🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 930
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 225
Не знаех, че Елена се е разделила с архитекта. Нали се беше преместила при него в Белгия, а и каквато е обсебваща, мислех, че наистина ще е сериозно или по е няма да може лесно да се отърве човекът от нея:) не че няма качества, обаче си е баш wanna be.
Вярно, че Елена при някакво гостуване в медия се изказа меко казано нелицеприятно за човека до нея, но аз не я следя и не знам с кого е била, имаше миналата година щастливи снимки за ръчичка с един господин и това помня общо-взето. А, да, постваше и от чужбина снимки. Може да я е оставил, заради кривите зъбки...LaughingLaughingLaughing

# 226
Нямяме угодия обаче.
Едната що е с фасети на кон, другата що е с брекети на 37, третата защо е с естествено криви като на 80% от хората зъби.
Надя обсебена от външността си,
Маги слаба, Катето наляла ама й отива, а Елена била дебела.
За мен Елена не е дебела, а нормална. С визия като нейната всяка от нас има и приятелки, и сестри. Тя е колкото и клиширано да звучи наистина с едър кокал и генетично няма фината структура на Валерия например но определено не е като Пам та да я пращаме на фитнес. Нормална жена. Да, пие, а алкохолът са празни калории, които провокират точно такава пухкавост плюс кофти храна в излишни количества след употребата му. Отделно препуска между 2 държави и от опит , за една жена това е зверски стрес да си на две гнезда ако ще в съседни градове а камо ли на самолет разстояние. Това също влияе на фигурата. И повечето нивелираме стреса с храна и задържана вода. И Това го заявявам от позицията си на човек дето откровено мрази дебели жени. Тя е нормална. ❤
Тук усмиваме сякаш гротеската, пропагандата на неправилни модели на поведение. Но чак нормално чаровно криви зъби и няколко извивки по ханша в повече.. айде не.☺

# 227
Този бившият на Елена да не я е сменил с някоя от новите ергенки, че нали от предаването я беше харесал, а към края на следващия сезон я заряза.

# 228
Ами тя дори се премести в Брюксел заради него, странно че така са се стекли нещата. Явно не са си паснали като са заживели заедно. Случва се.

# 229
Елена ми е по-красива от Маги.

# 230
Не е грозна Елена , но за мен не няма самочуствие като жена и може да поработи върху това.

# 231
Това не знам дали сте го чели, явно и Виктор не искал да избира нито едно от момичетата, но твърди, че го задължили.

https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/ergenat-viktor … onova-565065.html

# 232
Елена е напълно нормална жена с много лош вкус за дрехи. Това, че ни харесва развлечен бохо стил, не означава, че ни отива или че можем да съчетаваме нещата добре.

Ако си отдели няколко дни да чете и гледа в ютуб за Kibe body types и за стиловите сезони (пролет, лято, есен, зима), да определи себе си и оттам да си изгради гардероб и избере по-подходящ цвят на косата, може да е много симпатична. Освен че ще изглежда по-добре, ще има и индивидуален стил, неин си, а сега все едно копира нечия чужда персона -- цветна берлинска бохемка, андрогенна нюйоркска интелектуалка и т.н.

Не е задължително, разбира се, по улиците е пълно с безвкусно облечени жени, но все пак тя е публична личност и си изкарва хляба с образа си. Бързо ще се научи, ако се захване, схватлива е и понякога има добри стилови попадения.

Съветът за посещение при ортодонт е добър, наистина има значителна асиметрия в челюстта, която с времето може да доведе до здравословни проблеми, а може и да е причинена от недиагностицирани такива като сънна апнея например. Не е само козметичен проблем.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 21:37 от Clare

# 233
Даа, доста зле се облича и не и седят добре дрехите . За фитнеса - въобще не мисля, че само жени с наднормено тегло трябва да тренират, Елена определено има нужда, без да е дебела.

# 234
И аз мисля, че като публична личност би трябвало да изглежда добре. Има стилисти,  фризьори, гримьори, фитнес инструктори и т.н. Спомням си преди време Кобилкина разправяше, че е започнала да се доверява на стилисти за дрехите си и визията и се е променила. Елена, ако четеш, вземи си бележка, моля, защото и ние тука страдаме от твоите раздели.

# 235
Представям си какво удоволствие може да донесе това чистосърдечно и токсично критикуване на една абсолютно нормално и приятно изглеждаща жена. Дано е голямо, защото освен жлъч, издава и отдалечеността на родното място на автора от най-близкия голям град.

# 236
Е , чак публична личност не е Елена , известна е на тези , които са гледали предаването и и отварят инстаграм-а .
Не мисля, че има жлъч , коментира се , защото е участвала е реалити , както се коментират и другите момичета .

# 237
Е , чак публична личност не е Елена , известна е на тези , които са гледали предаването и и отварят инстаграм-а .
Не мисля, че има жлъч , коментира се , защото е участвала е реалити , както се коментират и другите момичета .
Ами, публична е, щом се показва по БТВ-то да коментира.
А на възмутената дама ще кажа, че обидите към потребителите във форума не са позволени и и колкото и да е недоволна, всеки има право на мнение за външния вид на хора, които сами са избрали да бъдат обсъждани. Аз бях и съм тийм Елена, но не съм сляпа и не мога да кажа, че ми харесва как се носи.

# 238
  • Варна
И аз мисля, че като публична личност би трябвало да изглежда добре. Има стилисти,  фризьори, гримьори, фитнес инструктори и т.н. Спомням си преди време Кобилкина разправяше, че е започнала да се доверява на стилисти за дрехите си и визията и се е променила. Елена, ако четеш, вземи си бележка, моля, защото и ние тука страдаме от твоите раздели.

Аз пък грам не страдам от поредната раздяла на Елена.

Но за зъбите (някои сигурно си спомнят миналата година ка се прехласвах по зъбите на Валерия и бях споделила, че аз съм с брекети). Та Елена и май всички не е лошо да посетят добър ортодонт,  защото често проблемът с кривите зъби не е само естетичен, за съжаление. Личен опит.

# 239
Чудна си е Елена, в сравнение с плашилата Маги и  Нани е нормална симпатична млада жена. На мен ми харесва така - шарена и различна, но естествена.
Не може всички да са по калъп - със зъбите на Благо и балоните на Джулиана Гани.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 02:01 от bonbonka6

Общи условия

Активация на акаунт