Отговори
# 345
  • София
Аз се чудя тъкмо квесторите предупреждават ли децата колко време им остава? Моята все не успява да пренесе всичко в бланката... Часовник в залата я има, я няма...я е верен, я не... Да й сложа часовник на ръката, пък дали е позволено, не помня тия подробности... Head Band

# 346
  • Пловдив
Хоп-троп и аз тук с набора с Чипровските килими и ромбовете-2005. Да си призная тогава си живеех в паралелната вселена Пловдив, и хич и не бях чувала за Регалия:laughing: Сега малкото опита пробни от де-що има школи, то Технологии, то Регалия, то Търговска Гимназия....
Моят иначе е супер-не иска да ходи вече на училище, оформен е почти по всичко, но ще го освободя само двата дни преди НВО. Иначе ще стои само на компа...Лично той би предпочел задача от Олимпиада, тоест движение, какви са тия соларни панели и аз трябва да го питам знае ли какво е това:rolling_eyes:

# 347
ААА спя си аз като бебе Grinning от стрес ме избива на 9-10 часа сън. В къщи за НВОта не се говори. Моят се е филмирал също, че няма да се справи с тезата пък сега.  Май, май ще ходи на училище - вкъщи ще се сдуха допълнително. Вчера ми разправя класният им съобщавал поименно кой колко дни по тези семейни причини са му останали. Той бил единствения все още с 15 дни. Sweat Smile

# 348
  • Sofia
Хоп-троп и аз тук с набора с Чипровските килими и ромбовете-2005.

И аз, и аз, че и jenap, J_M_M, не се сещам кой друг вече беше посочен - много сме тези с "неправилното" планиране Trollface

# 349
Сигурно сте обсъждали, но...не намирам...С какво се идентифицират децата, навършили 14 г на изпитите? Задължително ли е да са с лична карта? Моята госпожица навърши 14 преди няколко дни и няма НИКАКВО време да ходи да се реди на опашка в паспортна служба точно сега. Може ли с ученическа карта или международен паспорт?

# 350
  • София
Костадинова, точно тук е мястото да се оплачеш и излееш мъката. Къде другаде ще намериш на едно място толкова много майки, които да разбират какво ти е? Нали целта на групата е да сме си полезни, а в момента някои от нас точно от това имаме нужда. Кураж, скоро всичко ще свърши и ще осане само лош спомен. Нагушкай си детето и й кажи колко е прекрасна.
Аз мисля за НВО да дам на моята колието, което не свалям от врата си. То е с моята буква и сърце. Да й припомня, че я обичам и ще я обичам каквото и да стане. Като й казах вчера се разплака от умиление.

# 351
  • Sofia
Може ли с ученическа карта или международен паспорт?

Може.

# 352
  • София
Ако в стаята няма часовник, квесторите трябва да предупредят децата, мисля че беше 15 мин. преди края на всеки модул. И аз се чудя дали ще дадат най-обикновен часовник.
Костадинова, ако има достатъчно оценки или не е между две оценки за срока, няма проблем, че не е оформена

# 353
  • София
Вчера сложихме батерия на един обикновен ръчен часовник да си има. И след това каза, че не го разбирала много добре, защото той няма дори чертички. А тя си го избра.

# 354
А в седмицата 24-28.06 докога е оформянето?

# 355
Миналогодишен седмокласник ме посъветва да му взема обикновен часовник, той не си носел и му било много притеснено , че не знае как се движи с времето .
Може и с ученическа карта, или с паспорт, ние подадохме още като навърши 14 години, но още не е готова. Ще е готова на 20.06
Само да са здрави се моля, и да са спокойни

# 356
Костадинова, точно тук е мястото да се оплачеш и излееш мъката. Къде другаде ще намериш на едно място толкова много майки, които да разбират какво ти е? Нали целта на групата е да сме си полезни, а в момента някои от нас точно от това имаме нужда. Кураж, скоро всичко ще свърши и ще осане само лош спомен. Нагушкай си детето и й кажи колко е прекрасна.
Аз мисля за НВО да дам на моята колието, което не свалям от врата си. То е с моята буква и сърце. Да й припомня, че я обичам и ще я обичам каквото и да стане. Като й казах вчера се разплака от умиление.
Направо ме просълзихте. Много благодаря за съчувствието

bibi 76 точно,че е между 5 и 6 по БЕЛ  и МАТ. Това ме притеснява

# 357
Хоп-троп и аз тук с набора с Чипровските килими и ромбовете-2005.

И аз, и аз, че и jenap, J_M_M, не се сещам кой друг вече беше посочен - много сме тези с "неправилното" планиране Trollface

А помните ли в тази връзка за четните и нечетните набори. Хептен неправилно планиране. В тази връзка, малко встрани от НВО - за какво ли не съм била вече виновна, не помня, но онзи ден бях обвинена, че съм я родила Близнаци. Казва - кой нормален човек ражда дете Близнаци, знаеш ли колко ми е трудно, много се разсейвам и трудно избирам.

# 358
Satisfied Мартеа, голяма несъобразителност от твоя страна Satisfied , може ли такова нещо

# 359
Не е вярно, при Везните е още по-трудно 😄

Общи условия

Активация на акаунт