Отговори
# 300
  • София
Хора, малко ви е пиенето! Стига с тези тетрадки! Напълно безсмислени са, а контурните карти са откровена глупост. И децата много добре го осъзнават. Уважението към правилата е важно, но също така е важно критичното мислене. Много държа децата ми да развият последното.
Айде, наздраве!

# 301
  • European Union
Ети, аз си позволявам да казвам на началството, че отказвам да правя тъпотии. Но това е от висотата на 20-годишния ми стаж. Като ученичка не бих си и помислила, да кажа на някой учител, че иска глупости. Не бих и насърчила децата ми да го правят.
Сега, ако мързеливият ми четвъртокласник ми се появи с непопълнена тетрадка, ще го оставя цяла вечер да я пише и да реве върху нея. Но не бих го причинила на седмокласничката ми, особено една седмица преди НВО.

# 302
Аз също съм на мнение, че много често изискванията в системата на образованието са безумни и нямам проблем да реши да не попълва, стига после да има сили да си понесе последствията. Бунтът е бунт, ако си държи докрай на принципите. Никога не съм държала на оценки и с двете деца, неведнъж съм им го казвала. Голяма работа, че ще му пишат една двойка, стига да не е двойка за срока. Ако такъв е случаят, сяда и пише цял ден и следващият път ще си премисля битките.

# 303
После защо имало корупция....
Ма те все другите са криви, ние сме все прави. Ма как така ще ми се мъчи детенцето?!

# 304
  • София
sanaka, недей така, глупост били контурните карти. Аз спешно бях включена в кампания по комплектоването им, когато се оказа, че една липсва. Нашият пише, аз оцветявам някакви области, административни. Знаеш ли как добре ни се получи - шестица имаме Joy

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 00:15 от sali

# 305
  • София
Е, чак да реве и да попълва.. Grinning Нито пък да вземе да убие човек с кола, ако сега си позволи да не попълни тетрадка. Grinning  Крайни мнения са това. Като не ще/ не може/ няма време  да попълва тетрадка, да вземе да си понесе самО последствията и следващият път ще си попълни, това е най - доброто лекарство. Нито ще попълвам аз, нито ще търся кой да попълва. Но хората са различни, не ги съдя... Всеки си знае...

# 306
  • София
Метафора, брат!

# 307
  • София
Аз вече втора седмица се опитвам да сънувам тезата, а вие се занимавате с глупости. Joy

# 308
Като нямаш котка, ще сънуваш. Simple Smile

# 309
  • Бургас
sanaka, недей така, глупост били контурните карти. Аз спешно бях включена в кампания по комплектоването им, когато се оказа, че една липсва. Нашият пише, аз оцветявам някакви области, административни. Знаеш ли как добре ни се получи - шестица имаме Joy
Вие сериозно ли??? Попълвате на детето картата? После защо имало корупция и катастрофи... 😁
Санака, наздраве! Аз не изоставам, въпреки летния вирус.  Няма сила, която да ми отнеме вечерното удоволствие 😀
Cabo San Lucas 40, точно! Всеки си знае, ама такива нападки чак.
Много кофти бяха сравненията. И крайни.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 22:21 от *Sesil*

# 310
  • София
Опитах се да намеря някоя улична набързо, но не открих. Сигурно са ги прибрали другите майки. Rolling Eyes

# 311
  • София
Вие сериозно ли??? Попълвате на детето картата? После защо имало корупция и катастрофи...
Санака, наздраве! Аз не изоставам, въпреки летния вирус.  Няма сила, която да ми отнеме вечерното удоволствие 😀
Cabo San Lucas 40, точно! Всеки си знае, ама такива нападки чак.
Много кофти бяха сравненията. И крайни.
Абсолютно сериозно. И пак бих попълнила, ако стане напечено. А нещастната контурна карта със сигурност няма да формира в него корупционни нагласи.

# 312
  • European Union
Добре че е форумът, за да си общувам със супер праволинейни хора, които винаги казват истината и спазват всички правила. Харесва ми.

# 313
  • София
Опитах се да намеря някоя улична набързо, но не открих. Сигурно са ги прибрали другите майки. Rolling Eyes
Може ли да дойдеш с кола до нас.. Joy Имаше до миналата година коткарка-пенсионeрка, тя ги хранеше с какво ли не, оставяше под колите храна , по прозорците на мазетата, на тротоара. Сега ги храни някаква фондация, всеки божи ден минава микробус и изсипва огромни количества гранулирана храна в тарелки. Към 9 часа вечер е котешки събор. Можеш да натовариш толкова, колкото искаш, всеки ден различна ще ти гадае оттук до НВО и тези, и задачи.
Извън майтапа, не мразя животни, напротив, но това идва множко,  излезе ли човек по това време, килим от охранени на макс котки има в краката му. А нощем като почнат да се дърлят взаимно... Сигурно се  карат коя ще е тезата, знам ли?

# 314
Относно прогнозите. Не знам за тезата. Ама темата на матурите тази година е екология. Нещо такова може да има и на 7ми клас.

На 4ти клас дадоха за опазване на Земята, на 10ти днес са дали за пластмасата и нещо за слънцезащита. И също някакви графики да анализират.

Общи условия

Активация на акаунт