Отговори
# 240
Матера да ти е жива и здрава рожденичаката! Да попадне в страхотен клас и да останат приятели за цял живот!
Аз се върнах в реалността. След 3 дена в Созопл с колегите сега разпечетвам последния тест по МАТ на регалия.
Ако някой се чуди - водта беше страхотна! Сутрин не можех да вляза, но следобед към 17 вече спокойно се къпе човек.
Моят като гледам май по всичко е оформен.
Спечеилиха Петък и футболния турнир на училището!
Обади ми се и каза:
-Мамо спечелихме и дясната ръка е здрава!
За притеснените, които няма да ходят на училище тази седмица - направо хващате пътя към морето - сутрин учене следобед плаж.
Аз се чувставам така все едно месец ме е нямало.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 14:21 от sisill

# 241
  • София
toplomliako, проблемът при моето дете е, че иска точно определен език, който се учи в една единствена паралелка в България. Опитвам да я успокоя с курсове ако не стане в училище, даже вече съм и намерила и съм й разказала за тях. Ама тя си го иска това.

# 242
Вчера надвечер съседът ряза бетон с флекс повече от час с малки почивки. Дребното като видя учебен план на една от уж избрани специалности снощи коментира, аз това да го слушам не мога, а как си представяте аз да го правя. В момента това което беше план Б отпадна, А става Б, а компромисното В става А. Дума не дава да кажа за езикова гимназия. Много е трудно.

# 243
  • София
sisill шегуваш се нали... ? кой да се чуди дали да иде в Созопол... Wink точно сега

да добавя, моята изобщо не е притеснена , ама изобщо... даже не знам дали съвсем съзнава какво точно предстои и колко й е важно... Grinning вятър я вее... не учи много... абе ваканция е сякаш вече и толкова

ЧРД на момичето на мартея, и моята стана на 14 г и тя с лична карта вече,
абе големи са.... само на външен вид обаче...

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 12:20 от Cabo San Lucas 40

# 244
То си е така, ама е трудно да го обясниш на децата, и те да го приемат . Още повече , че в повечето училища се създава много излишно напрежение. Моето е притеснено, въпреки че, ако не забие съвсем, та да не направи нищо , няма как да не го приемат това , което иска . Обаче пак е притеснено, защото нали им се набива в главите, че е много важно, да не изложат учителите, да не изложат училището, да не се проваляли и т.н

# 245
sisill шегуваш се нали... ? кой да се чуди дали да иде в Созопол... Wink точно сега
Някой беше писал за постоянно плачещо дете. За толкова разстроени деца имам предвид.

# 246
Имаше въпрос дали да се пише заглавието на  текста  за преразказ. Проверяващите не вземат под внимание това. Не санкционират нито липсата, нито дават точки за наличие на заглавие.

# 247
  • Варна
Дали може да постнете тук отговорите и решенията на Междучасие по математика от април? Ще съм много благодарна!
Също така, дали сте обсъждали, кой авторски колектив съставя задачите за НВО по математики и по БЕЛ за същинския изпит, това знае ли се?

# 248
Мартеа, да ти е жива и здрава рожденичката и дано успее да влезе в най-желаното училище! Flowers Four Leaf Clover

И моята стана на заветните 14 тази седмица и само си напомням да не забравим да подадем за лична карта тези дни.

Sisill, тази година първото ми топване в морската вода беше на 01.06 и за мен водата си ставаше. В други години по това време може да се влезе, но трябва да плуваш и да се движиш непрекъснато, сега си ставаше за плацикане. Аз съм си малко морж и не съм съвсем критерий, ама, като се имат предвид студените април и по-голямата част на май, направо са си стряскащи тези темератури на водата по това време.

# 249
  • София
Честити рожденици на Мартеа и Luthien! Да са здрави, щастливи и много късметливи!

# 250
Тома наистина е интересно кой е авторския колектив, който с ставя тестовете по мат и съответно БЕЛ. Иаз ще съм благодарна,  ако някой сподели

# 251
  • София
Честито на рождениците! Да бъдат много щастливи!

# 252
  • София
Luthien, да ти е жива и здрава девойката! Да жъне успех след успех Flowers Four Leaf Clover

# 253
Честито на рожденниците, да са много щастливи и успех с изпитите!
Моят изобщо не му пука, че идват изпити. Тази сутрин бяхме на лекар взехме медицинско, пуснах му изследвания на всичко. Прибрахме се към 10ч седна за час и половина решава домашна от урока. Първи модули написал 50 задачи и приключи. Грабна раницата и топката и хукна, щели да ритат. Това е при нас, мамо играе ми се ми се казва по 5 пъти на ден.😉
Чака с нетърпение да минат изпитите, заминават на екскурзия за 2 дена целия клас. След това на първи юли отива на море за 2 седмици. И после с мама и леля на къщата в Гърция цяло лято. Изпити ли, училища ли изобщо той е над тези неща.
Оформен е по всичко в училище вече по мат и бел ще е с 6ци, има 5 по биология и по английски. Вече учат само по мат и бел, в другите часове разтоварват или идва госпожата по математика да решават, от което не е доволен. Още десетина дена останаха и край! Търпение нямам и аз, че ми писна вече.

# 254
  • София
Кои са авторите на вариантите за всички НВО-та със сигурност е поверителна информация, която няма как да разберем, колкото и да ни се иска.

Общи условия

Активация на акаунт