Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №27

• 38 002
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
И при мен беше така април, 5 дена само кафяво, моят доктор каза, че нормално, променяме се, щем - не щем😬

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 08:44 от Mainatowngirl

# 541
  • 1st floor
Благодаря за отговорите!
Те промените при мен отдавна започнаха! Просто се чудех дали тия дни да очаквам цикъл или това е било…

# 542
  • Пловдив
При мен следващите МЦ си бяха обичайните, верно че вече не мога да предвидя дали ще е след 25 или след 30 дена, но като цяло си бяха ок.
Иначе промените да, отдавна започнаха, наддадох килца, нощни изпотявания, акъла ми чат пат е като на щерката, която е на 14 , демек като сито, кое помня, кое не...Да не говорим , че на моменти се издувам като дирижабъл и/или съм  раздразнителна  като настъпана кобра...Ужас Grin Smile
Благодаря за отговорите!
Те промените при мен отдавна започнаха! Просто се чудех дали тия дни да очаквам цикъл или това е било…

# 543
Аз съм имала такова зацапване 4-5 дни и тамън се обнадеждя, че това ще е за месеца и… тръгва потопа. Нищо не ми спестява на мен.

# 544
  • Пловдив
Атаракс го знам изписван и за паник атаки..

Пропуснах първия прием на Примолут нор по схемата...т.е с 1 ден се забавих. Да продължа така или да добавя 1 ден според вас?

# 545
Medeaa,  пробвала ли си билкови тинктури, хапчета? Има такъв голям избор на пазара. До скоро вечер пиех Леваксан (лавандула) и определено ми беше добре от него. Действието му е 6-8часа максимум. Атаракс ми се вижда тежка артилерия, но вероятно лекарят знае причините за безсънието и затова го е изписал. Лично аз не пих грандаксина, който ми изписаха с удоволствие, а предпочетох другите лекарски съвети. Купила съм го, в чантата ми е, но лекотата, с която ми го изписаха ме притесни. Затова, ако не си пробвала друго, потърси второ мнение за това, какво да пиеш преди лягане.

# 546
Аз днес съм 8 ден от началото на цикъл. На мен ми спря на 4 я ден,но днес се чувствам много кофти- става ми лошо, боли ме корем,газове, пробождане в яйчниците, вие ми се свят и забелязах по гъсто течение при бърсане като при Ову. Вероятно е точно това, защото го наблюдавам това вече около половин година и все тогава-7,8 ден ...Рано е ,но друга дама беше споделила,че и тя е така,с доказана Ову на 8 ден🤔... Не че ме интересува,но в тая Премено и ПМС и Ову ми носят ужасни симптоми, направо ме вадят от строя...Аз ПМС не съм имала преди пременото🧐...Не Е кръвно,мерих го 3 Пъти през деня😂. На всичко отгоре днес вечерта такава гореща вълна ме удари,че......свят ми се зави. Нямах изпотяване,но все едно отвътре изгаряш....И покрай тези притеснения и стрес с майка дето ги имам, се моля само да не ми разбута пак Хашитоксикозата😡. Преди 2 месеца пусках контрола и всичко беше точно но....Ще видим на есен.....

# 547
Не знам за дамата ,която е писала,но и аз така имах ранна Ову-даже на 7-ми ден е била,иначе на 8-9 ти.Доказано.При мен ленененото семе сякаш намаля вълните.Сега пак го почнах и ще проследя да видим.Ям чаена лъжика сутрин с млякото.

# 548
Като се скъси цикълът и ову се променя -така стана при мен.

# 549
Аз днес съм 8 ден от началото на цикъл. На мен ми спря на 4 я ден, но днес се чувствам много кофти- става ми лошо, боли ме корем,газове, пробождане в яйчниците, вие ми се свят и забелязах по гъсто течение при бърсане като при Ову.

Точно така е че овуто е изтегля напред и цикъла се скъсява. Аз на 39 вече имах ову на 9 ден.     Доказано с ову тестове. Не че не родих и откарах с цикъл 15 години след това, но беше факт.

# 550
  • Враца
Пратете ми един цикъл и на мен моля.
Винаги ми е бил тежък като количество и в последните години вече се молех да започна да прескача. Ами ето, 3 месеца вече няма никой.
Но с тая вагинална сухота ми е голяма мъка. Слагам глобули, днес ми е 6 от 15, ефект май не виждам много или чакам чудеса, мажа и външно по два пъти, но продължава да има дискомфорт само, когато седя. Ми предпочитам си цикъла да му се не знай.

# 551
  • Бургас
На мен този път от жегите, може би и от превръзките нещо се разрани и претри кожата, не мога да се оправя с тетра и бочко.Този Вагизан дали ще ми свърши работа за отвън?

# 552
  • Враца
На мен този път от жегите, може би и от превръзките нещо се разрани и претри кожата, не мога да се оправя с тетра и бочко.Този Вагизан дали ще ми свърши работа за отвън?
Понеже пробвах две, Вагизан е кремообразен и за мен малко по-трудно се намазва на разранена кожа, аз си взех това, че е под формата на гел https://multi-gyn.com/bg/produkt/multi-gyn-liquigel/.

Но не знам в твоя случай дали няма да ти е по-полезен съвета на ДХ3 за цикатридина.

Допълвам се, тетрата изсушава допълнително, та може и това да те дразни?

# 553
  • Пловдив
Този магнезий и В комплекс дали е ок?

# 554
  • София
Аз миналото лято имах раздразнение и в аптеката ми дадоха Банеоцин.
Би трябвало да е хубав този магнезий, щом е морски.

Общи условия

Активация на акаунт