Отговори
# 525
А има ли нещо писано в закона за "изходни нива"? Четох преди малко, но си признавам по диагонал, защото от телефона, не намерих това словосъчетание. Контролни, не повече от 1 на ден и 2 на седмица. И аз искам на мон да пиша. Днес 2, вчера 1 изходно. утре колко ли ще са? До 2,30ч. снощи чете детето. Какво нво, какво изходно, как в е проблемът в седмицата от 24.06 да се направят? Но масово ще ходят учителите по екскурзии, а децата, тях кучета ги яли. После слаби резултати на нво.

# 526
Къде се вижда отлив от английските гимназии? Баловете им за прием след 7 клас са високи, резултатите им от ДЗИ - също.

# 527
Аз не бих издържала, но ако има имейл, бих си написала гледната точка. Може би на 13-14г. не ме е плашила така жегата, помня как в 14ч лятото на 37 градуса хуквах към библиотеката, понеже съм си прочела книгата и искам нова..но със сегашния акъл, не бих. Но може би и от егн-то повече се пазя вече. Надявам се за нво-тата да използват стаите на първи и втори етаж на училището. В крайна сметка, малките вече не учат.

# 528
  • София
Мечтая си да накараме умните глави от МОН цяла година да работят без почивен ден, от началото на юни да ги затрупаме с допълнителна "изходяща" работа и в края на месеца да се явят на изпити при 35 градуса температура. Който не изкара над 75 точки и по двата предмета да бъде уволнен. Или по-добре изпратен в Горно нанадолнище да мие тоалетните за 5 години. Да видят хубаво ли е.

# 529
  • София
Надявам се тезата да е от Чинтулов, още повече че той се учи и по музика, а и досега не се е падал, защото се изучава в 7-ми клас от няколко години.
Наборът миналия ден прави тезата "бяла като сняг" - написа само верни неща, събрани в едно-единствено изречение : "Цитатът е от Йовковия разказ "По жицата"." И нищо повече....
Много е недосетлив, ...да не кажа нещо друго ...  Sad

# 530
  • Пловдив
И само с това изречение 2т. След това ако напише и поне едно изразно средство и ето ти ги 3 т. Толкова е програма максумум за моя син от тезата. За това и я зарязахме отдавна, не се вълнувам толкова какво ще се падне, стига да знае от къде е. Моя син не мръдна от 63-66 т. по БЕЛ на пробните, с изключение на първия пробен в Регалия, на който е с 85. Това се дължи на факта, че текстът за четене беше за круизни кораби-тоест хем му е познато, хем интересно. Примирих се, че ще е въпрос на късмет какъв текст ще се падне и дали и колко изобщо ще разбере от него. Другото уж го оправя.
Що се отнася до жегите- в Пловдив на първия изпит го дават 37 гр. Вчера също беше толкова-ад е!
Вчера 6 деца са били само, от днес и той ще ходи само за БЕЛ и МАТ. Но мисля, че са оформени почти по всичко
Mama ru, губиш се тези дни, дано всичко е наред...

# 531
  • София
изречение : "Цитатът е от Йовковия разказ "По жицата"." И нищо повече....
Това съм аз в 6-ти и 7-ми клас. Надявам се , ще се му дойде вдъхновение, когато трябва.

Много се смях на поверията и зодиите, ама да ви кажа на една важна олимпиада, която можеше да се ползва за класиране, нещо не ливнах водата като хората на излизане на детето. Тя замина с татко си и колата, а на мен ми се сви гърлото, едни сълзи напираха, че едно нещо от мен се искаше и го оплесках. Аз не вярвам, ама дечко май си държи. Та така. Смях, смях ама..Laughing
Торлашките благослови към МОН също много ме разведриха в жегата.
Служебните бележки май от утре ще ги раздават по софийските училища.
Инструктирала съм я да ни я снима и прати, когато я взима и да я прибере на сигурно място.

# 532
На пробните в училище, госпожата не дава точки, ако си написал от кое произведение и автор е цитата.
Вчера на тест вкъщи по мат е смятала 1.2.3.5.7= 3.3.5.7= пей сърце

# 533
  • София
Малко оскъдно инфо от НВО за 10 кл. Както се гадаеше малко по-напред, имало е футболна задача и е била трудна матура.... учителка на големия ми син им е казала, че се редуват лесни и трудни матури, миналата година за 10кл е била по-лесна от тазгодишната... ако има такава връзка и със седми, някакви спомени от миналогодишната имате ли? Текстовите са били 2 бр. за по 20 т. Едната не я е решил.
Малкия ми син на пробните изкарва 3 различни резултата с 20 точки марж, лута се между 78 и 98.... плюс това много обича на листа с отговорите да очертава грешните, като знае много добре верните.... и прави тъпи технически грешки, трябва да се мобилизира, че в училището, в което се е залетял, няма да стане с тъпи грешки.

# 534
Миналата година по математика май беше трудна .. Поне по думите на познато дете , ама то това е доста субективно де

# 535
  • Варна
Миналата година НВО -то на седми клас беше лесно. Единствено текстът на преразказа беше малко засукан.

# 536
  • Пловдив
antonia, да и аз така мисля, след като класната в училище беше на първа част и моето има 55 т. За справка на пробни и състезания повече от 45т на пръви модул не е изкарвал.

# 537
  • Варна
Току що класната писа във вайбър групата, че служебните бележки са при нея и ще ги раздава в час на класа срещу подпис. Моята днес и утре съм я освободила и ще видим как ще я вземе.
А учебниците кога се предават?

# 538
Ние предадохме учебниците.
Чакаме бележките. И според мен миналата година е била лесна матура.Моя изкара 100 по мат и 90 по БЕЛ. На пробните по БЕЛ 77 му е бил максимума.
Математиката се движи между 85 и 100.

# 539
Утре ще дават бележките при нас.

Общи условия

Активация на акаунт