Октомври е далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 5

• 33 287
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Аз също си ползвам кремовете които си ползвах преди само добавих олио за стриите и днес си взех детски спрей против комари аптекарката каза че мога да го ползвам,не си боядисвам косата.Но жегите не ги понасям не съм спряла климатика вкъщи не знам от кога,а ММ само мрънка че му е студено.Иначе преди аз бях по-зиморничавата.Аз съм от пловдивския край и тук си става топличко

# 91
Аз мразя жегите. Сега като съм бременна пък съвсем. Тия хора защо не пускат климатици в някои магазини и т.н.!?

Козметика си ползвам моята, не се вживявам много там.
Но пък гледам с безамонячна да се боядисвам и не ходя на гел лак.

Бях днес на ФМ, вс е ок, бебко прилича на батко си, милото ми. ❤

Sweety, оооооо милото бебенце 🤗 много сърцато така, на батко си мъничето. Sweety, чудех се това в частна болница ли, конкретно за апаратурата питам, специален видеозон/ехограф ли беше, 4D,5D, нещо такова ли?

На 11 градуса се събудих тази сутрин, дами, излязох по тениска и зимното ми яке 😂🤷🏼♀ Доволно е , де, хладничко.

# 92
О, блазя ти Maya, на мен ми харесва времето в Англия, не ми пречи, че е по-мрачничко. Simple Smile
На частно, на 4д май беше, видя се душицата. Simple Smile

# 93
Блазе ви.Ние от няколко дена сме 36-37 градуса.Все едно е август месец.Ако знаех какво ще е времето,щях да направя резервация за юни.И без това цените преди 05.07 са много по-ниски.

# 94
По въпросът с имената, ние сме избрали за нашия юнак име, което не е българско. Не живеем в България много години, но името звучи страхотно и с фамилията на мъжа ми, не е нелепо и не е крайно далечно като звучене. Не го споделям още, пазим си го само двамата 🙈 Няма да е кръстен на никого, ако беше момиченце щеше да е с буквата на свекъра ми, но е момченце и избрахме името по-друг начин Simple Smile Давам ви идея как ние го открихме, може да помогне на някого. Бяхме си написали набор от думички, с които го асоциираме и моят мъж питаше chatgtp да му превежда ответната дума на различни езици и така открихме име с латвийски произход, което на няколко различни езици има различно значение ( на един език означава войн/боец, на друг любов, на трети Божия благословия ) и така това име обедини  всички тези неща в едно 🩵 Откри го моят мъж, попита ме дали ми харесва, влюбих се от първото чуване и оттогава си го наричаме така. Не правете компромис с името, нека е име, което ви харесва, независимо дали е традиционно българско или не. Както и не съдете ако някой е избрал традиционно име или пък международно. Ако имаме момиченце един ден ще носи традиционно славянско име 💗
А жегите  изобщо не ми понасят, изпиват ми цялата енергия и само се чудя как да се скрия на климатик, плюс бонусът че събирам багаж за преместване от 1 седмица и кръста ми ме боли ужасно без изобщо да съм вдигала нещо тежко, стоя седнала и подреждам ..

# 95
  • Sofia
Момичета спи ли Ви се много през деня?

# 96
Различно ми се спи. Зависи колко се преуморя. Има дни, в които изобщо и такива, в които ми клюма главата в офиса. От сутринта съм с главоболие. То повече ме мъчи.

# 97
Аз имам дни, в които ми се доспива изведнъж, като с бутон. Но съм ужасно гладна, не знам вече какво да правя, през 2 часа ям. Sad Уж гледам да хапвам протеин, ама явно не достатъчно.

# 98
Аз имам дни, в които ми се доспива изведнъж, като с бутон. Но съм ужасно гладна, не знам вече какво да правя, през 2 часа ям. Sad Уж гледам да хапвам протеин, ама явно не достатъчно.

