🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 861
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 210
Това само при условие че сред претендентите има милионерски наследник дето ще прави писта на формула 1 в Каспичан, собственик на верига казина и още някакъв кандидат с богат.. вътрешен мир
Никаква мома Маги, още от първата вечер ще влезе във филми, ще се задуши, ще ѝ изскочи сърцето и ще ѝ се случат няколко неща за първи път в живота. Как смятате, че ще оцелее до края на предаването? Не, не, не искам да съм в такова напрежение.

# 211
Елена може да обърне малко внимание на външния вид .

# 212
“Иначе да, тя май не е с мъжът, с който беше преди няколко месеца. Жалко, изглеждаха като хубава двойка двамата, поне от това, което споделяха в мрежата.”
                                                                                                                           Истина ли е това или е жълто-кафява клюкина? Каква ли е причината, за да се стигне до раздялата?

# 213
Тя имаше и Инстаграм пост по темата, наистина не са заедно.

# 214
  • Варна
“Иначе да, тя май не е с мъжът, с който беше преди няколко месеца. Жалко, изглеждаха като хубава двойка двамата, поне от това, което споделяха в мрежата.”
                                                                                                                           Истина ли е това или е жълто-кафява клюкина? Каква ли е причината, за да се стигне до раздялата?

От гостуването й в "Преди обед" стана ясно, че са я зарязали.

Жалко, хубави му бяха мокасините на архитекта! Пък и вкус за музика имаше на връщане от морето..... Явно не се оказаха достатъчни да оценят каква жена поезия е Елена.....

# 215
С криви зъби ли е Елена? Усмивката й винаги е накриво, като говори също си криви много лицето.

Забелязала съм, че хора с кофти зъби, обикновено си кривят така лицето, за да им се скрият зъбите. Така бяха още 2 инфлуенсърки. Едната си оправи зъбите и спря да си криви устата, другата още не.

# 216
С криви зъби ли е Елена? Усмивката й винаги е накриво, като говори също си криви много лицето.

Забелязала съм, че хора с кофти зъби, обикновено си кривят така лицето, за да им се скрият зъбите. Така бяха още 2 инфлуенсърки. Едната си оправи зъбите и спря да си криви устата, другата още не.

Какво са кофти зъби, дай пример нагледно. И какво значи, че инфлуенсърка си е "оправила" зъбите, т.е. по калъп ли трябва да са, ала Благо Джизъса? Ама какво ли питам.... За Катето казах вече, имаше чар в усмивката, сега е като останалите ...хуманоиди, Надежди, Айлини, Магита и т.н.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 15:49 от FreakOnALeash

# 217
Вече започнах да предпочитам естествени зъби. Тоест, да не са еднакви и перлено бели, светещи в нощта. Имат си чар такива дребни неща. Не смятам, че Елена има проблем със зъбите.

# 218

Какво са кофти зъби, дай пример нагледно. И какво значи, че инфлуенсърка си е "оправила" зъбите, т.е. по калъп ли трябва да са, ала Благо Джизъса? Ама какво ли питам.... За Катето казах вече, имаше чар в усмивката, сега е като останалите ...хуманоиди, Надежди, Айлини, Магита и т.н.
Не си ли виждала кофти зъби? Лошата запахка и кривите зъби не са само естетически проблем. и аз не знам за какво питаш, има си ортодонти, които работят с брекети, алайнери,  къде някой е казал, че трябва да си слага фасети или бондинг?

Едната инфлуенсърка е Полина София, която си изправи зъбите с алайнери. Кривите зъби и лошата захапка визуално изкривяват лицето. Елена винаги си криви устата, независимо дали е в покой, дали говори или не усмихва.

# 219

Не си ли виждала кофти зъби? Лошата запахка и кривите зъби не са само естетически проблем. и аз не знам за какво питаш, има си ортодонти, които работят с брекети, алайнери,  къде някой е казал, че трябва да си слага фасети или бондинг?

Едната инфлуенсърка е Полина София, която си изправи зъбите с алайнери. Кривите зъби и лошата захапка визуално изкривяват лицето. Елена винаги си криви устата, независимо дали е в покой, дали говори или не усмихва.

Брей, Полина София (хубав псевдоним за инфлуенсър Laughing!), не съм я чувала тази публицистична звезда в медиите с кривите й зъбки ... в миналото, де. И хич не мооже да ми накриви шапката някой който ми каже, че са ми "кофти" зъбите, само защото не съм си сложила фасетки и само ги избелвам веднъж в годината.

# 220
явно бъркаш потребителя - аз никъде не съм написала нито за избелване на зъби, нито за слагане на фасети и бондинг. Камо ли за Благо Джизъса или че някой ти е казал, че са ти кофти зъбките. Не знам защо имаш нужда да провокираш.

Ясно съм написала, че често хората с криви зъби си кривят и устата докато говорят. Ако е сериозно изкривяването, лицето седи асиметрично.

# 221
явно бъркаш потребителя - аз никъде не съм написала нито за избелване на зъби, нито за слагане на фасети и бондинг. Камо ли за Благо Джизъса или че някой ти е казал, че са ти кофти зъбките. Не знам защо имаш нужда да провокираш.

Ясно съм написала, че често хората с криви зъби си кривят и устата докато говорят. Ако е сериозно изкривяването, лицето седи асиметрично.
Ами, ето - за криви зъби говорим явно, а не за порцеланова усмивка на инфлуенсър. И ти обаче, голям ортодонт излезе, че чак и симетрия търсиш.
ПП: Моите зъби са далеч от "кофти" по твоите разбирания, но никога няма да им причиня ненужното, за да се харесам повече на някого. Мда.

# 222

Ами, ето - за криви зъби говорим явно, а не за порцеланова усмивка на инфлуенсър. И ти обаче, голям ортодонт излезе, че чак и симетрия търсиш.
ПП: Моите зъби са далеч от "кофти" по твоите разбирания, но никога няма да им причиня ненужното, за да се харесам повече на някого. Мда.
От самото начало на дискусията говорим за криви зъби. Върни се и ще видиш, че само ти говориш за фасети и избелвания на зъби.

# 223

От самото начало на дискусията говорим за криви зъби. Върни се и ще видиш, че само ти говориш за фасети и избелвания на зъби.

ОК, не се пали толкова. И все пак, криви или не, въпрос е на личен избор, не мислиш ли? Защото стана някак - не можеш да си популярен с нормалните си зъби, ц@ци, тяло, нос, скули, тен и т.н. Т.е. не можеш да изкарваш парички, де...

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 16:56 от FreakOnALeash

# 224
Не знаех, че Елена се е разделила с архитекта. Нали се беше преместила при него в Белгия, а и каквато е обсебваща, мислех, че наистина ще е сериозно или по е няма да може лесно да се отърве човекът от нея:) не че няма качества, обаче си е баш wanna be.

Общи условия

Активация на акаунт