🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 14

• 16 572
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Смяташ ли, че знае, че е лъжа и манипулация. Според мен той вярва, че може да се прави на Робин Худ и да раздава правосъдие под формата на вярата. По-скоро смята, че той командва и манипулира.

# 241
Ами, Жаки, той вече знае,че не е Месия, просто продължава да се прави на такъв.

# 242
Aaa, да така е. Аз не те разбрах правилно.
Аз разбрах, че е знаел, че Берк го манипулира. Защото, той това прави от самото начало с него.

Само сестричката му остана да видим там как ще се развият нещата, но нямам много надежда за него.

# 243
Аз от сутринта съм по задачи и не можах да седна да напиша нищо. Изчетох ми и ми стана интересно как сте гледали сериали без да ги харесвате. Аз така изгледах Кюбра. Много исках да ми хареса. Обаче не се получи. Сега самия сериал не ми липсва. Липсва ми и на мен очакването. Липсва ми да има нещо ново всяка седмица. Снимките по чорапи и с въдици от тази седмица донякъде задоволиха тази нужда.

За Кюбра
Тази серия с погребението на Мерве ми е малко мъгла, но си спомням как го гледаха последователите му. Командирът определено не го очакваше от него. Приятелят му даже имам чувството, че беше изключително изплашен от развоя на ситуацията. А Гьокан я докара метнаха в багажника като блъснато на пътя животно. На мен това ми се стори много неуважително.
Начинът, по който каза на баща ѝ дори го приех като наказание към този човек. Когато бащата го душеше, той не се опита да се съпротивлява, сякаш искаше да изкупи този грях и се надяваше, но не го получи.
Действията му стават твърде крайни. Не знам дали това не е идея на Берк, но и няма значение. Той го е одобрил. Разбра къде и с кого е сестра му. Разбра, че е бил сляп за семейството си дори.
Решението както вече казахте ще дойде от две жени. Явно те са здравия разум в този сериал.
Тази роля на Чаатай е най-злодейската му до момента.

# 244
Гери, аз не останах с впечатлението, че Кюбра не ти харевсва, да не би да имаш предвид Гадар. Защото ние май всички не го харесахме, но точно очакването, сетовите, извън сетовите снимки, гледането и обсъждането всяка седмица ни поддържаше интереса.

# 245
Благодаря за споделеното.
Свободното време прекарано в гледане на сериали би следвало да  носи  удовлетворение и наслада. Напоследък доста често се случва да започна  да гледам сериал и да го спра по някое време. Не обичам недовършените  неща, но понякога се случва и трябва да ценя времето си. Странно  е да не харесваш дадена история, а да я  гледаш с нетърпение. Нямам любим актьор или актриса, но със сигурност има проекти, които не бих могла да изгледам до край, дори заради актьорите. Дали заради насилие, скучен сценарии или друга причина.
Относно актьорите, за всеки влак си има пътници, така и със сериалите...Няма как посланието на писателя да докосне всички, да се разбере и хареса от всеки.

Не знам кога ще се включа в дискусиите за Кюбра. Може би другата седмица.
Благодаря Нези, добре,че тук дъжда ни разхлади. Макар,че градушката ни отнесе и има доста щети.

# 246
Гери, аз не останах с впечатлението, че Кюбра не ти харевсва, да не би да имаш предвид Гадар. Защото ние май всички не го харесахме, но точно очакването, сетовите, извън сетовите снимки, гледането и обсъждането всяка седмица ни поддържаше интереса.
Кюбра ми харесва много. Чаатай играе феноменално. Щом ме накара да намразя героя. А в първи сезон му симпатизирах. Постоянно повтарях какви благи очи има в този сериал.

# 247
Значи си имала предвид Гадар!

Ново от Аслиханче. И тя си почива рационално.

# 248
Гери, Жаки, аз пък  за друго се замислих.
Мерве знаеше ли според вас,че той ще я убие? И ,ако да, как така безропотно се съгласи?
Иначе неговите хора го гледаха с голямо страхопочитание, докато я погребваше.

# 249
Аз първо си помислих, че знае, но като гледах втория път, съм на мнение, че не очакваше да я убие, въпреки че беше много изненадана, когато я заведе на мястото на първата им среща и от сока, който тя толкова обича.
По-скоро реши, че защото я обича, но когато започна да се превива от болка, тогава май се усети.
Цялото му държание беше отвратително.

# 250
А според мен знаеше.Знаеше и какво има в сока.
Затова и се разплака и му каза,че толкова много го е обичала.
Попита го след нея ще има ли друга.
И сама влезна в морето,  преди да започне да се превива от болка.
Но не ми стана ясно защо тя прие това негово решение?
Или за нея просто нямаше друг път.
 Хората искаха да и отмъстят. Тя не можеше нито да остане там, нито да си тръгне...

# 251
В първия момент и аз така помислих, с езика на тялото реших, че знае, но като четях превода останах с обратното впечатление. Може и руския превод да не съм го разбрала добре. С признанието, че го обичам и сестри, че той я е завел на мястото, където е била първата им среща и това много я развълнува. Ама може и ти да си права.

# 252
Току що NOW пуснаха фрагмент на Див Мед. Явно другия петък ще го дават.

# 253
Аз мисля, че тя знаеше. Може да не е знаела как, но знаеше. Тя го помоли да не я забравя и каза, че знае, че ще го изпълни. Но не беше много сигурна според мен в това. След смъртта на майка му, това  че го беше предала май не ѝ беше основния проблем. Тя и преди това се чувстваше виновна, а сега съвсем.
Още преди да я отведе, тя му каза да направи с нея каквото трябва. Може да се е страхувала, че опечалените ще се обърнат и срещу него, ако разберат истината и ако тя остане жива

# 254
Значи аз съм в грешка с превода, защото след прочита си обърнах мнението.
Гери, ти на какъв език го гледаш?

Общи условия

Активация на акаунт