🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 14

• 16 553
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Ама всичките пъти ли идва от Италия или е седяла дни наред, докато го види?
Седяла е няколко дни. Те са били три жени май.

# 211
Добро утро! Coffee

Днес е петък, днес беше нашия Гадар ден!
Вече, ще е ден като всички останали, ще се сещаме за този ден с лека носталгия.
Ще се надяваме, през есента да ни сполети пак един такъв ден, който да чакаме с нетърпение и ако може да не е петък.

# 212
Добро утро! Coffee
Да, петъците вече не са същите без "Gaddar"!
Вълнението от новата серия определено липсва!
Жаки, ето я единствената снимка от сета на "Джентълмен", която показва как изглежда Чачо.
Мисля, че малко след като беше публикувана от тази дама, я накараха да я изтрие, но късно...
Феновете вече я бяха разпространили. Grinning

Хубав ден от мен и  сутрешната ми гледка!

# 213
Еее, Нези, на каква гледка се събуждаш, блазе ти!

Ох да, виждала съм я снимката, ама я бях забравила.
Тук е много хубав и усмихнат. Ще бъдат красива двойка с Ебрушка

# 214
Да, и на мен много ми харесва,тук, Жаки!

Хайде,няма ли да го пускат вече този "Джентълмен"? До кога ще ни мъчат!
Ние днес продължаваме с 5 епизод на "Kübra".
И тук се случиха много неща, които да обсъдим.
На първо място за мен е настъпилата промяна при Гьокхан.
Аз го виждам от една страна по- решителен, като човек, който вече загуби много, но и като човек, който не иска повече жертви.
Забелязва се и промяна и в отношенията му с Берк.

Отварям коментарите за 5 серия.

# 215
Гькхан отиде да каже на баща й за Мерве. Това беше голям шок за него и в този момент искаше да го удуши, но от безсилие и болка падна на земята и го остави. Той  загуби най-ценното му на този свят и той се обеси.
Останал без любимите си хора, премина към действие и организира революция, запалиха банките. Та се наложи министъра да излезе и успокоява хората, че финансовата и банкова система са стабилни.
С една дума, в този момент, Кюбра се включи и започна да действа по план.

# 216
Здравейте!

Gaddar може и да не беше най- хубавия сериал, но ми липсва тръпката от онлайн гледанията,
липсват ми очакванията на резюме и снимки...

Джаки, защо "ако може да не е петък". От любопитство питам.

# 217
Цвети, защото Шербета и Рибарчето продължават и в следващият сезон. Феновете им мрънкат, че нищо хубаво не се случва, дразни ги сценария, ама не ги оставят.
Не че и ние не бяхме така, мрънкахме, дразнехме се на сценариста (и с право), но не го оставихме, че сега и ни липсва.

# 218
Добро утро.
Желая ви хубав и усмихнат ден .
И тук имаше какво да видим..

# 219
Нинче, наистина и тук много ги претупаха.

Начинът на Кърт да каже „Обичам те“, без да го казва ❤ – Гадар

Скрит текст:
За Нани
Пристигнаха първите кадри от репетициите за четене на филма #LeaveToTheWind, с участието на Баръш Ардуч и Ханде Ерчел.

# 220
Ха ха ха, Джаки, права си. Сценаристите може и да ни отчайват, но събраната публика трудно оставя "шедьоврите" им. За Шербета не  знам, но Рибарчето бавно  и полека си потъваше целия сезон, в трети трябва да излязат с нещо доста интересно, за да си възвърнат позициите.

# 221
За Шербета май историята май още ги държи, но при Рибарчето само май главната двойка ги държи яко. А и Рибарчето е с рекордни продажби в чужбина.

# 222
Не знам какво можа да измислят, защото видяхме какво ли не .. Но въпреки всичкото мрънкане и критика, недоволство и т.н. Аз съм от тези, които продължават да гледат  и да мрънкат..  Съдба.
 Rolling EyesSmiley

# 223
Ааа, Нинче ти гледаш ли го Рибарче? Ако си го споменавала съм забравила.
Я кажи главната двойка ли го държи тоя сериал в ефир?

# 224
Жаки. Да гледам го,  споменавала съм може би, но не помня със сигурност не го пазя в тайна .  🤣

Не мога да преценя дали силата е в главните актьори и какво задържа турския зрител. Лично мен ме привлече Афра и историята на сериала в началото. Слез това бях обсебена от магията му, но втория сезон разби сърцето ми и не отговаряше на очакванията  ми. А защо продължавам да го гледам?  Трудно ще се откажа да го следя, но вече не съм залепена като преди в петъците. Не губя надежда за подобрения в  третия сезон, макар да съм скептична.

Вие имате наблюдения над играта на Афра, като партньорка на Чаатай.

Общи условия

Активация на акаунт