🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 14

• 16 501
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Да Нези, взела я е!

Serenay Sarıkaya GQ Global Creativity Awards😍❤️

# 121
Нании,  той Чачи  обича да си ходи с едни и същи дрехи, така че това не е критерий.
Може наистина да е там.
Ако имам късмет, някой ден, може и да го срещна! Wink

Леле, Нези, това ще е чудо , ✌️😉🍀
Не забравяй и нас, измоли една снимка поне за нас Simple Smile
Много се радвам за Серка, заслужава ✌️
Тя е една от малкото които се задържат на екрана!

Момичета, извън темата Чачко
Имате ли идея за Баръш Ардуч и Ханде Ерчел, сериал по ТВ или нещо по Нетфликс ще снимат?

# 122
Нанни, аз наистина нямам никаква идея.
Не ги следя много другите актьори.
Сега обаче не знам как ще заспя, като знам,че Чачо е на един ферибот разстояние! Joy

# 123
Нани, това е пускала Бирсен за този филм.

Баръш Ардуч ще играе „Ege“, Ханде Ерчел ще играе „Aslı“
Новият амбициозен филм на O3 Media, който ще бъде заснет в Чешме това лято, ще събере двама звездни актьори, Ханде Ерчел и Баръш Ардуч.  

Започнаха репетициите за филма на O3 Media "Друга любов", с участието на Баръш Ардуч и Ханде Ерчел . Ерчел и Ардуч се събраха в петък и тренираха сцените, които ще снимат. Филмът , написан от Джейлан Наз, чийто „Merve Kült“ е сред най-популярното местно съдържание на Netflix , ще бъде заснет в Чешме това лято. Във филма Баръш Ардуч ще играе героите на "Ege Yazıcı" и Hande Erçel и "Aslı Mansoy" .
Енгин Ерден, който режисира най-популярните филми от последната рекламна кампания на Barış Arduç , ще седне на режисьорския стол на романтичната комедия . Във филма историята на Еге и Аслъ, чиито семейства правят бизнес заедно и са се запознали в детството, се събират години по-късно, е разказана в много впечатляваща история. От една страна е природолюбивият, харизматичен Еге, който захвърля семейното богатство и живее идиличен живот, а от друга страна е красивата Аслъ, която се бори за семейната компания. Подборът на актьори за филма продължава.

Много са красиви един до друг

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 23:29 от jackie.

# 124
Жаки,
Много благодаря, и аз ги харесвам един до друг Simple Smile
Много ми се искаше подобна мацка и до Чачко, но той като не иска драматично - любовни сериали.....
Много му се радвам, че е различен във всяка роля....

# 125
Нани, можеш да следиш при момичетата в темата на Ханде.
Аз чат пат ги чета, нищо не изпускат за патроните си. Като нас са, веднага го слагат в темата им.
Даже като го пуснат съм сигурна, че ще го преведат.

# 126
Аааар, Нези, ако имаше нощен ферибот да съм тръгнала. В кръга на шегата. Снимката я видях преди няколко часа. Панталонките са от преди няколко дни снимани. Може и да е от вчера. Беше споделена снимката тези дни.

Аз приключих преди малко да гледам и направо съм адски разтърсена. Не вярвах, че е възможно толкова до ми въздейства. В пъти повече от първия сезон. Още не мога да си събера мислите.

# 127
Добро утро! Coffee

В този ден ни пускаха резюме и снимки на Гадар. Колкото и нескопосан на моменти сериал, всяка седмица си го чакахме с нетърпение, с надеждата, че ще гледаме по-добра серия. Вълнувахме се какво ще се случи, ще бъдем ли изненадани и т.н. Още седмици ще ни трябват да се отърсим от Гадар, колкото и да ни дразнеше сценариста.  
Сега на дневен ред е Кюбра. Един различен сериал, който не е за масовата публика, но пък е стойностен и си заслужава гледането.

# 128
Добро утро, момичета! Coffee
Много сладки бяха приказките снощи, но ми падна батерията, извинете, че така се измъкнах!
Гери, нощен ферибот няма, за съжаление...
А и преди понеделник е малко вероятно да мога да отида до Чанаккале.
Не,че като отида и непременно ще го видя,де! Чанаккале не е малък град , а и всичко е въпрос на късмет.
Никой не му знае програмата за съжаление...
От събота до сряда е Курбан Байрам, може пък да остане за празниците там.
Ако е рекъл Господ, ще стане! Wink
Аз продължавам с представянето на още двама от актьорския състав на "Кübra"

