НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 63 989
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
  • София
...... тениската "Same sh*t different day" ....

Много си е тематична тениската! Даже от МОН могат да го взаимстват за слоган на седмокласната кампания ever! Joy

# 106
  • Пловдив
Привет и от мен!
Седмокласничката отиде в училище още в 8.10часа. Нетърпелива и напрегната. Баща й след като я закара отиде с клиенти по работа. И аз работя, уж... написах няколко фактури и не са объркани. Simple Smile. Кака й все още е в сесия, в разгара й. Изобщо - няма отпускане.

Санака, пускай тотото и развързвай чувала да гадаеш за втори модул:smiley: задачите.

# 107
Ще ме извинявате JoyJoyJoy

# 108
  • Варна
Браво, Ицо!
Тото ще пускам и аз. Па ако позная и текстовата задача в петък, направо ще се прекръстя на кака Ванга, щот за баба ми е рано.
Биби, тениската е право в десятката!

# 109
  • тук-там
Важно е децата да да спокойни, а вие да си сипете по едно! Късмет и стискам палци!

# 110
Ицака ви е отсрамил!
   Биби, супер е твоята 7мокласничка, тениската кефи!
  На челата да си го татуират тия мончовци.

# 111
  • столицата
Биби, специално си пускам обедните новини на Нова и ще следя за тениската Simple Smile
Между другото, лесните матури не са полезни за подготвените деца. Само МОН отчитат рязко повишаване на резултатите при тотално сриване на образованието.

# 112
  • В светлината на слънцето
И аз довечера ще следя новините на Нова. Joy

# 113
  • столицата
Видях детето на Биби Simple Smile Не дадоха интервюто, но аз нали знам да гледам тениската и хоп.
Дано всички останат доволни от представянето си!

# 114
  • София
Видях детето на Биби Simple Smile Не дадоха интервюто, но аз нали знам да гледам тениската и хоп.
Дано всички останат доволни от представянето си!
В обедните новини ли ?

# 115
  • столицата
Да

# 116
  • София
Да са успешни малките ни седмокласници, да надминат наборите!
Нова ще вдигне гледаемостта с тая тениска Satisfied
Преразказът ми се стори хубав, простичък за двете момичета приятелки, аз нашият го забравих за големите, вие помните ли го?

# 117
  • София
Никога не съм предполагала, че тая глупост - приложение за гледане на тв "от всяка точка" (3лв отгоре към пакета нет+тв) ще ми потрябва. Е, потрябва, върнах си обедните новини Joy
.
Обаче, детето на Биби изглеждаше спокойно и ведро. Първо условие за добър успех. Heart

Бора, това трябва да е бил "нашият" https://www.otlichnik.bg/wp-content/uploads/2018/05/Matura-7kl-BEL.pdf

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 10:52 от мандаринка

# 118
  • София
Мандаринке, ужас! Joy
Събудиха се най-страшните ми кошмари. Като го чета тоя тест от 2018 си мисля, че моето и сега няма да се справи за повече от 70 точки. Текстът за преразказ е потресаващ също! Confounded

# 119
Нямам спомен от преразказа ,но помня, че имаше едни шашави въпроси, чиито верни отговори бяха доста спорни. Обачеее миналогодишния едва ли ще го забравя  - ужасен беше, поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт