Отговори
# 315
Русалка, малко оффтопик идва, но и аз - имам същия проблем и нагласа. Обичам животните, но ако може да не сипят помия по тротоара пред входа, за да ги хранят, ще е по-добре.

Топло мляко, интересна връзка. Аз си разсъждавах наскоро, че може да е нещо в стил "другите и ние" заради споровете около еврото. Ма може би много политически ще дойде, екологията е по-безопасна тема. И в този ред на мисли какво намекваш? Илин Пилин? Или Йовков? Нещо селско, нещо еко...

# 316
  • София
Относно прогнозите. Не знам за тезата. Ама темата на матурите тази година е екология. Нещо такова може да има и на 7ми клас.

На 4ти клас дадоха за опазване на Земята, на 10ти днес са дали за пластмасата и нещо за слънцезащита. И също някакви графики да анализират.
В една от годините на НВО  по БЕЛ имаше текст за килими и после и задача по мат за тях. Да залагаме тази година (ама без приноса от нашите квартални котки) тогава  на текст примерно за видове  екоенергии, соларна, водна, ветрена и сие,  и на задача за две  бригади, слагащи соларни панели... Simple Smile

# 317
  • София
Май големите деца на Етомира, Бъни и Мартеа бяха с килимите.

# 318
Ох, не искам да ти развалям мечтите. Ама ако ще е видове екоенергии, няма да са соларни панели на задачи. Ще текат тръби, много ги мразя от едно време още. Laughing

# 319
Относно прогнозите. Не знам за тезата. Ама темата на матурите тази година е екология. Нещо такова може да има и на 7ми клас.

На 4ти клас дадоха за опазване на Земята, на 10ти днес са дали за пластмасата и нещо за слънцезащита. И също някакви графики да анализират.
В една от годините на НВО  по БЕЛ имаше текст за килими по БЕЛ и после и задача по мат за тях. Да залагаме тази година (ама без приноса от нашите квартални котки) тогава  на текст примерно за видове  екоенергии, соларна, водна, ветрена и сие,  и на задача за две  бригади, слагащи соларни панели... Simple Smile

Хммм, в този ред на мисли точно днес решавах една задача за две бригади астронавти, които ремонтирали соларните панели на две космически станции...Grinning

# 320
  • София
Отивам да питам набора знае ли какво са соларни панели. Rolling Eyes

# 321
  • София
Може нещо спортно, футбол, Олимпийски летни игри има скоро... Joy такива...

# 322
  • София
Ох, не искам да ти развалям мечтите. Ама ако ще е видове екоенергии, няма да са соларни панели на задачи. Ще текат тръби, много ги мразя от едно време още. Laughing
Що, панелите са правоъгълни в масовия случай, та в някоя от подточките (преди или след моделирането на уравнението за работа) могат да дадат нещо и за квадратура  на  покритата с панели площ, за цена...

# 323
Аййй, ами може. Я бегачи, я колоездачи, Simple Smile я текст за Олимпийските игри.

# 324
  • София
Май големите деца на Етомира, Бъни и Мартеа бяха с килимите.

Виж сега къде ме върна
Скрит текст:

# 325
  • Бургас
И двете предположения ми звучат логично. Сега трябва да намерим котка определи кое от двете.
А за тезата все си мисля, че ще е свързана с Немили-недраги".
Позная ли, не ви трЕбе котка 😆 Язе ще ви предказвам.

# 326
  • European Union
Аз залагам на задача от движение, колебая се между олимпиадата и европейското, но нещо спортно.

# 327
  • София
Ще изчакам да видя за кое залагате и ще залагам и аз на по-вървежната/откъм залози/ Joy Използвачка с използвачка съм станала Joy
Ще пробвам и аз да сънувам нещо, че наоколо котки ниц Blush

# 328
Така, така, ние бяхме с килимите, ние - набор Чипровци 2005. И с теза от последния ПИ на Регалия. Нищо не намеквам, нищо, па вие хранете котките Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 00:21 от мартеа

# 329
  • София
Бързо казвайте каква е тезата от последния ПИ на Регалия тази година.

Общи условия

Активация на акаунт