Отговори
# 30
Разбира се, че не е само до опит. Някои си остават дървеняци винаги. Много е важно за един мъж да е чувствен, за да е добър любовник.

# 31
Не съм сигурна, че това имаше предвид Рейгън...
Точно така. Имах предвид, че мъжът би дал шанс за връзка в аналогична ситуация, стига всичко останало да е наред както в случая. Това, че е девствена, не я прави по-малко човек и по-неспособна да бъде в пълноценна връзка. Освен това, както каза ти, много вероятно е като е по-неопитна да се привърже по-силно, чувствата да са й по-чисти и т.н. А освен това не е била с други мъже, което за много от нас НЕ е недостатък. Иначе, ок, в началото ще е повече "научаване" на това кое как се прави и т.н., но пък ако ни харесва момичето защо да не споделим тези моменти с нея и да ни е хубаво въперки липсата на някои по-засукани "движения'?

# 32
  • София
Аз между другото също имам съмнения дали е бил девствен. Бързо го е "навила", пък е като й каже това, хем извинява слабото си представяне, хем има голяма вероятност да не го потърси повече Joy

Дорис, пак казвам, не опира само до секса. Но що се отнася до секса, поне на този с опит знаеш какви са му възможностите, онзи без, я се развие, я си остане дърво, а ти влизаш в ролята на "учебна кола". След определена възраст, това си е проблем, защото човек вече иска нещата да минават на друго ниво, а не да почва от абв.

Рейгън, според мен тези чувства не са по-чисти и ще ти кажа защо. Когато нещо ти е първо, се влюбваш, защото ти е ново. Тоест, ако не си ти, ще е друг, със същия резултат. Когато вече имаш малко опит и база за сравнение, се влюбваш в човека, не в емоцията, и за мен тези чувства са по-истински. Иначе разбирам мъжкото мислене по този въпрос и какво намират привлекателно в цялата работа. Просто за мен това се корени в един леко незрял копнеж - да бъдат обичани безусловно, боготворени и единствени, без конкуренция и страх, да доминират, властват и водят без отпор.

# 33
  • София
За мен интересното е развитието на запознанството.
Говорите си, харесвате се, ТИ му искаш телефона (ОК, доказва, че той явно е по-плах в началните стъпки), две срещи, в леглото. Всичко това изглежда супер нормално - мен ме гложди, тогава какъв аджеба е проблемът при него? Явно не е асоциален, явно изглежда нормално, мъж като мъж.

Вече на теб целта ти е да установиш доколкото въпросната професия, когато се намеси тя, влияе на всичко останало в живота му. Защото, ако е 1:1, с това, което той ти е споделил - той ми отговори, че цял живот е учил и е искал да се развива, а от няколко години тотално се е посветил на научната си кариера и просто никога не е идвал момент да се отдаде на жена., мен лично ме притеснява и бих била с извадена антенка да засичам как, кога, колко, защо, по какъв начин реагира в ситуации.
Не толкова самата липса на секса, а първопричината - ето, сега има теб. Пробвай и виж, ако ти харесва, с едно на ум за горните неща Simple Smile

# 34
тези "чисти чувства" обикновено са обсебване и задушаване на партньора и през такава "чистота" хората (както мъжете, така и жените) минават с тинейджърските си гаджета, за следващите връзки се понаучават да бъдат в нормални отношения

# 35
Просто за мен това се корени в един леко незрял копнеж - да бъдат обичани безусловно, боготворени и единствени, без конкуренция и страх, да доминират, властват и водят без отпор.
С останалото мога да се съглася, но не мисля, че това е незрял копнеж. Това е част от природата на мъжа. При някои е по-ясно изразено, при други - не толкова. Но го има и е вътре в нас. Това е мъжкото начало, добро или лошо. Естествено, не говоря за "боготворене" и "властване без отпор" - това е крайност вече, но в общи линии посоката е такава.

# 36
  • София
Ами то началото е незряло Wink Регрес към първите усещания още от детството, роли родител-дете, покровителство, не партньори.

# 37
  • София
Има нещо гнило в Дания...
Засега предлагам да си затвориш едното око и да се пробвате пак. Ако и третия секс за нищо не става, забрави за секс въобще.

# 38
Този и със следващата ще е девствен май... Blush

# 39
То още от училище си знаеш, че зубърите не стават за гаджета, приключвай го този да си стои с книгите.

# 40
Часове минаха от първия пост на авторката, време е за още една среща, тръпнем в очакване как се е представил и вече ще кажем да се занимаваш ли с него или не.

Нали не си представяте, че едва ли не всеки преподавател се хвърля на младите студентки?

# 41
  • София
В последно време попадам и на такива типажи, които пробутват подобни истории преди първия секс. 99 процента нещата не са така.

# 42
  • Сф
Девствен на 30, но се е хвърлил на първата срещната? Това ако не е пързалка като тема е яко пързалка от мъжа. Или има проблеми с преждевременна еякулация или нещо друго не му е наред, но нищо от описаното не се връзва. Не правил секс, защото учил. Ще умра от смях. Това като от виц за студенти от Техническия по време на сесия.
+100
 Ама той даже университетски преподавател. 😂
От учене вика не пробвал досега секс. ..
И да има проблем както казваш, все щеше да е пробвал и правил нещо подобно като с авторката И причината също кърти! Ако не е пързалка темата, е чалнат или лъже ( има такива хора, измислят си щуротии ) И в двата случая бих изчезнала с 200!

# 43
Това са глупости, кариерата, ученето, нам си кво си. Човека има сериозна бариера с общуването с другия пол и някакъв страх от интимност или просто е прекалено смотан, книжките са само оправдание. Девственост на 30 си е сериозна индикация за проблем, а при жените дори е по зле противно на мнението на колегата по горе.
Но пак понякога се отпушват ( за мъжете е по вероятно), нека да го пробва пак поне няколко пъти и ще си покаже. Може да се научи, да почне да държи повече и да повтаря, това да го пробва още втория път. Пък ако не стане, тогава лесно.
Дали лъже, това е много, ама много малко вероятно. За мъжете е голям срам да е девствен след 16 годишна възраст и е абсурд да го прилага като номер. Без значение дали нищо не може или не му става. Аз също излъгах на първия си път като бях на 20, ама мацката я изкъртих, направо се изненадах от себе си. Чел съм, че не е толкова рядко срещано между другото

# 44
  • Сф
Е, ама rf22 няма как да е нямал ситуация досега първо , а  и да легне на втора, трета среща с авторката и да изръси това. Хич не се връзва .
Предполагам авторката няма да влезе повече .

Общи условия

Активация на акаунт