Отговори
# 375
Защо питате за последната тема давана от Регалия? Да не са познавали предни години?
Аз заложих на "Заточеници". За това, че надежда няма... да видим

# 376
  • Варна
Момичета, сега е момента за прогнози. Преди малко четох, че ще влизаме в някаква бяла луна и в периода от 9 до 14 юни може да сънуваме пророчески сънища, и каквото пожелаем ще стане. Давайте, утре очаквам да кажете какво сте сънували.
Аз вече няколко пъти сънувам, че ще има да се докаже, че даден четириъгълник е успоредник, също така мисля, че няма да има задачи за работа, а за движение и смеси.

# 377
Прост електронен часовник от Декатлон е приемлив, нали? Вече изкуках и аз.

ЧРД на девойките на Мартеа и Leuthen. Да са здрави и щастливи!

# 378
Аз питам за последен пробен по БЕЛ на Регалия,  за да дам да го реши. Предишните ги имам.

# 379
Да, става. Ето такъв подобен https://www.technomarket.bg/detski-chasovnitsi/detski-digitalen- … 5a-003vy-40029914

Дано някоя квесторка не се престарае, ама няма сега нови часовници да купуваме

Иначе се пише на дъската час на започване и час на свършване. Така ни казаха на последната родителска. И това да не се преписва на листа, инстуктираха.

Едно време предупреждаваха, когато остават 30м, 10 и 5. Поне така помня аз.

# 380
Рали, май действат. Аз взех бонбони за смучене и седмица по-късно е доста спокойна и каза, че вече два дни заспива лесно. Може и плацебо ефект да е, не знам. Важното е, че видимо е по-спокойна.
За мен си взех мента, глог и валериан. Та и двете си пием хапчетата.
Може ли да споделиш какви са тези бонбони за смучене.

# 381
meksito, в предишните теми някой спомена тези:

# 382
  • София
meksito, точно тези, които i_nenova е качила.

# 383
Добро утро ние пък трябва да пишем плановете по изобразително изкуство след НВОтата, което е пълен абсурд според мен за план по този предмет. Много бързо пишете и не мога да ви прочета. Аз бях приготвила на моята котка листчета за тезите, но от няколко дни е във ветеринарната клиника и наборката много страда, че го няма , дано се оправя драмата е голяма, че е болен да не му се случи и друго незнам как ще го преживее ако стане нещо преди изпитите голяма любов са двамата .

Миналата година, минаха НВОтата на каката, драми , сълзи, успокоение и ... изведнъж се оказа, че за да има 6 по музика !!! трябва да измисли план как ще създаде собствена песен и после как ще я популяризира. Девойката беше бясна, защото госпожата я мразела и т.н. Пълен блокаж, не може да измисли жанр на песен и от там нататък как ще я популяризира.

Аз се намесих и решихме да измисли Планинарска песен Simple Smile Малко се позатрудни да прецени от кой жанр са планинарските песни Simple Smile .. Накарая супер се забавляваше с целия проект, а мразещата я госпожа умряла от смях като видяла какво е измислила.

# 384
Тези пастили на Бах съм му ги купила, защото той е малко по-притеснителен преди изпитвания и контролни. Не знам дали помагат, но поне не вредят
Вчера на 10 клас са им казвали колко минути остават
Такива безумици сънувам напоследък, че се моля да не са пророчески Simple Smile

# 385
Благодаря момичета после ги вземам.

# 386
Личната карта може ли да се вземе само от родителя, или само от детето, или е задължително пак двамата да отидем?
И ако трябва с родител, може ли да отиде с баща си , въпреки че подава с мен ?

# 387
за лична карта може само с един родител както подаване, така и взимаме. За межд паспорт трябва да сте всички.
За взимане на лична карта само от детето не съм сигурна.. Може бащата да отиде. Примерно аз подадох с детето, а бащата я взе с детето. Детето трябва да е там при взимането.

# 388
Личната карта е безплатна независимо от срока за изваждане за 30, 3 или 1 ден. Но не знам на Мария Луиза как е и дали много се чака. Сигурно да.

# 389
Ох и какво сега… другата седмица свършва и тая драма!

Общи условия

Активация на акаунт