Пациентки на НЕОВИТРО / Д-р Ралица Сенкова - Тема 2

• 41 922
  • 669
  •   2
Отговори
# 660
Според мен грешите да чакате.
Да- тя е наистина моторът на всичко,но има куп неща, които можете спокойно да минете през другите и колеги. Смятам,че работят по общ сценарии. Така или иначе минава през нея рано или късно.
А за чакането по принцип - даже е добре това, което споделяте. Преди 5 години чаках 1 година за преглед при д-р Стаменов....
Не да си ги мерим нали,ама... Simple Smile
Искреният ми съвет е да не чакате! Отлетяло то време е най- сериозният проблем за повечето тук. За други неща -има решения,но за това- не.

# 661
Да, съгласна съм и с тази гледна точка. Но не знам...много искам поне първата ни среща и преглед да е с нея. Моят случай е бая заплетен и ми се иска много да се срещна точно с доктор Сенкова. Възлагам й големи надежди.

За Стаменов наистина и до сега се чака една година. За доктор Сенкова явно зависи от периода. Лятото беше около месец чакане, но тогава още възлагах надежди на мястото, което смятам да напусна.

# 662
Да, съгласна съм и с тази гледна точка. Но не знам...много искам поне първата ни среща и преглед да е с нея. Моят случай е бая заплетен и ми се иска много да се срещна точно с доктор Сенкова. Възлагам й големи надежди.

За Стаменов наистина и до сега се чака една година. За доктор Сенкова явно зависи от периода. Лятото беше около месец чакане, но тогава още възлагах надежди на мястото, което смятам да напусна.

По принцип се обсъждат с нея случаите и винаги се пита,аз съм при Бранков и съм супер доволна. Все пак не тръгвай с такива недежди,да топ са,но,организма понякога не реагира по теория и те не могат да го предвидят,а и е прекалено сложно всичко в него и не може всичко да обхванеш. Но моето неискано мнение е не чакай само нея. Така и така твоя случай ще стигне до нея при обсъжданията.

# 663
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз също съм много доволна от д-р Бранков, а и от д-р Пиперкова. Heart
Но в моя случай съм сменила и съм била подмятана от бая лекари и държах категорично да съм при Сенкова, защото интуицията ми казваше, че това е човекът.
Казвам го само, за да се има предвид, че понякога трябва да се гледа и конкретния случай - колко е сложен първо и второ, колко е наплашен вече човека, който търси своя лекар.
ОК съм да ме преглежда или води случая друг, когато тя отсъства (и тя е човек), но след толкова много години, държах и държа да си се водя при нея, а другото да е изключение.
Хепи съм с всичко в клиниката иначе, а за лекарите и ембриолозите смятам, че работят като пръстите на една ръка - сплотено, топло, компетентно. Смятам, че може да им се има пълно доверие.

# 664

По принцип се обсъждат с нея случаите и винаги се пита,аз съм при Бранков и съм супер доволна. Все пак не тръгвай с такива недежди,да топ са,но,организма понякога не реагира по теория и те не могат да го предвидят,а и е прекалено сложно всичко в него и не може всичко да обхванеш. Но моето неискано мнение е не чакай само нея. Така и така твоя случай ще стигне до нея при обсъжданията.

Съгласна, макар и не винаги тя да ме преглежда всичко се обсъжда с нея и следи нещата.

# 665
Благодаря ви много за гледните точки. В някаква степен усещането ми е много подобно на Preggo, описала го е общо взето едно към едно. Аз съм и с автоимунно, което е слабо познато в Бг изобщо, та мен 10 години ме подмятат лекари, не е месец-два. И то не конкретно само в инвитрото имам такъв опит, а по принцип.
varna2020, да, малко съм се хванала за тази сламка, възлагам големи надежди, но и ти си права, че не са богове, а хора. И не трябва чак така.

# 666
Благодаря ви много за гледните точки. В някаква степен усещането ми е много подобно на Preggo, описала го е общо взето едно към едно. Аз съм и с автоимунно, което е слабо познато в Бг изобщо, та мен 10 години ме подмятат лекари, не е месец-два. И то не конкретно само в инвитрото имам такъв опит, а по принцип.
varna2020, да, малко съм се хванала за тази сламка, възлагам големи надежди, но и ти си права, че не са богове, а хора. И не трябва чак така.
Разбирам те напълно,сложен случай. Казвам го добронамерено защото знам какво е да очакваш и да се разочароваш. То и аз минах през бая лекари,но и с Бранков се сработихме и мислим дружно. Много ми харесват всички там,правят всичко което могат и знаят. Не се отказват.

# 667
Здравей,
С какво заболяване си, ако искаш да споделиш? Аз съм с муковисцидоза и мога да помогна, тъй като имахме трудности също, но се откри причината. Simple Smile

# 668
Видях че  вече в клиниката  ще има и педиатри. Някой интересувал ли се е как стои въпроса?

# 669
Аз звънях тази седмица да разпитам. За сега единствената докторка, която работи като личен лекар е д-р Павлина Здравкова. Най-добре звънни да ти кажат кои дни и часове приема, ако искаш да се запишеш при нея.

Общи условия

Активация на акаунт