Отговори
# 450
Леле, и аз съм везна със скорпионка.

# 451
Тъй като и хабер си нямам асценденти, реших да ни проверя с наборката. Тя излезе, че е Близнак с асцендент Лъв, а аз - Овен с асцендент Овен Fearful. Пък аз все си мислех, че хич не съм типичен Овен...

# 452
Проблемът е, че асцендентът се проявява след 30 години, така че не тая големи надежди. Joy

Мдаа. трудно ми е. Неразбираема и нелогична ми е природата на Скорпиона. Все се надявам, че някаква вътрешна сила ще се прояви на изпита и някакво знание , незнайно от къде Simple Smile

Защото аз , от своя страна , съм си ясна: Козирог , с асцедент Козирог. За изпит си сядаш на з... , учиш и на изпита каквото сабя покаже. Какво не му е ясно на хлапето , не разбирам.

# 453
Моят се прибра с воден пистолет Grinning Това измислили децата да се разхлаждат Grinning

# 454
Пепел ви на клавиатурите с интегрираната матура! Още 2 години да се потуткат тези от МОН, че да мине и малката! Иначе съвсем ще изперкам. Пък и тя не е като брат си "хрисима" и ще избухне къщата. Замисляте ме с това редене на желания с вино и приятелки. Аз май съм прецакана, че ще сме на морето, но пък вино може с ММ да пием - току виж ги подредим. За протокола - моят е хрисим, но драматичен водолей Laughing Аз се определям като мантикора - лъв съвсем в началото, така че на моменти съм прикрито спокойна като раче. Отивам да чета за ритуалите, че не съм запозната...
И ние ще редим на море, ако “морето” ни съвпада, на драго сърце бих пила и редила в компания Simple Smile

# 455
  • София
Аз затова отивам на море с още един чифт седмокласни родители. Ще пием и редим заедно.

# 456
Леле, леле... И аз съм в клуба на Девите, да знаете. Наборката е Скорпион с асцендент Лъв (УЖАС), но никога не ме е държала отговорна за това, защото сама си излезе 1 месец по-рано. Даже си го брои като своя лична заслуга, че е родена Скорпион, понеже Стрелец - това не било хубава зодия (не ме питайте как го е решила, нищо им няма на Стрелците, според мен). Още от тогава си е все нетърпелива.

# 457
  • София
И ние ще сме с една двойка седмокласни родители на морето :–) Ей тъй, да се подкрепяме взаимно.

При моят днес и утре - намалени часове. Няма лошо.
Той май почти по всичко е оформен. Е, има някаква неяснота по биология май, но не е нещо фатално.
За другата седмица се чуди дали иска да ходи в понеделник. Вторник и четвъртък няма да ходи.

# 458
  • София
Навремето драпах това чаве да го извадят в риби, че да е риба като мен и да не е рогат овен. Д-ра каза: Злато, аз ще го извадя, ама може и да е пираня... (не знае колко е бил прав Head Band ).
При нас уж до 20.06 трябва да са оформени, че според зам. дир. после учителите имали още документална работа. Планирала съм леко море след НВО до 26.06 и ще е жалко, ако трябва да я оставя в София да се пържи още 3 дни.

# 459
Това е защото не знаете с водолейче какви нервички са. Поне избухна миналата година по това време, ако я бях пуснала на 6 на училище, наистина не знам какво щях да правя сега.

# 460
Супер са ви децата, стига рИвали. И скорпион, и лъв са все амбициозни зодии, близнаците са интелектуалци, а девите са педантични и старателни. Рибата може да е пираня, ма може и акула, някои си се и менят през годините. Simple Smile

Майката везни е балансирана, може да е малко емоционално дистанцирана като въздушна зодия, ам то има нужда.

# 461
  • София
Ако лъв е амбициозна зодия, значи голямата ми дъщеря е тотално сбъркана.... аз по-спокоен и лежерен човек не съм виждала през живота си. Всичко, което е направила, е защото аз крещя така, че да ме чуят през 9 квартала в 10ти.

Аз, по принцип, съм скептична за зодиите, но сега погледнах що е това асцендент и има ли почва у нас и описанието, моето и на наборката, е толкова точно за нас, че съм в лек шок. Може и да си променя мнението.

Моята ще реди желания някъде по немските летища, че и без това щяло да й е скучно докато чака.... а аз като летя съм в несвяст и не мога да помогна. После ще видим какъв е резултатът.

# 462
  • Варна
Само това ще кажа на майките, които не са си родили децата в правилната зодия 😂

# 463
etomira, това било доказателство, че звукът пътува по-бавно от светлината -> нещата, които майка ти ти говори в пубертета, ги чуваш след 40 години Simple Smile

# 464
Като сте тръгнали да говорите за зодии, чакайте да питам. Да има комбинация, като нашата  майка- овен и дъщеря- рак? Да не говоря ,че и сестра й е рак. Таааа какво да кажа - горката аз или пък горките те Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт