Отговори
# 390
Добавям, че личната карта стана за 3 дни, без да сме искали кратък срок.

# 391
Защо на Мария Луиза?! Thinking Всеки си подава по района...

# 392
  • София
Ох и какво сега… другата седмица свършва и тая драма!

Ако ще ти липсва, все ще измислим нещо специално за теб.

# 393

Само поясних, че е безплатно навсякъде.
В районното може за три или месец да избереш като срок. А на Мария Луиза може за 1 ден, ако някой има нужда.

# 394
  • София
Драмата свършва, започва купонът. Може да бъде много весело и приятно в тази тема след изпитите. Ако спрете да се занимавата с учебните тетрадки. Joy

# 395
  • София
за лична карта може само с един родител както подаване, така и взимаме. За межд паспорт трябва да сте всички.
За взимане на лична карта само от детето не съм сигурна.. Може бащата да отиде. Примерно аз подадох с детето, а бащата я взе с детето. Детето трябва да е там при взимането.

Аз ходих сама да взема ЛК, няма проблем детето да не е там.

# 396

Само поясних, че е безплатно навсякъде.
В районното може за три или месец да избереш като срок. А на Мария Луиза може за 1 ден, ако някой има нужда.

Разбрах Simple Smile
Помислих си, че аз нещо пропускам.
После пък реших, че е за тези, които не са от София или са под наем и някакви такива Grinning

# 397
  • София
Моите са лъвчета, близначета. Явно все сме виновни - или защото сме ги родили, или защото сме се родили ние Joy
Моят младеж явно се е самоосвободил днес от училище, или влиза избирателно. Аз си бих камшика, мъжът ми ме "отвлече" и съм пей сърце. Било яко Grin

# 398
  • В Страната на чудесата
Да са честити рожденичките на мартеа и Luthien, както и на останалите юнчета в темата (мисля, че и на Mama Ru момичето е от "близнашката банда") Heart Exl Heart Exl Heart Exl Да са здрави и късметът да ги следва във всяко тяхно начинание! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Мартеа, видно е, че си се провалила като майка, раждайки дете Близнак. Grin Може би все пак ще се почустваш една идея по-добре, ако знаеш, че има и "по-провалени" от тебе родителки, дръзнали да си родят едновременно деца Везни и Близнаци. Joy

# 399
После ще бъде по-кофти с чакане на резултати и за мен лично най-трудното ще е реденето на желанията. И всички да са доволни.

Понеже имаш един шанс и където се паднеш.

Споменаваше се в темата, че санака прави някакви прогнози за баловете. Това ще е интересно и полезно.

# 400
Драмата свършва, започва купонът. Може да бъде много весело и приятно в тази тема след изпитите. Ако спрете да се занимавата с учебните тетрадки. Joy

Наистина ми се иска да свърши Simple Smile. Бих се впуснала в някакви разсъждения така ли трябва да бъде, имам предвид с това напрежение върху децата в тези два дни, ама май не мога 😂

# 401
  • София
Първо трябва да разнищим слъчевите панели (правя връзка с бивните миналата година) и чак след това ще стане забавно.

Beauty queen, и аз последно време не мога да говоря по темата, защото се опитвам да изглеждам възпитана и изискана дама и не ми подхождат думите, които ми идват на ум.

# 402

Мартеа, видно е, че си се провалила като майка, раждайки дете Близнак. Grin Може би все пак ще се почустваш една идея по-добре, ако знаеш, че има и "по-провалени" от тебе родителки, дръзнали да си родят едновременно деца Везни и Близнаци. Joy

Пълен провал, предвид, че аз самата съм дръзнала да се родя Водолей. Двете сме въздух под налягане, само да драсне някой клечката и гледай какво става. Мъжът ми и голямата понякога като ни слушат разговорите, са в ступор. Чувам, казва, че говорите на български, но не мога да разбера как репликите ви са част от един и същ диалог.

За купона като стана дума, идете да прочетете в дванайсетокласната дискусията от 16 май преди първото ДЗИ. Да знаете какви ритуали се правят преди изпит, да не излагаме четата.

# 403
  • София
Моите са лъвчета, близначета.
Ей това  е наистина изпитание за родителите, казвам го от дългогодишен личен опит не с една, не с две, а с три лъвици накуп...Laughing

# 404
Вчера в аптеката жената ме попита за дъщеря ми: Да не е Близнаци?

Явно има нещо около тази зодия, разпознават ги от пръв поглед 😂

Общи условия

Активация на акаунт