🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 808
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 150
Не знам с на Магдалена брекетите какво стана, обаче Катето има нова усмивка. Сладурана е.

Потрисам се от историите, които пишете за Виктория. Има нещо ужасно сбъркано в тази жена, явно нещо й пречи да излезе от блатото... Жалко.

# 151
Магдалена си изправя зъбите, беше казала, че ще ги сваля след лятото, Катето е сложила фасети, Надежда пък е с ново лице и нови пръсти на ръцете, тройно издължени.

# 152
Пфф, тъкмо щях да питам коя е тази и видях, че си писала, че Надежда. Ами, не е нормално нейното. Личи си, че има много комплекси от предходната си външност, страшна body dysmorphia, върви по пътя на Андреа. На мен ми е плашещо, да си гледаш снимките с напълно преправено лице и да мислиш, че изглежда добре или, че хората няма да забележат...

# 153
  • гр.Пловдив
Магдалена си изправя зъбите, беше казала, че ще ги сваля след лятото, Катето е сложила фасети, Надежда пък е с ново лице и нови пръсти на ръцете, тройно издължени.

Брейй,тук се е докарала като 18 годишна No Mouth

# 154
Може би е различна, защото освен филтъра, си е дръпнала и очите.
Ако беше в САЩ щеше да е кенсълната за тази расистка снимка Grinning

# 155

След края на предаването бях забравила колко потресаващи и неестествени са тези визии. 😀 Впрочем, никога не съм виждала устни и лица, пълни с филъри, да изглеждат добре в реалния живот - нямам такива хора в обкръжението си, но понякога се разминавам с някоя такава девойка и се стряскам за секунда-две. 😀

# 156
В областта на гърдите изглежда потресаващо отвратително! След още някоя процедура синът и няма да я познае! Така от  малки децата  се учат,че за да е "красив"някой,задължително трябва да мине през пластичния хирург.Пък като пораснат,и те така....Дотогава пластичните хирурзи ще станат като личните джипита.

# 157

За толкова години живот не разбрах каква е идеята на тези бюстове. 😀 То не е само до това да имаш пари и време, а и малко вкус да съобразиш как ще седи толкова силикон при толкова нисък % мазнини.

# 158
На мен желанието им за бюстове ми е ясно, ама защо с тия усти? Тези последните снимки са като карикатура.

# 159
То не е и смешно, но накрая покупката на надуваема кукла ще е по-добрият вариант от гледна точка на естетиката

# 160
  • SF
Въпреки корекциите и прекалената обработка на снимките, крива е! Много е крива! Едната й половина на лицето няма много общо с другата.
От пръв поглед я видях като крива, през цялото предаване беше крива, и сега си е подчертала кривината. Едното й око започва там, където свършва другото.

# 161
  • София
Надежда се е направила като карикатура.

# 162
Ужас, Надежда е като бостанско плашило.

# 163
Още съвсеееем мъничко и ще е като близначка на бургаското Барби.Давай,Наде!

# 164
уффф горката. Не ми беше симпатична, но манията по модата много зле ѝ влияе.

Общи условия

Активация на акаунт