората са се женели и цял живот после са живеели заедно, без преди това да са живели с някой друг.
Знам, знам - търпели са, защото е нямало как да се разведат, пък тихомълком са проклинали съдбата си.
Ама бабите и дядовците ми, и двата чифта, не съм ги чул да проклинат. Разбираха си се докато си отидат. От едната страна дядо ми издържа няма и година след баба ми и си отиде и той, а от другата пък баба ми 2-3 години след дядо ми, като през тях си поплакваше за него. А не са живели с други хора преди това. Е, не съм ги питал девствени ли са се женили, ама вероятно.

Не виждам какво му е негативно на мъж да не е имал сериозни връзки до 30 г. Ми фокусирал се човека над кариера, дисертация, правене на пари, пътуване, или други лични цели.
Как ли пък няма да лъготи някое момиче, че уж има сериозни намерения, само за да си сложи в СВ-то, че е имал връзки, та да не го отреже някоя друга като стане на 30 г.
Имал си други планове в живота - фокусирал се над тях.
Скрит текст:
После дошъл на вълна сериозни връзки, започва нов етап, все има първи път. Какво пречи първия път да е успешен? При някои и петия, и десетия пак не е успешен - въпреки опита.
Виж, секс дето не е правил вече ми е червена лампа, в наши дни.
Хората имат здравословен нагон и когато се влюбиш в някоя жена не мисля, че мислиш толкова надалеч дали ще имаш време за връзка.
Това са оправдания на хора, които имат страх от обвързване или някакви други проблеми.
Като говорим за едно време - мъжете някак си са успявали да се запознаят с жена, да имат връзка с нея и да се оженят, докато са били в казарма, докато са бачкали по 12 часа на ден на полето, докато са били във война. 
Почти всички дейни, наистина изключително заети хора, които познавам, са женени/омъжени.
Сега се сещам за Ботев, който в рамките на една година превежда книга от руски, издава два вестника, преподава в училището в Букурещ, секретар е в БРЦК, издава собствени стихотворения, отваря собствена печатница, организира въстание, а през това време намира време за гаджелък и се жени за Венета.

# 121
Тази заетост винаги е параван за други дефицити, няма такъв филм да няма време за гаджета, особено пък като студент

# 122
Здравейте отново! Бих искала да направя само бърза актуализация на отношенията ни в последните 2-3 дни. След още няколко опита в леглото с въпросния господин, в които резултатът беше бързо свършване за по-малко от минута, с изключение на втория път, когато издържа изненадващо много (може би над минута и половина беше), взех решение да прекратя връзката си с него. Знам, че някои биха счели това за коравосърдечно от моя страна, за гадно, обидно и несправедливо спрямо него, но осъзнавам, че трудно бихме се напаснали толкова бързо, а нямам желание тепърва да обучавам човек, който дори не може да задържи пениса си еректирал за някакво време, в което да усетя, че и аз участвам в акта. Вероятно е доста фрустриращо за него, но му заявих с внимателен и любезен тон, че не виждам бъдещето ни заедно и му пожелах да си намери подходяща половинка, с която да изградят съвместимост и да бъде до него във всичко. За съжаление, явно аз не съм достатъчно добра за него. И на мен не ми е много лесно в момента, да знаете. Каквото и да напишете сега оттук нататък и каквито и упреци да получа от вас, все пак ви благодаря за отделеното време и съветите, които ми дадохте.

# 123
Аз не те упреквам, а напълно подкрепям действията ти.
Така се прави, няма смисъл да се мъчиш с човек, с който не си пасвате в леглото и няма и вероятност да се получи.

Ето отговора на въпроса, защо не е имал връзки и жени.
Човекът си е имал проблем.

# 124
Има някаква причина за това нещо, както и специалисти, към които господинът трябва да се обърне.

Жалко все пак, при положение, че имате толкова общи неща.

# 125
Много правилно си направила. Но дано мъжът потърси помощ от специалист, явно има проблем.

# 126
Само не мога да разбера, защо мислиш, че ти не си достатъчно добра за него. Или така си му казала, за да не го обидиш. Трябваше да му кажеш да отиде на лекар, не е срамно.

# 127
  • София
Не виждам какво му е негативно на мъж да не е имал сериозни връзки до 30 г. Ми фокусирал се човека над кариера, дисертация, правене на пари, пътуване, или други лични цели.
Как ли пък няма да лъготи някое момиче, че уж има сериозни намерения, само за да си сложи в СВ-то, че е имал връзки, та да не го отреже някоя друга като стане на 30 г.
Имал си други планове в живота - фокусирал се над тях. После дошъл на вълна сериозни връзки, започва нов етап, все има първи път. Какво пречи първия път да е успешен? При някои и петия, и десетия пак не е успешен - въпреки опита.
Виж, секс дето не е правил вече ми е червена лампа, в наши дни.

Ако чак на 30 си се сетил, че трябва да развиваш умения с другия пол, никой не е длъжен да ти става преподавател и тепърва да те учи на елементарни неща. Да не си имал сериозна връзка на 30 предполага пропуски в отношенията с другия пол, да не си имал никаква връзка на 30 още по-сериозни, а да не си правил секс дори - съвсем. Всеки сам си реди приоритетите, и ако си избрал едни и тотално неглижирал други, можеш да се сърдиш само и единствено на себе си, че си изостанал, а не на другите, че няма да те вземат така. Като все се цитира едно време - едно време хората са се женели на 18, на 25 са имали няколко деца, а сега чакат някой на 30 да им държи ръчичката за първа връзка.

Авторката я разбирам. Не е длъжна. Щом не й е ок, мъчението е безсмислено.

# 128
  • Melmak
Какво да се прави, случва се, авторке! Не се обвинявай!

# 129
  • София
Не е девствен, а има проблем. Излъгал е.
Не съжалявай.
Thank you, next.

# 130
  • У дома... някъде
Според мен доста си избързала с това решение,но ти си знаеш какво искаш.
Няма човек, който не се е научил да прави секс!
За мъжа това е много важно и за мен постъпката ти е доста...егоистична.
Би могла да му дадеш време и да си напаснете,да си го научиш на тебе какво ти харесва и т.н.
Нормално е в началото тялото му да реагира така с твърде бързо свършване.
Силното привличане,липсата на опит, страховете от провал... всичко това е психиката и оказва влияние на партньора ти като за начало.

Представи си в обратната ситуация,ако ти беше в такава позиция и човека, който харесваш не ти даде шанс, просто защото нямаш опит в леглото... това ок ли би ти било?Ако трябва тепърва да те учи кое и как?....
Намери си някой полов атлет и надявам се тогава ще бъдеш удовлетворена !
По скоро може би една от многото му в леглото.

# 131
Защо авторката да е егоист? Мъжът има очевиден проблем. Казва на авторката, че е девствен, защото знае за проблема си. Няма да е в негова полза, ако се прави, че всичко е ок. А авторката няма нужда да губи време и усилия в безперспективни връзки.

# 132
Тоя проблем не изглежда да е само от липса на опит.

# 133
Не е от липса на опит според мен.

# 134
  • София
Всъщност, няма никакво значение от какво е. Щом на авторката не й е комфортно, няма абсолютно никакъв смисъл да се мъчи. И някои хора всъщност никога не се научават. А тя не е благотворителна организация.

Общи условия

Активация на акаунт