Отговори
# 90
Alexova, и математиката си припомних покрай НВО 🙂 моля за отзиви за обстановката в 32-ро
Нашите минават последните две седмици първа смяна заради жегите. Било много задушно в стаите, опитват се да правят течение с отворени врати и прозорци.
Според мен НТБГ е добро училище, ако детето  има интерес към специалните предмети там

# 91
Ох, това с втората смяна и жегите е ужасно. А другата седмица го дават 40 градуса , не знам как ще издържат децата . Вчера на едно момиче му е прилошало, казали са им , че след 15.06, когато завършат и 5 и 6 клас, ще ги преместят първа смяна, ама то след дъжд качулка ще е

# 92
Някой да има изходни нива по физика, ще съм много благодарна.

Amelin, какво те интересува за 32, точно го приключихме Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 16:05 от Щастлива съм!

# 93
Знаете ли, след като децата ще провеждат изпитите с училището, което учат  дали в стаите ги разпределят по класове. Много се надявам да не е със съучениците си в една стая. Sad

# 94
Аз финално освободих моя младеж на 18 и на 20 юни. Мисля, че е достатъчно.

# 95
Знаете ли, след като децата ще провеждат изпитите с училището, което учат  дали в стаите ги разпределят по класове. Много се надявам да не е със съучениците си в една стая. Sad
Преди три години не бяха разпределени по класове в нашето училище

# 96
Доколкото знам ги размешват и квесторите не са от тяхното училище.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 17:46 от toplomliako

# 97
  • Бистрица
Ние имахме родителска среща преди 2 седмици, на която ни уведомиха, че в нашето училище (не знам дали има специална наредба, за да е за всички училища) ще бъдат смесени класове, с изцяло чужди квестори.

# 98
Компютър разбърква и подрежда учениците по стаите, с чужди квестори и както се паднат от всички 7 класове в училището. Казаха, че ще са по 12 в стая, един зад друг.

# 99
Да ви разведря с още една стратегия за учене преди изпит:

# 100
Благодаря за новата тема!
Някой може ли да сподели последният ПИ по Мат на Междучасие?
Благодаря

# 101
  • Пловдив

Ако съдя по разпределението преди 6 години -  класовете са разбъркани и все някой съученик ще има в стаята. Децата сядат по едни на чин на специално обозначено за всеки място.

# 102
  • София
Аз по принцип не обичам да мисля, но днес ми е много замислено.
Гледам с каква гордост МОН обявяват "исторически успех" на ДЗИ БЕЛ. Изпитът беше доста приятен. Дали сега няма да дадат на нашите за последна задача да начертаят правоъгълен  триъгълник и да напишат някоя формула, за да могат резултатите и на 7 клас да са повод за гордост???
И ще си.... (цензура).

# 103
И аз мисля в същата посока.
И четвърти клас всички училища се хвалят по страниците си за небивали успехи..

# 104
Това иска народът, лесни изпити и всички отличници. Министерството изпълнява народното искане.
Колко от вас искат лесно НВО за 7 клас?  Така де, що да се мъчат децата....

Общи условия

Активация на акаунт