Отговори
# 630
Сравнение не съм правила,Еве
Да не ти е ту-мач
Казах,че не ми харесва
Едва ли е толкова талантлива,че да си хабя енергията за нея.
За мен Афра и Мерт в момента водят класацията,но да не забравяме, че драмата е много благодарен жанр за изявата на един актьор
Затова написах,че искам да ги видя с други партньори и в друг жанр
/Не беше толкова убедителна Афра в предните си роли,нито пък Мерт толкова впечатляващ/

# 631
Колко серии са втори сезон? Гледам ги по voyo, мисля сега ще излезне 62 серия, но ми се вижда, че още има от сезона

# 632
  • София
Колко серии са втори сезон? Гледам ги по voyo, мисля сега ще излезне 62 серия, но ми се вижда, че още има от сезона

Снощи по Стори даваха 59-та турска серия (мисля че в нея беше среднощната разходка на СейФер). До 73-ти епизод има още доста, сигурно през август ще свърши. Voyo май е 5 бг серии напред.

# 633
Втори сезон свършва със 73 серия.

# 634
Вал, после се сетих, че харесваш дневни сериали, някакси разбрах избора ти и ми мина Smirk

# 635
Пише: През очите на МертРамо! 🤍🧿

# 636
Вал, после се сетих, че харесваш дневни сериали, някакси разбрах избора ти и ми мина Smirk
Абе,не е точно така,ама и на мен ми мина
Не във всяка роля харесвам любимците си
А има известни,които във всяка своя роля са едни и същи,та затова не ги харесвам

Много хубава Афра:heart_eyes:

# 637
Аз мисля, че цялата тази ситуация се създаде от рускоговорящи последователки в мрежите  (поне по имената съдя). Това се потвърждава в последните няколко дни. Успяха да внесат смут и в тази хубава групичка, но така е с рускините и всички производни,те нямат никакви спирачки по отношение на мъжете. Но според мен ако Афра и Мерт имаха по различен подход относно общи изяви извън тези свързани с проектите, щеше да е една идея по-спокойно за всичките им фенове. Но в крайна сметка това са си техните взаимоотношения и ние трябва да ги уважим като техни фенове. И разбира се да уважаваме едни с други споделеното тук 🤗 Благодаря на всички, които споделят, удоволствие е да ви чета❤

# 638
За да няма смут тогава правете отделна група само за личния живот на Афра и Мерт.
Всеки си има препочитания, кой кого повече харесва.
Аз никога не съм го крила, че започнах сериала заради Мерт. Във вече далечната 2022 (септември месец), защото ми направи впечатление, даже ме провокира вътрешно, кое е аджеба това момче актьор, изглеждащо нестандартно, извън калъпите на турската тв индустрия, че избран за главната роля чак!... И така. 😃
Афра я бях чувала като име, но само толкова, бях пробвала да гледам преди YÇ два други сериала, в които беше участвала (бях ги започнала заради други актьори), но не можах да ги изтърпя крясканията, както и нейните героини и набързо ги приключих (в има няма 6 епизода). 😃 Но мога да кажа, че съм доволна от изиграването на Сейран. Личи си колко се е подобрила от преди, за което и я поздравявам. Не може да се подмине хармонията и химията, които имат двамата, затова и хората се влюбиха в сериала. (Това, че обикновено имам много критики към Сейран е вина на тези, които създават/пишат образа - да го поясня преди да почнете с нападките как Сейран е най-логичният и правилен образ..😂😂)

Рядко виждам логично написан женски образ в дизитата, но смея да кажа, че въпреки Ханде да не ми е от най-любимите актриси (има доста за подобрение), образът на Еда беше написан логично, и ми е да не кажа любимият - интелигентно, разумно момиче, с логични постъпки, което не се поддаваше на елементарни и евтини манипулации например в сравнение със Сейран.. 😅 (може би симпатията ми към Еда да е заради образованието/професията ѝ и да съм relate-вала с моя период в университета😂 както и да е, темата ни е за други.😂)

Относно кой как си ползва социалните мрежи, въобще не ме вълнува колко бързо или бавно си увеличавал последователите в Инстаграм Мерт. И него не го вълнува сигурно, бих казала, че него истинският живот го вълнува повече. Който както иска ще си го ползва. Разбира се винаги се радвам ако си качи нова снимка, но не ми е и проблем, че не е активен. Не разбирам защо постоянно феновете трябва да обиждат някого заради този неговия профил. Ще се повторя, но той сам беше казвал, че не се вълнува от соц.мрежи особено, така че феновете да приемат, че той не е стандартната известна личност. Така винаги осрава една доза таква мистериозност, която до сега винаги му е била в плюс.

Доколкото знам и виждала, Афра от малка, от 13-14 годишна възраст, се е занимавала с моделство. На едни години съм с тях двамата и мога да предположа, кой и как си използва мрежите. И аз имах съученички, които като нея се бяха записали в същите години в агенция (за модели за снимки) и тези хора винаги са били и винаги ще се вълнуват по-активно от качването на снимки, активността и показването онлайн.

В обобщение, всеки пише за това, което го вълнува повече, но в повече случаи изпадате в някакви дреболии и забравяте, че и Афра, и Мерт са реални живи хора и не могат винаги да изглеждат перфектно и да задоволят претенции на всички ви. 🌬️🪷

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 16:54 от bellie_ellie

# 639
Някакво интервю пак с Емрето! В еуфория са в Х!

“Те попитаха Емре Алтуг за новините за брака на #AfraSaraçoğlu и #MertRamazan Demir и той остави вратата отворена, като каза: "Ако беше така, щяхме да знаем за това, но не е ясно какво ще направят младите”
https://x.com/lionfdm/status/1803455156643623244?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Уникални! 🤍🧿

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 19:20 от BELL-

# 640
Афито Heart

Емре за малко да потвърди Joy

# 641
Личи си колко се наслаждава на почивката. ❤️ Браво и на фотографа. 😁🤍
Не съм сигурна, че роклята ми харесва, но ето повече детайли:

# 642
Бел този път ще те изпреваря,🤍, Рамо е номер едно ,първи в класацията 👑

# 643
Рамо винаги е номер едно! 👑
Афито много красива! Един за друг са! 🤍🧿

# 644
Екскурзията на Берил и Ерсин също протича много слънчево. Имаме нови кадри от нея, намират се в град Санта Моника.

Общи условия

Активация на акаунт