Отговори
# 15
Да, официално няма никъде. Но си направихме маршрут да огледаме 4-5 възможно училища и поне ще влезем и видим как ще се стигне с градския транспорт. Надявам се някъде да й хареса, понеже засега иска само едно, решила е, че ще е там и не иска да чуе за други.

# 16
kbl велика идея, крада я, и наборката е очарована Smirk

# 17
  • София
Ние ще гледаме училищата на място след като видим точките.
Резултатите на моя са много вариращи - има 15 точки разлики и по двата продмета, което е много. Като е ясно къде ще се позиционира горе-долу, точно местоположението ще натежи за крайната подредба, поне при нас.

# 18
kbl, и ние по този конспект ще караме Simple Smile Някой беше дал идеята в по-задна тема и ми се стори удачна. Гласувам сутринта и я мятам в колата на разходка.
Жоржи, заглавието е Nature FireNature Fire
laurentin, и аз обичам 13. Simple Smile

# 19
Благодаря за темата, Жоржи.
Бях се разбрала с модератор да минем на седмични теми, тъй като вече бързо се изписват и да я прескочим тази пуста 13-та. Ама вие не ми дадохте никакъв шанс, а само една вечер пропуснах Joy

# 20
Страхотно заглавие на темата!
Аз мисля да си взема почивка 2 дена и половина. Утре заминавам на тембуилдинг към морето!
Не искам да мисля за работа и изпити 2 дена и половина.
На моя класното мина по МАТ - за училището с наводнението сатва на въпрос. Каза, че е било лесно. Даже вече ги оформя.

# 21
Благодаря за темата! Има ли някой халтав като нас, който ще използва изборите за ден на отворени врати? (Напомням, че е възможност и съдействам да изпишем темата преди 19ти).

kbl, ние Sunglasses Аз отдавна казах, че ще се възползвам.

# 22
  • София
Искам да попитам за втората част на БЕЛ.
По спомен е 90 Мин или греша?
В тях се включват 15 мин детето да чете преразказа. А времето, в което се пуска да се слуша преразказа  в тези 90 Мин ли е?
В смисъл колко чисто минути остават да се пише преразказа, че сега обсъждаме ще прави ли чернова или направо белова.

Времето е 90 минути, в тях се включват 15те минути за самостоятелно четене и не се включва времето, в което им пускат текста. С моята засичахме, че преписва преразказа за около 20 минути и се отказа от черновата.

# 23
Благодаря за темата. Страхотно заглавие до една седмица сме я изписали.

# 24
  • Пловдив
Ние си гласуваме в училището, в което учи в момента. А си е избрала да кандидатства в училища, които са в крайните райони на града и не са изборни секции.
След две седмици по това време ще обсъждаме с пълна сила въпросите по Бел и преразказа и ще гадаем какви ще са задачите на втори модул.
Не остана, нека финалният спринт е успешен за всички! Flowers Four Leaf Clover

# 25
  • Sofia
И аз благодаря за новата тема. Ще я изпишем преди НВО, а и няма да робуваме на суеверия Grin

# 26
Ох, и моят едвам се вмества в тези 90 Мин, та другата седмица ще тренираме това. Пише грозно и не смея да му кажа да не препише преразказа..днес им е класното по математика - така си е планирано. По бел мина. Изходни нямаме

# 27
Мен ми липсва заглавието за Талазите 😎 сигурно, защото бе пия БЕло

И новото е готино

# 28
Единият зор мина. Малкия ми син има чудесни за неговата разсеяност резултати. Очаквах по-добър резултат по математика, а той изкара повече точки по БЕЛ. Дано повлече крак и на брат си.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 16:22 от Taни

# 29
  • София
Мен ми липсва заглавието за Талазите 😎 сигурно, защото бе пия БЕло

И новото е готино
Стряскаше ме  всеки път. Добре е сега, по-положително звучи
За следвашата тема, нещо късметлийско трябва. ... "Успехи, 6- ци, 100 -ци..."  и такива неща най-отгоре... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт