🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 14

• 16 554
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Нина, колко добре те разбирам. С Вятъра бе същото. Мрънкаш и гледаш, а като свърши ти липсва. Макар че, аз съм мога да кажа от късметлиите, защото се включих в гледането му доста по-късно и като цяло бях все още подвластна на историята и главната двойка.

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 11:38 от cvetansk

# 226
Нинче да, тя му беше партньорка в Йешилчам, добре им се получи, гледала съм я и във Фазилет, една от дъщерите й. Ако не си го гледала, погледни го. Не знам дали това не й е и първата роля. Аз не я следя по принцип, ама гледа, че за възрастта си е доста успешна актриса.

Цвети, аз така бях с Птичката

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 14:36 от jackie.

# 227
Джаки, като се замисля за всяко нещо си има причина. Може би ако не бяхме гледали тези сериали по този начин нямаше да сме фенове на тези, които сме.

# 228
Двата сериала са ми много любими и не съм ги гледала онлайн.Може би това  е повляло да не мрънкам,като знам какъв е края  и не  ги следя седмица за седмица. Едни от най-запомнящите са, трудно се повтяря харизмата им и са доста успешни, въпреки забележките.  Пък и конкуренцията е потресаваща в турските дизита, трудно се намира история която "цъфти" през цялото време.  Започват добре, а след това негативно повляват завоите на сценаристите, докато преследват високите рейтинги.
След тях съм голям фен на Акън и Демет. Яд ме е за Акън, защото никак не му върви след това.
Мога да дам пример за сериал, който наистина не беше успешен и гледах с голяма мъка.
Играта на съдбата ми, въпреки всичко,  бях от малкото хора който харесваха историята, което е доста противоречиво.Хем харесвам, хем мрънкам, хем се надявах на промяна, хем гледам с мъка  и нямам търпение да стане нещо интересно. Даже виждах химия между него и Йойкю, може да  са били напразни надежди за смислено развитие Smiley Края ме разби, може би съм го гледала най-вече заради Акън.
Капан не успях да го изгледам целия.

# 229
За мен в онлайн гледането има по-особена тръпка. Гледаш седмично само по един епизод, нетърпението се засилва седмица след седмица. Дори, когато нещо не ни харесва, все чакаме в следващата серия да се оправи и така серия след серия и сезона е свършил. И като свърши сезона или самия сериал, настъпва една носталгия, въпреки недоволството ни я за сценарии, я за актьори, я за финал. Някак си ни остават хубавите неща около онлайн следенето и общуването ни в тази наша си общност, която ни е събрала.

# 230
Да, онлайн гледането има своите предимства, гледам от няколко години онлайн.
Относно Вятърничав рейтинга е бил винаги висок, до колкото знам? Не са падали под 5?

# 231
Аз Вятърничав го гледах до към 12-13 епизод и мен точно Акън не ми допадна (много реве, нищо мъжко не ми излъчваше) и го спрях, даже и заради Ебру не можах да го гледам, която много харесвам, но съм сигурна, че първи сезон беше с много висок рейтинг, за втори и трети, Цвети да каже.
Сега си чакам Джентълмена с Чачо и Ебру.

# 232
Не помня точно какъв му бе рейтинга, но мисля, че последните серии се въртя около 3-4. Акън го харесвам, но не виждам никакво развитие при  него, дано с новия си проект (който и да е той) успее да възвърне харизмата си поне в моите очи.
Харесах Ебру във Вятъра, но тотално ме  плени в Легендата, Чудото пък бе сериал за платформа излъчен по ТВ и съответно нямаше заслуженото му признание, в Принц отначало  някак не я приех, но после като се разбра цялостния замисъл на ролята й, се впечатлих от умението й да обърква по един много сладък начин и Джентълмен чакам с огромно нетърпение. Много съм любопитна за дуета Чачо - Ебру

Впечатляващо красиви

# 233
Момичета, чак сега ви прочетох.
Бяхме на пазар, защото от утре започва Байрама и магазините се изпразват за нула време!
А днес има всичко..Даже и котки. Joy

Интересен разговор сте захванали.
За мен "Gaddar " беше първия сериал, който гледам в реално време и тръпката е несравнима! Сега повече ми липсва очакването, отколкото самия сериал.
Липсва ми и това, да отворя ИГ и от всякъде да изскачат новини и снимки за Чачо.
Сега единственото, което ни остава е да чакаме Джентълмен.
Цвети,  наистина са много красиви и двамата! Аз Ебру не съм я гледала до сега и съм много любопитна!
За Афра мога да кажа,че не съм особено очарована от нея. Според мен в Йешилчам Чаатай имаше по-добра химия със Селин Шекерджи, отколкото с Афра.
Сладка е, но само толкова. Според мен. Hands V
Черпя ви с един ледено студен сок от дуди.
Тук го правят и го продават навсякъде.
Казват му Карадут сую и е божествен!

И аз ще изпия един и после ще пиша още за 5 епизод на "Kübra "

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 19:12 от NeZ_9

# 234
И на мен тръпката за онлайна ми липсва повече, отколкото сериала.
То и да ни липсва сериала, Нерончо се е погрижил за нас.
Мерси за сока, ама като е толкова хубав прати по Еконт, не се стискай!
Ти на пазар в Чанаккале ли ходи?
Нищо не казваш за Чачо...

# 235
О,не, Жаки, тука ,на острова бях.
Не знам скоро дали ще стигна до Чанаккале, защото моя мъж изобщо не иска да ходи.
А и не съм сигурна,че ще имам късмета да срещна Чаатай някъде....
Може би тези дни ще е още в Чанаккале, заради Байрама, сигурно ще е със семейството си.
Ако имах компания все пак бих отишла, но сама не ми се ходи
Вие сте много несериозни и не се организирахте ! Grinning

# 236
Ех, Нези, не с такива мисли... Ако не Чачо поне черното столче на което седеше ще видиш. Пък може и да се спазариш със собственика на магазина и да го купиш.

# 237
Хаха! Цвети, не се бях замислила за това!
Представям си как се разнасям със стол по фериботите! Joy
А я си представи,че той реши да дойде до острова по празниците?
И да се разминем по пътя!
По-добре да си стоя тук и да чакам! Wink

# 238
За теб е валидна фразата: Когато Нези не отиде при Чачо, Чачо отива при Нези. Joy Joy

# 239
Да си продължа мисълта за "Kübra" от сутринта.
В този епизод ми се стори, че Гьокхан от една страна е още по- гневен и решителен, от друга страна ми се струва,че вече започва да усеща в какво се е забъркал и отношенията му с Берк вече не са същите.
От своя страна Берк и останалите също са притеснени,защото не знаят как ще постъпи той след смъртта на Мерве.
А на този откачен и жаден за власт и слава Берк, нищо не му е достатъчно и никой не може да го спре!
Отново жена е тази,която  ще се окаже по- разумна от всички и ще се опита да спре цялата тази лудост! Защото това вече не е експеримент. Вече умират хора! Вече се извършват престъпления! И всички те са съучастници в тях.
Единственото, което му  остана на Гьокхан, това е сестра му.
Сега, ако гледахме наистина серия след серия, щях да кажа, че ми се иска тя да успее да го вразуми.
Защото никой друг не успя.
Дори и в името на неговия Господ, той не се спря! Отне  човешки живот!
Облякъл е желанието си да е велик под формата на идеали,  които хората ще последват. Но самият той много добре знае,че всичко е лъжа и манипулация.

Общи условия

Активация на акаунт