🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 490 978
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 255
В момента не съм запозната, но преди Ирина със сигурност работеше. Даже по подкасти обясняваше, че няма време за срещи с мъже, защото постоянно работи и после ходи на фитнес.
Е, вече си е намерила мУж да я храни и да и купува подаръци и не спира да се хвали. Но иначе я е срам от него и не го показва.. Само подаръците от него..

# 256
Нямяме угодия обаче.
Едната що е с фасети на кон, другата що е с брекети на 37, третата защо е с естествено криви като на 80% от хората зъби.
Надя обсебена от външността си,
Маги слаба, Катето наляла ама й отива, а Елена била дебела.
За мен Елена не е дебела, а нормална. С визия като нейната всяка от нас има и приятелки, и сестри. Тя е колкото и клиширано да звучи наистина с едър кокал и генетично няма фината структура на Валерия например но определено не е като Пам та да я пращаме на фитнес. Нормална жена. Да, пие, а алкохолът са празни калории, които провокират точно такава пухкавост плюс кофти храна в излишни количества след употребата му. Отделно препуска между 2 държави и от опит , за една жена това е зверски стрес да си на две гнезда ако ще в съседни градове а камо ли на самолет разстояние. Това също влияе на фигурата. И повечето нивелираме стреса с храна и задържана вода. И Това го заявявам от позицията си на човек дето откровено мрази дебели жени. Тя е нормална. ❤
Тук усмиваме сякаш гротеската, пропагандата на неправилни модели на поведение. Но чак нормално чаровно криви зъби и няколко извивки по ханша в повече.. айде не.☺

Много съм съгласна с теб и даже ми стана неудобно как съм коментирала някои дами от шООто. Но нали там всички претендират за перфектност - не, никой не е идеален. И не мисля, че Елена е дебела, само ме е яд, когато някой се загрозява умишлено, за да е в тренда на популярните. За Катето - красива, екзотична и накрая й написаха два коментара, че не са й хубави зъбките и ето - вече е с фасети. Надежда - същата работа - хубаво, направила си е пластика на носа, но защо трябва да предобря манджата с тези устища и скули?! Маги не я коментирам, че и аз съм върлина като нея, но поне тренирам. Брекети не ме е срам да сложа.

# 257
Обаче как темата живна отново след като стана дума за Елена. 😁
Ахах нашето бостанско плашило е тя
Всеки път като я видя напоследък и си казвам добре прецени Евгени нещата
Напълно споделям за добрата преценка на Евгени!
Българския вариант на лудото девойче Грета Тунберг беше най-перфектния вариант за партньор за него!

# 258
Карабаджак е сгодена, ще се жени това лято в родното й място. Тогава ще запознае мъжа си с родата. Не го показва, защото се страхува да не й го откраднат, поне така казва.

# 259
Това не знам дали сте го чели, явно и Виктор не искал да избира нито едно от момичетата, но твърди, че го задължили.

https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/ergenat-viktor … onova-565065.html

Това го знаем всички, а и човекът си беше влязал обвързан и сега се опитва да чисти имиджа на Ерген 1 с плюене по продукцията. Но пък, ето, той си осребри славата подобаващо и сигурно още има да черпи дивиденти от участието си. Капитонова също, макар нея да я считам за по-далновидна и пресметлива от Виктор.