Cagri Citanak- Актьор от театър, кино и сериали. Роден е на 10 октомври 1990 г. в Антакия / Хатай. Започва обучение по актьорско майсторство в градския театър на община Антакия, когато е само на 10 години. Той се ожени за Başak Gümülcinelioğlu на 9 октомври 2022 г. В допълнение към актьорството в театъра, Çağrı Çitanak започва да играе в телевизионни сериали, като се появява в телевизионния сериал "Küçük Sirla", който беше излъчен през 2010 г. Çıtanak, който е играл в много телевизионни сериали досега, през последните години изигра героя на Тео в телевизионния сериал "Ateş Böceği" през 2017 г., Ercan Öngören в "Kocaman Ailem "през 2018 г. и героя на Ferit Şimşek в телевизионния сериал Sen Cal Капими през 2020 г. Участва и в проекти като „Сладко отмъщение“, „Търси се спешна любов“, „Въпрос на чест“, „Животът е бременен с чудеса“, „Баща ми не успя да влезе в час“, „Ако мъж те обича, аз съм той“. Продължава да участва в нови проекти.
В " Kübra " играе другия компютърен специалист- Селим.

И жената на Селим- Pınar Töre-  Актриса от театър, кино и сериали, режисьор, преводач. Родена е на 6 ноември 1979 г. в Анкара. Завършила е актьорско майсторство в университета Bilkent MSSF. Освен в театъра,  се появява и в телевизионни сериали и филми. Тя изигра героя на Бакал Есра в Uzun Öykü, един от последните й телевизионни сериали.

Днес преминаваме към трета серия. Wink

# 129
В третата серия вече започват да се увеличават хората, които вече се съмняват, че Гьокхан е избрания, започват да задават все повече въпроси. Сестра му завари Мерве да подслушва и на нея й се наложи да й каже.  Тя побесня и отиде да му поиска сметка. За мен Гьокхан все още вярва, че може да спаси хората, че той е човека, който трябва да го направи. А ония просто го използват за техните си цели. Мерве като го издаде на полицията поиска да ги арестуват заедно, нали?
Какъв беше този, който се застреля в гърлото?

# 130
Трета серия беше много силна.
Имаше много силни моменти.
Първо Гьокхан, който все още вярва,че Господ го е избрал да извърши тази "революция" и да спаси хората .
После, неговите поддръжници, които, въпреки че го подкрепят и му вярват, започват да се ядосват,че той не се допитва до тях за нищо. Малко по малко на всички им стана ясно, че измъкване от там няма.
А Гьокхан започва да изпитва така наречения Божествен комплекс и да гледа на себе си като на единствения човек, който може и знае какво да прави.
Много ми хареса момента, когато пуснаха музика и всички станаха да танцуват.
 Почувстваха се  отново свободни, радостни и задружни, но той не беше сред тях.
Той крои планове на високо ниво, политици, постове, планира как да доведе системата до колапс.
Не ми харесва това, че стои винаги отделно от хората и очаква от тях да му се доверяват сляпо.
Сцената между Мерве и баща и също много ми хареса.
Какво разбирателство и доверие има между тях! И обич!
Нещо, което не виждаме Гьокхан да проявява към нея.
Стана доста дълго, а има още много какво да пиша, затова ще продължа в следващ пост.
Жаки, и сред полицаите и други длъжностни лица има поддръжници на Семави.
Понеже започна някаква чистка на такива хора,  той се застреля. Поне аз така разбрах.

# 131
Гьокхан започва да губи почва под краката си, когато вижда, че има някакво нетърпение и недоверие. Когато разбра, че Мерве го е предала, вече му дойде като гръм от ясно небе. Не очакваше точно от нея това. Сестра му като си тръгна, също беше голям удар за него.

# 132
Здравейте!

Чак сега смогнах да ви изчета. Вчера не бях влизала в мамата и на камбанката какво да видя 62 не прочетени в темата на Чачо. Втори сезон на Кюбра звучи много интересно, мислех да го почвам в края на седмицата, но май ще е по- рано.

# 133
# 134
Нези, не е дълго. Пиши си.
Жаке, аз вече съвсем се ошашках, но това не е ли вече в следващата серия?

На мен още в самото начало ми направи впечатление, че неговите покои са по-разлечни от на другите. Някак "по-луксозни". Уж за другите мисли, но той е със специални превилегии. Да, те го имат за светец, но негово задължение е да не се поддава и да е равен с другите. А, той не се чувства равен. Той е избраният, те не са.
За мен комуникацията му с Марве е много мъчителна. Тя играе също много добре. Пак си признавам, че в първи сезон изобщо не я харесах и я винях за вътрешните му терзания в края на сезона. Сега е точно обратното. Имам чувството, че той я наказва за собствената си несигурност. Защото тя е с него още, когато е бил обикновен работник, ревящ в онази барака. Заблудила го е, че е безсмъртен. Тя е най-силната му връзка с реалността, а той иска да вярва в себе си, не да го приземяват.
Сцената със сестра му беше също много гадна. Тя беше първата, която повярва в него. Всичко за нея рухна. Както каза, беше го издигнала на пиадестал.

Общи условия

Активация на акаунт