🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 961
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 240
Не знам какви са зъбите на Елена , но лечение с брекети или алайнери не е равносилно на зъбите на Благо

# 241
  • гр.Пловдив
За мен лично Елена я загрозяваха и се открояваха нелепите татуси ,иначе си е съвсем ОК жената

# 242
  • Варна
Що да са нелепи? Може да е вложила смисъл в тях.

# 243
  • гр.Пловдив

Като жигосано стои,но,да,щом тя се харесва и са й смислени  ... За мен са напълно безпочвени ,а на толкова красиви женски места ..

# 244
  • Варна

Като жигосано стои,но,да,щом тя се харесва и са й смислени  ... За мен са напълно безпочвени ,а на толкова красиви женски места ..

За теб може, за нея явно имат смисъл.

# 245
Татусите трудно ще се вържат с консервативните европейски институции, където в началото на годината подаваше документи за работа.

иначе са хубава изработка.

# 246
На мен не ми харесват татусите на Елена , но аз не съм фен като цяло , за мен тя е страшно неуверена в себе си , в противното няма кой да ме убеди.

# 247
Обаче как темата живна отново след като стана дума за Елена. 😁

# 248
Съвсем нормално се облича Елена. Далеч по-приятно ми е да гледам такива жени, отколкото клонинги накичени с реплики на марки от пазара.

# 249
Татусите трудно ще се вържат с консервативните европейски институции, където в началото на годината подаваше документи за работа.

иначе са хубава изработка.
В началото на годината Елена подавала документи за работа в консервативни европейски институции, а след средата на април вече обмисляла прекратяване на връзката си, завръщане в БГ и закупуване на собствено жилище в София.
Така че към днешна дата вероятно и желанието и за работа в консервативна европейска институция вече не е на дневен ред. Но и да беше - консервативните европейски институции вероятно имат и лееекинко по-консервативен дрескод /поне за работещите там/, та една ризка без проблем би прикрила и трите и татуировки.

# 250
А това лутане в търсене на професионално поприще не смятате ли, че е характерно за хората, които тъкмо завършват университет и обикновено около 30-те години вече са се ориентирали накъде и какво. Не казвам, че е грешно да искаш да станеш инженер, докато преди това си бил преводач или нещо подобно. Но в случая с Елена, това търсене у лутане сякаш продължава много години. И интересно, че иска да отиде в Брюксел да работи в някоя европейска институция, понеже може би това добре изглежда за профила и за амплоато й, обаче защо не кандидатства в някоя нормална частна международна фирма за нормална позиция? Може би защото няма да изглежда добре инфлуенсър да работи middle class white collar job ?
Ето тук ми се пропуква образа й, че уж е истинска и себе си, ама все залита към бохемския стил и начин на живот или поне така го представя...
И само да кажа, че аз също съм отбор Елена, харесвам я, просто напоследък виждам неща, които ме смущават при нея...

# 251
Времената са много различни в момента. Всичко е изключително динамично, бързи промени и развитие, несигурност, популяризиране на нови професии, нови сфери на дейност. Масово младите хора в момента сме много гъвкави, лесно приспособи и не се страхуваме от рискове и промени. Защо човек цял живот да не търси по-добрия вариант за себе си? За мен пък човек да се закотви на една работа за цял живот, за да получи одобрението на обществото и от страх да поема рискове не е особено похвално.

# 252
Помните ли Ирина Карабаджак.. напоследък попадам на нейни постове в инстаграм, в които непрекснато се хвали: "Моя ми подари цветя", "Моя ме заведе тук".. Моя ...
Не очаквах да е толкова елементарна, много плоско ми идва всеки нейн пост. Виждам, че 'са я завели в Ню Йорк", ама я е срам да качи снимка на мъжа си.. явно не отговаря на "нейната красота", че да бъде качван до нея, и му слага емотикони.
Честно да ви кажа, не знам как не са и отказали виза, то тя и не работи, като гледам. Лежи и чака да и носят.
В Ергена я съжалявах, че драпа здраво за внимание, но от вън си изясних нещата, защо е не и върви с мъжете -плоска, обсебваща, крайно неуравновесена.

# 253
Ирина Карабаджак последно май работеше в Telus International Europe, но може да е напуснала.

# 254
В момента не съм запозната, но преди Ирина със сигурност работеше. Даже по подкасти обясняваше, че няма време за срещи с мъже, защото постоянно работи и после ходи на фитнес.

Общи условия

Активация на акаунт