# 260
А това лутане в търсене на професионално поприще не смятате ли, че е характерно за хората, които тъкмо завършват университет и обикновено около 30-те години вече са се ориентирали накъде и какво. Не казвам, че е грешно да искаш да станеш инженер, докато преди това си бил преводач или нещо подобно. Но в случая с Елена, това търсене у лутане сякаш продължава много години. И интересно, че иска да отиде в Брюксел да работи в някоя европейска институция, понеже може би това добре изглежда за профила и за амплоато й, обаче защо не кандидатства в някоя нормална частна международна фирма за нормална позиция? Може би защото няма да изглежда добре инфлуенсър да работи middle class white collar job ?
Ето тук ми се пропуква образа й, че уж е истинска и себе си, ама все залита към бохемския стил и начин на живот или поне така го представя...
И само да кажа, че аз също съм отбор Елена, харесвам я, просто напоследък виждам неща, които ме смущават при нея...
Напълно съгласна, че се лута, то дори са й го написали като обратна връзка от институциите.
пускам екстракт от бюлетина й, където говори за разочарованието, че в ЕП не се цени 10годишния й опит в сторителинг и мултитаскинг.
Скрит текст:
Странно, помислих си, как бяха решили, че съм на кръстопът единствено поглеждайки към CV-то ми. Даже ми стискат палци за реализация - прозвуча ми “mainsplain”-ващо и дори леко надменно. Истината е, че CV-то ми не предполага точно еврократски стол, но ако изискванията за това да се кандидатираш за стаж, са да имаш висше и да говориш един от европейските езици, то предположението ми, че 6 месеца преди изборите, член в ЕП би имал необходимост от организиран мултитаскър с 10 годишен опит в сторителинг и маркетинг, се оказа “некоректно”.

Но не това е главното на днешния бюлетин.

Струва ми се изключително неподходящо да принизиш нечий опит само, защото не отговаря на тесноскроените представи за кариерно израстване - бъхтене по корпоративната стълбица.

# 261
А това лутане в търсене на професионално поприще не смятате ли, че е характерно за хората, които тъкмо завършват университет и обикновено около 30-те години вече са се ориентирали накъде и какво. Не казвам, че е грешно да искаш да станеш инженер, докато преди това си бил преводач или нещо подобно. Но в случая с Елена, това търсене у лутане сякаш продължава много години. И интересно, че иска да отиде в Брюксел да работи в някоя европейска институция, понеже може би това добре изглежда за профила и за амплоато й, обаче защо не кандидатства в някоя нормална частна международна фирма за нормална позиция? Може би защото няма да изглежда добре инфлуенсър да работи middle class white collar job ?
Ето тук ми се пропуква образа й, че уж е истинска и себе си, ама все залита към бохемския стил и начин на живот или поне така го представя...
И само да кажа, че аз също съм отбор Елена, харесвам я, просто напоследък виждам неща, които ме смущават при нея...
Напълно съгласна, че се лута, то дори са й го написали като обратна връзка от институциите.
пускам екстракт от бюлетина й, където говори за разочарованието, че в ЕП не се цени 10годишния й опит в сторителинг и мултитаскинг.
Скрит текст:
Странно, помислих си, как бяха решили, че съм на кръстопът единствено поглеждайки към CV-то ми. Даже ми стискат палци за реализация - прозвуча ми “mainsplain”-ващо и дори леко надменно. Истината е, че CV-то ми не предполага точно еврократски стол, но ако изискванията за това да се кандидатираш за стаж, са да имаш висше и да говориш един от европейските езици, то предположението ми, че 6 месеца преди изборите, член в ЕП би имал необходимост от организиран мултитаскър с 10 годишен опит в сторителинг и маркетинг, се оказа “некоректно”.

Но не това е главното на днешния бюлетин.

Струва ми се изключително неподходящо да принизиш нечий опит само, защото не отговаря на тесноскроените представи за кариерно израстване - бъхтене по корпоративната стълбица.

Не следя Елена и винаги ми е била една идея по-пренавита, но тя така си се харесва и позиционира. Тя и малко като клише стана с псевдо-интелектуалщината си и бохемата, пък се оказа, че по някои въпроси е доста "босичка". Все пак, обаче, и тя отнесе доста облаги, а не само хейт от участието си, надявам се да намери любовта и да бъде щастлива.

