Отговори
# 90
Все повече и повече ще има такива скопени "необикновенни мъже".
А едно време викаха "необикновен" - на такъв дето може да замае главите на пет жени тая вечер и да прави секс със поне три от тях.

# 91
За мен си има правила кое трябва и не трябва. Просто такива хора не са за мен, не смятам, че са достатъчно зрели за сериозни отношения. За обикаляне от цвят на цвят може да ги бива, но аз не търся това. Търся поне един-два направени опита за нещо сериозно.

# 92
И аз не съм имала дълга връзка и съжителство, преди да се събeрd с мъжа ми, а бяхме около 30 и двамата. Даже не разбирам защо пък трябва задължително да има дълга връзка и съжителство, да се научи как се живее с някой преди да срещне евентуалния си партньор. Това да не са сухи тренировки. Хората се събират, защото се влюбват и искат да са заедно денонощно и да си градят живота заедно, с такава идея се тръгва, а не за да покриват критерии до определена въ,раст какво трябва. Като срещнеш такъв и ви се махнат главите, се събирате, ама от любов а не за трупане на опит, че да не си неопитен в дългите връзки... В какво ще си опитен, в провалените връзки.

Не е чудно, че мъжът не е имал връзка, а че не е правил секс, понеже нагонът си е нагон, все някак трябва да го е задоволявал.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 14:01 от Iris04

# 93
По-добре провалени връзки, в които си се отворил емоционално и си се раздал, отколкото нито една връзка. За мен, това са емоционални проблеми. Хора, неспособни да градят взаимоотношения. Айде сега, кой нормален човек не се е влюбвал до 30, било то провалено или несподелено? Очевидно нещо не му е наред.

# 94
Ама то не е само да се влюбиш, трябва и той да е също толкова влюбен, първо, после трябва и да ств съвместими,  да искате еднакви неща, да се откажеш от самостоятелност до голяма степен, двойката  да ви е приоритет пред, да кажем, учене, кариера, пътуване, местене на другия край на света и въобще - поемане на сериозен ангажимент.

Събрали се поживели, пък не се разбрали, често е трупане на негативен опит и предвидимо разочарование, ако тръгваш с идеята да не си сам.

Сега просто хората не ги е страх толкова да са сами, жените не се притесняват, че ще хартисат, а мъжете  не гонят бройки, затова виждаме толкова хора около 30те без връзки. Едно време бяха по скоро изключение, сега е нещо съвсем обичайно.

# 95
Негативният опит също е опит, и е за предпочитане пред това да нямаш никакъв. Хората, които са минали през отношения, дори провалени, имат много по-голям шанс да знаят какво точно искат, какво могат да предложат и кое би проработило за тях. Разочарованието е нещо естествено, не познавам човек, който да не е минал през такова, и съответно си е научил урока, има ценен опит, познава се малко по-добре.

Хора без никакъв опит ги виждам единствено с някой като тях, да си се учат там и двамата на връзки, или с някой комплексар, който смята, че липсата на опит в партньора ще му даде повече контрол над него.

# 96
  • София
Скрит текст:
Това е като тенис мач. И двамата са партньори. Кофти е, когато единият не е тренирал и ти забие сервис на никъде, защото няма как да го отиграеш и трябва да започнете отначало. После пък ти подаваш, той/тя се мота по полето....
Напротив, в тениса двамата са не партньори, а противници.
И аз така обичам да ги забивам сервисите, че да нямат вадене...

Лоялност значи да не ходиш по други, докато имаш връзка. Една жена може да е била само с трима, но ако двама са били паралелно Wink Сещаш се. Но иначе сигурна проверка няма. Малко или много трябва да се довериш.
Лоялност също значи и като си с някого, да си търпелив и верен на него, а не да хукнеш подир друг още следващия месец, защото бил по-магнетичен, по-забавен или по-богат.
Вече ако не става човека, ОК зарязваш го - ама някоя жена, която все е скачала от цвят на цвят вероятно причината е, че не лоялна, а не че всичките й партньори все не са ставали.

Абсолютно, затова са гледа дали човекът (жена или мъж) е имал сериозни връзки и дали, докато е бил в тях, е бил верен на партньора си, а не просто да има малка бройка. За мен някой с малка бройка е по-скоро към неизвестните в уравнението (и никога не знаеш дали няма да се отприщи в даден момент), докато някой с прилична бройка (и е имал възможност да опита от всичко), обаче е имал сериозни връзки и не е изневерявал, е много по-надежден избор. В единия случай се разчита на неопитност и незнание, а в другия случай става дума за осъзнат избор да си с партньора си и да градиш нещо сериозно. Между другото, "малките" и неопитните са много по-склонни да скачат от цвят на цвят, докато разберат какво искат. Това, че ти си (един от) първите, не те прави последният.

# 97
Никаква гаранция няма, че като е имал пет сериозни връзки и не е изневерявал, точно на тебе няма да ти изневери.  Или, че като се е "научил" на съвместно съжителство с някоя имаш по-голям шанс и с тебе да съжителства добре. Това да не е да се научиш как да пускаш пералня и да отделяш цветните от белите. Нещата не работят така.

В контекста на темата, червеният флаг не е, че преподавателят не е живял с някоя жена до 30, а че регистрира някакви сексуални проблеми, с неизяснени до момента причини.

# 98
Гаранции никой за нищо не може да даде. Аз и не очаквам такива.
А ти искаш да кажеш, че хората не учат нищо от връзките си ли, били те и неуспешни? Кажи, за да знам дали има ли смисъл да продължавам да пиша.

# 99
  • София
Разбира се, гаранции за нищо няма. Както и мацката, дето ти вика, че си й втория, не знаеш с колко е била, колкото и някой да си вярва, че много ги усеща тея работи Laughing

# 100
  • Washington,USA
Още ли разисквате тая фейк тема. Един път не се появи да пише тая.

Била е само 10 минути на линия

# 101
Както и мацката, дето ти вика, че си й втория, не знаеш с колко е била, колкото и някой да си вярва, че много ги усеща тея работи Laughing
Развали ми целия уйкенд сега.

# 102
  • София
Развали ми целия уйкенд сега.

Пууу... т'ка ли стана сега Laughing

# 103
Уйй да му се не види значи

# 104
Всичките мъже девствени.
И всичките жени - само с един преди нас.

Общи условия

Активация на акаунт