Отговори
# 135
Да оставим на страна личните драми на някои потребителки, по темата и аз мисля, че авторката е избързала. Човека не е виждал п....на на живо до сега, нормално е на два такта да впръсква. При много от мъжете е така, с практиката се променя и психиката, и почват да държат повече. Жените също първите пъти са дърво, на тях дори повече време им трябва да се отпуснат. Но пък има право да го зареже, не е длъжна да му става учителка, особено пък след като не е първа младост той.

# 136
  • София
Авторката писа, че са пробвали няколко пъти. Достатъчно.

# 137
  • У дома... някъде

.....
Знам, че тук има осъзнати хора, от които бих получила адекватни и полезни съвети за моята по-особена ситуация.    
.........

За мен пък е сред важните неща в една връзка, въпреки че със сигурност не е най-важното. Какво бихте ме посъветвали? Искам само да кажа, че не ми е проблем самата му девственост и това, че първите пъти няма да са сполучливи и ще трябва да го уча известно време кое как, а това, че очевидно му е трудно да създава емоционална връзка, макар иначе да е много свестен, умен и начетен човек.

В първия пост пише това!

Дадох своето мнение,че за мен е прибързала в решението си .
А и също попитах как тя би се чувствала в разменени роли?
Както е писал и преди мен rf22 доста често в началото и жените сме били такива, когато сме нямали опита и практиката,но малко ще си признаят това.

Аз лично съм била в подобни отношения с бившия ми съпруг, който буквално беше спал само с една жена преди мен, което си личеше и крещеше отвсякъде!

Също нямаше опит, също имаше сходни проблеми на описаните,но с времето, практика и спокойствие се получиха нещата и не сме имали проблеми в секса.
Дори стана още по издръжлив, ненаситен,че дори в определени моменти ми е идвало в повече неговия апетит за секс.
В едни отношения не е всичко секс.
Секса се практикува и се получава, но има едни други неща, които колкото и уроци да ти се преподават, човек не може да ги научи.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 19:09 от mira5356

# 138
Е какво е бързала? Няколко пъти е достатъчно шансове.

# 139
Как бяха вашите първи три четири пъти? А ако някой на базата на тези няколко опита беше заключил, че нищо не става от вас, щеше сигурно да е много готино.
Сега не е длъжна да му е учебна жена, ама се иска повече практика да се постигне някакъв задоволителен резултат. Според мен като се е хванала и и допада по други направления, можеше поне седмица всеки ден по няколко опита, със сигурност щеше да вдигне времето.
Ако пак не става вече ясно.

# 140
Така го е усетила, така го е направила. Жените имаме шесто чувство, когато няма да се получат нещата (друг въпрос е, че не всички му обръщат внимание).

Ай сега били сме ние жените като дървета първия път и някой ни търпял и учил. Сигурно, ама между 15 и 20г. е било. 30 годишен да го уча на секс, на мен би ми било неприятно и сконфузно. Не бих запазила симпатии към него след това.

И аз мисля, че не е девствен, излъгал е.

# 141
  • София
С правилния човек на третия път вече трябва да е тотално избухване и всякакви щуротии.

# 142
Три ли колко пъти са правили секс? Или повече? И всеки път е било зле положението. Десет пъти ли трябва да пробват, за да осъзнае жената, че мъжът има проблем, а не просто да му липсва опит?

# 143
Дори не е проявил старание да издържи повече от минута и половина. Очевидно няма как да знам какво е от мъжката страна, но все си мисля, че с малко самоконтрол е можел да се справи по-добре и да покаже някакво отношение.

rf22, важно е и кога са били тези 3-4 първи пъти. Със сигурност не на 30г, и бих разбрала мъж, на който не му се занимава с дръвчета на тези години.

# 144
Би трябвало той да може да повтори и потрети.
Като не е влюбена, няма да търпи, това е положението.

# 145
  • София
Ако един опитен мъж хване дръвче, на третия път вече ще я е нацепил на дъски и.ще е построил дворец! Това, разбира се, ако дървото има потенциал.

# 146
  • София
Жената е преценила колко и какви шансове може да даде тя. Насила хубост не става.

# 147
Ми не я кефи, бе. Просто не я кефи и казва чао. Има пълното право на това! И не дължи обяснения! Или пък да се съобразява с нечие накърнено Его. Ай сиктир! Ама мъжете много обичате да вменявате вина, еййй. Сякаш ви е някаква полова черта.

# 148
Да, все жената трябва да угажда, да се приспособява, да му щади чувствата и самочувствието, сакън да не го нарани... А мъжът може да ползва и хвърля, защото имал нужди. Confused

# 149
То проблема изобщо не е, че е нямал връзки и е неопитен, а че той има личен проблем и не си пасват в леглото.
Това пък е толкова очевадно, че не виждам колко пъти трябва да се дава шанс.

Общи условия

Активация на акаунт