Mommy и аз съм гладна след като вече хапнах малко 🤔 нетипично, но то по време на бременност какво ли е типично започвам да се чудя. Например онзи ден докато се храня, стомаха ми започна да къркори “и, викам си, “това вече ще да е бебето”, какво иначе ще иска още стомаха, нали се храня в момента на действието.

# 99
Скрит текст:
Проблема в Бургас е влажността, въздуха е гаден влажен тропически. В София например е по-приятно. Също и във Варна има повече ветрец и въздух.
В Русе и Пловдив не се диша, да.

Lunatichka, не се преуморявай с толкова компоти. Няма ли кой да ти помогне?

Момичета, тези от вас, които ще са секцио по каква причина го решихте?

Sweety, аз най-вероятно ще съм секцио. Причината е, че съм 1,50 с тесен таз. Не съм го решила аз, посъветва ме АГ и смятам да послушам хората с повече опит. Искаше ми се да бъде естествено, но в крайна сметка не мисля да правя излишни геройства. Важното е да имаме здраво бебенце, начина е само средството. Relaxed

# 100
Козметика не ползвам по принцип. На 24г съм и досега съм ползвала единствено по принуда заради пъпки по брадичката - измивен гел и някакво кремче с киселина, която може да се ползва от бременни...Не помогна особено, защото пъпките не изчезнаха...Явно е въпрос на хормони. Погрознявам с всеки изминал ден. Неприятно, но факт. Дебелея си активно в частта на дупето. Нашите още в самото начало казаха, че ще момиче, защото ми било пораснало дупето Grinning ..Не се изненадаха като се оказаха прави.
Не ми позволява никой да се ограничавам от храна и това е проблем, но и аз не смятам да се ограничавам, тъй като имам склонност да отслабвам и пълнея бързо. Така че след раждането евентуално ще се връщам във форма и няма да имам проблем.

Хапват ми се много въглехидрати - тестено и сладко. Плодовете не ми удовлетворяват желанието за сладост и ги ям, за да дъвча нещо, когато нямам вкъщи сладко..тъй като плод винаги имаме...

Сега ми докараха много череши и виждам, че започват да се развалят.....мисля да направя сладко или сироп, не съм сигурна, не съм правила нито едно досега, но ми е жал да хвърлям..те станаха на цената на златото почти Grinning Grinning Grinning

Жегите ги избягвам. Не мога да стоя навън след 11:30ч. Излизам преди обед или след 17:30ч., когато мога да планирам. В противен случай съм си в колата с климатик.

Бебка си ритка и това ще е първия път, в който издържам месец без преглед просто защото я усещам. Нямам търпение за втората фетална морфология в 22ра седмица! Heart
Има ли някоя дама с 3Д снимки от 2ра ФМ да се похвали с хубави снимки и евентуално да сподели дали наистина се виждат чертите на бебчето?

# 101
Ans9898 да, аз видях чертите на бебето днес. Simple Smile Едвам едвам, защото си криеше лицето с ръцете.

# 102
Моята 2ра ФМ мина преди около 10 дни (в 21+ гс) и успяхме да видим малкото човече на 3D. ❤ В началото се криеше с ръчички, след това с една ръка само ни помахваше, а накрая вече успяхме да видим личицето 🥰 Имаме снимчици и от 3те момента. Както мисля и Sweety спомена, абсолютно първата ми мисъл беше колко прилича на батко си - по нослето и устичката (човчицата хах). ❤

Има ли някоя дама с 3Д снимки от 2ра ФМ да се похвали с хубави снимки и евентуално да сподели дали наистина се виждат чертите на бебчето?

# 103
Аз пък нямам никакъв апетит вече.От седмица ям колкото да съм жива.Днес например съм с два тостера в 8 сутринта.Довечера я вечерям,я не.Аз лятото съм така.

# 104
Аз пък нямам никакъв апетит вече.От седмица ям колкото да съм жива.Днес например съм с два тостера в 8 сутринта.Довечера я вечерям,я не.Аз лятото съм така.

Поне няма да качиш много килограми. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт