Отговори
# 30
Спуснали са нова програма на 7 клас в нашето училище- от 13.06 до 18.06 и на 20.06 също- ще имат само часовете по мат и Бел. Нищо друго. Другите предмети от тези дни са разпределени след матурите, като вече няма да имат мат и Бел. Значи освобождаването от училище за тези дни отпада🤔

# 31
Браво на вашето училище!
Много разумна идея ми се струва!

# 32
Страхотно заглавие на новата тема Simple Smile. За преразказа и аз мисля , че няма да ѝ стигне времето на дъщеря ми, ако пише първо на чернова. Тя пък се притеснява да не ѝ отметат много точки, ако пише направо на белова и ѝ се наложи да поправя или да добавя моменти.

# 33
Утре пак ще правят пробен по БЕЛ. Но другата седмица повечето деца нямало да ходят. Аз не смятам да я спирам. Не искам да се фокусира само върху неизбежното Laughing

# 34
  • Варна
Здравейте!
Въпрос към варненските мами Wink
Имахме събрание в училището относно НВО -то  ,та  директорката спомена ,че в справочника на Вектор има известни разминавания относно специалностите и да гледаме в сайта на  Руо Варна.
Какви са точно разминаванията?Аз не намерих такива...Тази ли заповед гледам- Заповед №РД06-493/24.04.2024  ?
Защото ние почти сме готови с желанията според този  справочник.  . Да няма изненади на 8 юли..Rolling EyesRolling Eyes

# 35
  • у дома
Топло мляко, тези към Министерство на културата - НГДЕК, музикалното , балетното, художествената и т.н са извън класациите на МОН, имат си отделен прием. 134-то си е в общия кюп.
На 1во класиране в София има и достаа деца от провинцията,които участеат,но не се записват,имайте го впредвид и това.

# 36
Благодаря. А ако някой се запише в АК примерно и не участва във второ. Тогава местата във второ се освобождават нали?

# 37
Благодаря. А ако някой се запише в АК примерно и не участва във второ. Тогава местата във второ се освобождават нали?
Да, те резервите ще ги канят баш като излезе 1во класиране (според графика им на сайта).

# 38
Благодаря за новата тема. Страхотно заглавие!

# 39
Днес по английски е написала 2ки на по- голямата част от класа, заради НЕПЪЛНА домашна, въпреки че са и обяснили че имат изходно по биология и тест по БЕЛ с този ден. Явно ще го освобождавам, въпреки че не смятах.
Това е прекалено.

# 40
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Минавам набързо да се запипа в темата, че то не остана.

# 41
Благодаря за новата тема. Градусите се покачват и вървим към нагорещяване 🤪
Да са здрави децата, а на нас да са ни здрави нервите и смело напред 👍

# 42
  • София
Жоржи, благодаря за темата, както и за тематичната бЕла течност в чашката Flowers Hibiscus
За децата не знам, но аз съм толкова изтощена, че забих на елементарна задача и поисках помощ във форума Joy А щерката я била решила, аз защо ли сметнах, че не е

# 43
Днес по английски е написала 2ки на по- голямата част от класа, заради НЕПЪЛНА домашна, въпреки че са и обяснили че имат изходно по биология и тест по БЕЛ с този ден. Явно ще го освобождавам, въпреки че не смятах.
Това е прекалено.
Писала съм го тук. Случката с ае е отмъщението на учителите, лишени от частни уроци. Но защо страдат нашите деца? Учителите да си насочат яроста към МОН. Проблемът е, че докато ние обсъдим такива несправедливости, времето минава. Да му мислят мамите на 6- класници.

# 44
Жоржи, благодаря за темата, както и за тематичната бЕла течност в чашката Flowers Hibiscus
За децата не знам, но аз съм толкова изтощена, че забих на елементарна задача и поисках помощ във форума Joy А щерката я била решила, аз защо ли сметнах, че не е

Ъ, че то аз вчера така забих, че вместо на 3 реда, реших една задача по геометрия за 7 клас на 15 реда сигурно... С няколко прехвърляния на различни триъгълници, но пък беше страхотно подредено решението. А наборката ми вика:Оооо, това никога не бих могла да го реша... 15 минути по-късно гледам - ми то съвсем просто било. Уфффф. И на мен май ми идва в повече.

Общи условия

Активация на акаунт