Отговори
# 180
Той й е казал, че е девствен в леглото, точно преди акта. Ако тогава беше станала и тръгнала, можеше пак да му нанесе травма. Може би е трябвало да го пита още при запознанството дали е девствен, преди да го кани на среща. Ама е малко странен такъв въпрос към 30-годишен мъж. Той може да се зачуди защо изобщо му задава такъв въпрос и да реши, че му личи по поведението вече, което... Да му нанесе травма.

# 181
Прибързано е, защото е нужно повече време да се отпусне и да почне да ползва оборудването си както трябва. 3-4 пъти за два три дни е не достатъчно, за девственик трябва повече, колко точно не мога да кажа, различно е. Това в случай, че единствено скорострелността е проблема, естествено има риск да си остане така и с течение на времето. Авторката наистина не е длъжна да му бъде учителка, но все пак е разбрала че е девствен предварително, сега като го оставя така ще му задълбочи проблема и този със сигурност няма да се пробва пак дълго време. Който се хваща с 30 годишен девственик не е лошо да ги има предвид тези работи, истории като написаната от мен в началото на темата са рядкост, а можещите по дефолт и силно сексуални не стоят девствени до 30.

И защо трябва да и пука на авторката за евентуалното задълбочаване?
Няма ли си авторката нейни проблеми, че трябва да оправя неговите. От какъв зор. Значи на тоя не му дреме какви травми нанася с неговите 30 секунди, ама на нея трябва да и пука и да не го зарязва, че да не му стане нещо.
Той е на 30. Ако не може да приеме едно зарязване, значи наистина не струва.Ако има достатъчно мозък, може да помисли къде е сбъркал. Трябва да си много тъп, че да не стоплиш защо те зарязва жена след 30 секунден секс.
Даже трябва да и е благодарен, че не е девствен вече.

Не разказа ли ти историйка за един девствен атлет назад в темата? Сега друга песен пееш. Който може си го може.

# 182
И аз разбирам проблемите на много мъже, и ми е мило и сантиментално за тях, но не смятам, че съм длъжна да поемам техните несгоди или да компенсирам липсите/проблемите им.
Изглежда егоистично и жестоко, но всъщност е здравомислещо – всеки от нас отговаря сам за себе си, собствените си чувства, мисли и как може или не може да се справя с тях. Може да поиска помощ или подкрепа, но да му се посвети друг човек, за да може той да изяви/намести себе си, е точно паразитно.

# 183
Когато поставяш себе си на първо място за себе си и ясно поставяш границите си и ги отстояваш /което е здравословното и всеки би трябвало да е така/, токсичните хора те определят като "егоист". Wink

# 184
  • София
Както вече казах, има 999 теми за жени, които са се прецакали да помагат и са се вкарали в капана на вечната помощница.

# 185
30-годишният трябва да работи върху разрешаване на проблема си, а не да се травмира от всичко. Никой с нищо не му е длъжен.

# 186
Хубаво де, аналогичната история но с обърнати роли как ви звучи - някой дефлорира девствена жена и я захвърля след два три пъти, щото е дърво? Ми гадно си е, все пак като си се хванал трябва да се постараеш да не скапеш съвсем отсрещния човек.

# 187
По същия начин разсъждавам и при обърнати роли.

# 188
Хахаххаа ма, рф, бе то повечето жени нали именно това сме преживели. И, о, чудо, преодолели сме си травмите на саме и то в тинейджърска възраст, а не сме оревали света

# 189
  • София
Гадно е, но какво, да стои с нея от съжаление? Да не я харесва, ама да се прави? По-зле ще стане после. Човек трябва на първо място да носи отговорност за себе си. А не да влиза в отношения с идеята, че другият е там да му лекува травмите. Травмите са лична отговорност, както и разрешаването им.

# 190
30-годишният трябва да работи върху разрешаване на проблема си, а не да се травмира от всичко. Никой с нищо не му е длъжен.

Тук има явно и незряло его. Майката също е виновна, че да е на 30 години девствен. Майката и бащата.

Хубаво де, аналогичната история но с обърнати роли как ви звучи - някой дефлорира девствена жена и я захвърля след два три пъти, щото е дърво? Ми гадно си е, все пак като си се хванал трябва да се постараеш да не скапеш съвсем отсрещния човек.

Ако е дърво, винага обикновено е в мъжа.
Авторката е разбрала преди секса. Проявила е тактичност и не го изхвърлила.
После му е дала шанс.
Не става човека и му и била шута.

# 191
Аз съм дори по-безпощадна към жените. Те пък хептен по-рано узряват и ментално, и физически. Ами, на 30 девствена – ще ѝ мине отхвърлянето. И без това е добре да пробва с повечко партньори, за да си открие сексуалността на тази възраст.
По тази логика трябваше след първия ми път да съм още с един малоумен кану-каякар с огромен. Верно беше аполон с прекрасно тяло, но беше маса тъп. Мерсаж. Радвам се, че ме е "изоставил".

# 192
Е аз не съм казал да се омъжва за него, но нищо не пречеше да го изчука още няколко пъти, колкото да се поотпусне и да не се комплексира хептен. Щом първоначално си е легнала с него, значи е имало някакво привличане, не като да го играе единствено добрата самарянка.
Не съм обърнал плочата, който го може си го може, но пък масата други с опита се подобряват чувствително.

# 193
Е аз не съм казал да се омъжва за него, но нищо не пречеше да го изчука още няколко пъти, колкото да се поотпусне и да не се комплексира хептен. Щом първоначално си е легнала с него, значи е имало някакво привличане, не като да го играе единствено добрата самарянка.
Не съм обърнал плочата, който го може си го може, но пък масата други с опита се подобряват чувствително.

Ти май не стопляш. Не е длъжна.
Тя не е психолог. Не му е длъжна да му оправя травмите. Колко пъти ти го написаха това и пак не го стопляш.
Да ходи да се отпуска където си иска.
Тя е жена с достатъчно самочувствие и себеуважение и мухльовци не и трябват.
И може да е имало привличане, но заради неговото представяне се е изпарил.
Та не е длъжна. Разбираш ли или да го напиша още веднъж.
Не е длъжна.
Ако се комплексира значи е тотален мухльо и инфантил.

# 194
Щом първоначално си е легнала с него, значи е имало някакво привличане

Това може да се промени в хода на нещата. Все пак тя е имала колебания още след първият път, доказателството е тази тема.
Иначе, интересно мислене, какво получава тя, докато се насилва да не нарани неговото его? Титлата "Добър човек" според мъжете в бг-мама?

Общи условия

Активация на акаунт