Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №27

• 38 000
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Аз пия такъв магнезий, но не знам как да разбера дали е хубав.

# 556
  • София
Ако не получаваш разстройство и не ти се схващат краката, значи е добър.

# 557
  • Пловдив
То си трябва натрупване все пак...
На нашия пазар са малко читавите марки и в добра потенция, ама...тва е положението.

# 558
Този магнезий и В комплекс дали е ок?

За мен е слабо дозиран в една таблетка, но щом ти върши работа, е ок.

# 559
Аз днес съм 8 ден от началото на цикъл. На мен ми спря на 4 я ден,но днес се чувствам много кофти- става ми лошо, боли ме корем,газове, пробождане в яйчниците, вие ми се свят и забелязах по гъсто течение при бърсане като при Ову. Вероятно е точно това, защото го наблюдавам това вече около половин година и все тогава-7,8 ден ...Рано е ,но друга дама беше споделила,че и тя е така,с доказана Ову на 8 ден🤔... Не че ме интересува,но в тая Премено и ПМС и Ову ми носят ужасни симптоми, направо ме вадят от строя...Аз ПМС не съм имала преди пременото🧐...Не Е кръвно,мерих го 3 Пъти през деня😂. На всичко отгоре днес вечерта такава гореща вълна ме удари,че......свят ми се зави. Нямах изпотяване,но все едно отвътре изгаряш....И покрай тези притеснения и стрес с майка дето ги имам, се моля само да не ми разбута пак Хашитоксикозата😡. Преди 2 месеца пусках контрола и всичко беше точно но....Ще видим на есен.....

И аз съм така този МЦ. По-късно ми е овуто, но почти същите симптоми изпитвам. Вчера ми беше замаяно цял ден, червата се обаждат, газове, тежест в яйчници, същото белтъкоподобно течение...
И друг признак за повишен естроген съм забелязала отдавна - при миене, опипвам срамните устни като удебелени. Някак по-сочни, плътни, като надути.
Когато мине пика на хормона, там се успокоява.

Както някой каза, аз преди това ПМС и неразположения преди ову не съм имала. А и инвитра съм правила, с прием на бая хормони. Не си спомням чак такъв дискомфорт. То се и забравя, де, ама сякаш с годините все по-малко го толерирам тоя естроген.

# 560
  • 1st floor
И аз вчера гледах магнезия на тази фирма, ама нещо много малка доза. Аз знам, че 400 мг трябва да е на ден. И сега се чудя какъв да взема. Иначе харесвам течния на Магне Доро. Но по две сашета дневно много бързо свършва…

# 561
  • Пловдив
Това имах предвид и аз...мн.ниска потенция и до дневния прием трябва да пиеш по 3 табл., а не по 1 както е оказано.

# 562
  • Пловдив
Много магнезий има в тиквените семки, особено сурови, но на мен категорично не ми понесоха на стомаха, та пия или течните на Магне Доро, или от капсулите, аптекарката ме уверяваше, че под формата на цитрат се усвоява по-добре от организма. Всеки случай на мен ми действа добре и има ефект, но иска си постоянство, за да се натрупа, минимум 2 седмици Simple Smile

# 563
Мейн, на какво ти подейства добре магнезия?

# 564
Medeaa,  пробвала ли си билкови тинктури, хапчета? Има такъв голям избор на пазара. До скоро вечер пиех Леваксан (лавандула) и определено ми беше добре от него. Действието му е 6-8часа максимум. Атаракс ми се вижда тежка артилерия, но вероятно лекарят знае причините за безсънието и затова го е изписал. Лично аз не пих грандаксина, който ми изписаха с удоволствие, а предпочетох другите лекарски съвети. Купила съм го, в чантата ми е, но лекотата, с която ми го изписаха ме притесни. Затова, ако не си пробвала друго, потърси второ мнение за това, какво да пиеш преди лягане.

Атараксът не ми е изписан от лекар, аз на лекар почти не ходя.
Препоръча ми го позната, която го приема като ад, каквото е и основното му предназначение.
Лошото е, че такива лекарства се продават свободно и всеки може да си ги купи.
Ще пробвам леваксана, благодаря!

# 565
Не е толкова малко в капсула Магне Доро, пийте по 2 като искате повече... Нали ще станат огромни капсулите иначе, после ще четем че нямат преглъщане Grinning 3 капсули от това малко множко ми се виждат, повечето хора не вземат такива дози.
Б витамините в тази добавка не на всекиго биха свършили накаква работа обаче, не са метилирани а в евтините форми.

# 566
Медеа Атаракса не е АД. Той е само успокоително, подобно на ксанакса. Всеки няма достъп, защото е с рецепта, вярно бяла, но си е успокоително.

# 567
  • Пловдив
mimi.7299 На крампите нощем, и на тонуса, като цяло не съм толкова гадна като понатрупам магнезий  Grinning

Мейн, на какво ти подейства добре магнезия?

# 568
Значи и аз трябва да възобновя приема. На мен ми изписаха Магне б6 преди лягане. И на мен ми е доста нервно!

# 569
Продава се свободно по аптеките, т. че всеки има достъп.
Вчера питах в Марешки трябва ли рецепта за Атаракс, казаха ми - не.
Но не взех, защото ми писна да чакам да се разправят с рецепти и да се мотаят.

Общи условия

Активация на акаунт