🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 14

• 16 506
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Ох, Гери не знам вече кое в коя серия е, ама карай. Те като са по-кратки от тези на телевизия, започвам вече да ги обърквам, ама ни нали сме го изгледали и не е фатално.
Абсолютно съм съгласна с мнението ти и за сестра му и за Мерве, а и затова, че уж иска равенство за всички, но той самия не се слага в него

# 136
Сцената със сестра му беше следващата мъчителна сцена!
 Да, за нея всичко рухна. Тя беше неговата най- яростна защитничка, той беше нейният герой!
Не очаквах,че ще я удари.
Това още веднъж показва позицията, която е заел, не само спрямо всички останали, а и спрямо близките си.
Те са с всички останали, той е отделно!
Според мен обаче, в него започна да се прокрадва страх. Страх,че ще бъде изоставен.
Не случайно, първо изгони Мерве, а после я помоли да остане. Помоли я да бъде до него.
Това не беше от любов, а от страх.
Защото човек, който лъже всички , той се страхува. Страхува се от всичко, но най-много от това, че накрая ще остане сам.
Майка му също му го каза.
Похита го- "Къде е сега твоя Господ? Нека ти каже къде е сестра ти!"
А той повтаряше само, че е опасно.
Страховете за него бяха по- силни от страховете за малката му сестричка.

# 137
Да, точно това и аз забелязах, че той е той, всички други са те.
Той в яда си, че сестра му си тръгна я изгони, но бързо се усети, явно наистина го хвана страх и тя да не си тръгне.
И следващият му ужас...предателството на Мерве. За него е предателство, за нея...спасение.

# 138
Засега има някаква инерция и явно още не е съвсем изчезнал.
За риба…

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 14:11 от gerryto_2

# 139
Нези, хващай мъжа ти и отивайте за риба, може да се засечете с наш Чачко

Сериалите Şahane Hayatım , Gaddar , Kirli Sepeti , Hudutsuz Sevda и Yabani,
ще бъдат представени на панаира на съдържание NATPE Будапеща, който ще се проведе на 24-27 юни.

# 140
Мерве се оказа в доста сложна ситуация.
От една страна е баща и, заради когото иска да постъпи правилно, от друга страна е Гьокхан, който въпреки всичко тя обича.
И от трета страна, тя се чувства виновна, защото в някаква  степен  допринесе за това, той да се чувства Богоизбран.
Освен това тя вярва,че той е жертва и е използван за постигане на чужди цели.
Тя не толкова иска да спаси себе си, колкото иска да  спаси него. Така виждам аз нещата.
Много ми хареса в този сезон Аслихан Малбора. Играе прекрасно!

# 141
Аз не се сещам какво да добавя за 3-ти епизод.
Той така и завърши с научаването на Гькхан, че Мерве го е предала на полицията

А Сюмейето се е отдала на заслужена почивка

IG sumeyyeaydogan_: 12 юни Акяка

Скрит текст:

# 142
Çağatay Ulusoy, Çanakkale

# 143
Всички са на заслужена почивка.

А Бусето е на нощно къпане

Пронизващи очи

# 144
Марве определено се чувства виновна. Тя не мисли за себе си. Знае, че е участник в измамата. А когато видя и че има намесени външни сили съвсем. Не знам дали е вярвала, че той е избран. Мисля, че никога не го е вявала искрено. Обаче вярваше, че той е добър човек и не иска да направи нещо лошо. Но вече вижда друг човек срещу себе си. Това не е онова момче, което беше измъчвано от съмнения, което тя познаваше от преди Кюбра.
Преди в него имаше само любов. Сега усещам доста негативни чувства в него.
Той не иска да говори с нея, когато тя говори той не иска да я слуша. Да го предаде беше нейния начин, за да го спре от погрешните му решения. Тя не иска да се спаси от него, а него и хората около него.

# 145
Точно, целта й беше да го отдалечи, даже пожела да я арестуват с него. Тя със сигурност иска да го предпази, но той естествено го прие като предателство, за което и ще си понесе последствията.

Това е труден път, Небесни, това е много трудна цена за плащане и не си струва,
човек не трябва да бъде жертва на арогантност и амбиция.

# 146
Точно така усещам и аз нещата, Гери!
Тя се опита да му обясни защо го е предала,но той беше много груб с нея!
Ох,момичета, като гледам тези снимки от Чанаккале ми се иска още утре да отида.
Проблема е,че тези дни тук е страшна жега и моя мъж не ще и да чуе да отиде в града.
Ако успея да го навия,но не вярвам.
Ако имаше гаранция,че ще го видя, тръгвам сама,  но няма...

Иначе тази снимка е пред един магазин за рибарски пособия на един негов приятел.
Минавала съм покрай него миналата година.

# 147

Иначе тази снимка е пред един магазин за рибарски пособия на един негов приятел.
Минавала съм покрай него миналата година.
Леле, Нези, даваш ли си сметка, колко е близо до теб. Дишате един въздух.
Ти за всеки случай се оглеждай, че ако влезе навътре с лодката за риболов, може да мине покрай вас.

# 148
Да, Жаки, давам си и затова се ядосвам!
И миналата година така стана...
То и да отида, какво? Да обикалям по улиците да го търся ли? Grinning

# 149
Жаки, то и ние дишаме един въздух с него. Ей го къде е. Аз напоследък такива импулсивни решения взимам, че като нищо мога да тръгна. Нези, ти само дай локацията. Ще паркирам отпред. Единственото нещо, което ми пречи, не е че не съм си взела отпуска, не е че няма кой да ми гледа детето(то нали баща си има), не е че мъжът ми ще ме обяви официално за луда, а че колата ми няма климатик. Ама и това мога да го преглътна.
Добре. Изтривам това въображаемо пътуване от съзнанието си и се връщам към работните задължения.

Общи условия

Активация на акаунт