Отговори
# 435
Трябва да внимаваш и на какви шахти (кръгли или квадратни) стъпваш и на кой крак се спъваш. Сори ама не ги помня кой е за роден на четна или нечетна дата.

Но има и правило за неутрализиране. Ако се спънеш на десен крак и той ти е нещастния, веднага се спъваш на левия за изчистване на лошия късмет. Това помня от както бях втори клас. Ако има промени в поличбата, не знам 😂

# 436
  • София
Най-добре на триъгълни шахти да стъпва, за да му е лека геометрията.
Забравих най-важното. Както всички знаем предварително полят изпит = взет изпит. И тъй като децата са малки още, тази тежка отговорност лежи на нашите плещи.

# 437
Значи, аз така лятото на 6. срещу 7. клас започнах да гълтам цели обелени семки, защото децата пред блока бях чули, че това гарантирало да ти се сбъдне желание. Помня, че много исках да вляза в едно конкретно училище, защото една от големите пред блока учеше там и много се фукаше. Бая семки изгълтах. Резултатът беше, че в началото на седми клас по спешност ме оперираха от апандисит, а после една вечер дойде вуйчо ми на гости, затвориха се с нашите в кухнята и след двучасов разговор като излязоха, ме уведомиха, че ще се готвя за друго училище, пО като за мен било. Оттогава малко скептично гледам на ритуалите за късмет.

# 438
И моята се прибра ядосана от 24-26 юни щели да ги оформят по всичко, толкова ли не може преди това, като госпожата по математика щяла да чака резултати от НВО и тогава да ги оформя чудно как ще стане защото те ще са завършили училище.

# 439
Глупости говорят на децата, как ще чака, те ще излязат на 02.07, те трябва до 28.06 да са оформени

# 440
Още малко по химия

В NaOH-> O е 2- валентност- към неговите 2 връзки се прикрепят 2 положителни йона
В HCl има един положителен и един отрицателен йон.
Na( който е положителен и по-силен от Н) отива и се закрепва към връзката на CL-
А H+ отива на мястото на Na.
Така визуално се добива представа за процесите.

# 441
  • Варна
Аз затова я освободих моята, днес беше на училище, после ще отиде в петък, че има две оценки по биология. После ще я пусна във вторник, все пак може да има последни наставления нещо. На нашите учители хич не им дреме, че са толкова стресирани децата, че са втора смяна в жегата, че всеки ден имат изходно. Всеки се спасява поединично.
Ох, в тези жеги и с толкова бЕло, как сте с кръвното, моето много пада и направо вървя като призрак.
Не знам за суеверия, но вчера и пуснах в църквата една четиридесятница(всеки ден 40-дни ще я споменават в дневните литургии), ако трябва и в пазвата ще и плюя.....

# 442
Ehinaceq, все едно чета за нашето училище.
С главоболие съм тези дни и не знам дали е жегата, 7 клас, цикъла или всичко на едно.

# 443
  • Пловдив
Мартеа, видно е, че си се провалила като майка, раждайки дете Близнак. Grin Може би все пак ще се почустваш една идея по-добре, ако знаеш, че има и "по-провалени" от тебе родителки, дръзнали да си родят едновременно деца Везни и Близнаци. Joy

Пълен провал, предвид, че аз самата съм дръзнала да се родя Водолей. Двете сме въздух под налягане, само да драсне някой клечката и гледай какво става. Мъжът ми и голямата понякога като ни слушат разговорите, са в ступор. Чувам, казва, че говорите на български, но не мога да разбера как репликите ви са част от един и същ диалог.

Разсмяхте ме с глас Sweat Smile И аз съм от провалените майки - наборката също е Близнаци, ама и аз също - през 3 дни сме двете. Каката също трябваше да е в отбора, но "благоразумно" реши да се появи месец и половина по-рано, в резултат на което поне тя е земен Телец Innocent

Гледам текат залагания за тези, за задачи вече... треската ни е обзела напълно. Миналата нощ сънувах, че АЗ съм се явила на НВО и съм си написала имената на беловата - събудих се обляна в пот как ще ми анулират работата...

# 444
И аз знам че трябва да са оформени до 28.06 доколкото помня Mama Ru беше споменала и по ранно, защо им е този стрес незнам.

# 445
  • София
А аз от кои майки съм с деца: Дева /с асцендент Козирог/, Водолей /с асцендент Овен/ и Скорпион /с асцендент Стрелец/? Thinking Моя милост е Везни с асцендент Рак.

# 446
Вземете си , че майките най-много измисляме глупости. 😁

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 15:33 от toplomliako

# 447
А аз от кои майки съм с деца: Дева /с асцендент Козирог/, Водолей /с асцендент Овен/ и Скорпион /с асцендент Стрелец/? Thinking Моя милост е Везни с асцендент Рак.

И аз съм майка на един седмокласник - Скорпион с асцедент Стрелец. Дано точно да стреля на изпитите, защото определено скорпионският му инат е насочен към това как да се противопостави на майка си, а не  как да вдигне нивото и да постигне невероятни резултати.

# 448
  • София
Проблемът е, че асцендентът се проявява след 30 години, така че не тая големи надежди. Joy

# 449
Брей, тъкмо да се зарадвам за точната стрелба и sanaka ме попари. И моята Близначка е с асцендент Стрелец. За момента белезите на тази зодиакална комбинация са в несекващото желание за купон.

Общи условия

Активация на акаунт