# 262
Това е много странно изказване.

Все едно да се кандидатирам са инженер и да им кажа, че може и да нямам образованието и квалификациите, ама пък как бързо схаващам. Че и да се обидя като ми обяснят, че не стават така нещата. Не е до бъхтене по корпоративната стълбичка, а до това да имаш някакви знания на хартия, като за начало. Аз съм сигурна, че всички в тази тема можем да кажем, че мултитаскваме, уви, едва ли се квалифицираме за ЕП, а и няма абсолютно никаква нужда. Grinning

# 263

Все едно да се кандидатирам са инженер и да им кажа, че може и да нямам образованието и квалификациите, ама пък как бързо схаващам. Че и да се обидя като ми обяснят, че не стават така нещата. Не е до бъхтене по корпоративната стълбичка, а до това да имаш някакви знания на хартия, като за начало. Аз съм сигурна, че всички в тази тема можем да кажем, че мултитаскваме, уви, едва ли се квалифицираме за ЕП, а и няма абсолютно никаква нужда. Grinning
Без да искам да те иронизирам или нещо подобно, но именно така се създава успех в днешно време - не с диплома на хартия, а с умение да се харесаш и да бъдеш избран. А пък после - каквото сабя покаже, важното е да се набуташ навреме на правилното място.

# 264
Елена си е клише с това манифестиране , карти таро , Градина и прочие.

# 265
Ако самите бяха много адекватни, нямаше да ги знаем от Ергена. Важи за всяка до една.  Дали Елена, дали Ирина, дали Валерия или която и да е

# 266

Без да искам да те иронизирам или нещо подобно, но именно така се създава успех в днешно време - не с диплома на хартия, а с умение да се харесаш и да бъдеш избран. А пък после - каквото сабя покаже, важното е да се набуташ навреме на правилното място.
Не, аз съм напълно съгласна, но в случая, със сигурност говорим за позиция, дори да е стаж, при която има стотици, ако не и хиляди кандидати. Ами, със сигурност сред тях има хора с отличия, с лъскави дипломи, а може и да са без изброените, но със завиден опит в областта, участие в проекти, доброволчески дейности и етц. Ако единственият опит на Елена е Сторител, колкото и интересна да ми звучи работата на мен, със сигурност няма как да е кандидат номер 1 в листата, по разбираеми причини. Това ми е странното. Ако стане - супер, естесвено, че трябва да се пробва, но пък трябва да имаш и реална преценка.

# 267

Не, аз съм напълно съгласна, но в случая, със сигурност говорим за позиция, дори да е стаж, при която има стотици, ако не и хиляди кандидати. Ами, със сигурност сред тях има хора с отличия, с лъскави дипломи, а може и да са без изброените, но със завиден опит в областта, участие в проекти, доброволчески дейности и етц. Ако единственият опит на Елена е Сторител, колкото и интересна да ми звучи работата на мен, със сигурност няма как да е кандидат номер 1 в листата, по разбираеми причини. Това ми е странното. Ако стане - супер, естесвено, че трябва да се пробва, но пък трябва да имаш и реална преценка.
Именно, всичко говори за това, че Елена не си е преценила правилно потенциала именно за такава институция, но ето - сега пак нея обсъждаме, скоро ще бъде в нечие студио или подкаст, рекламка и туй-онуй и... всичко е точно. Все пак Елена е емблематична фигура в сезон 2 на Ергенът.
ПП: Какво стана с Ергенът 4? Ще го бъде ли след свалените обвинения срещу Тупарев?

# 268
В момента не съм запозната, но преди Ирина със сигурност работеше. Даже по подкасти обясняваше, че няма време за срещи с мъже, защото постоянно работи и после ходи на фитнес.
Е, вече си е намерила мУж да я храни и да и купува подаръци и не спира да се хвали. Но иначе я е срам от него и не го показва.. Само подаръците от него..
Не го показва, за да не го познаят и да му пишат конкурентки. Пази го преди сватбата. После вече ще е с хомота. Според нея.
Иначе, да, елементарна е милата с тия снимки на хотелите.

# 269
Не го показва, за да не го познаят и да му пишат конкурентки. Пази го преди сватбата. После вече ще е с хомота. Според нея.
Иначе, да, елементарна е милата с тия снимки на хотелите.
Ирина не беше ли в кол центъра на някаква компания? Може и да бъркам.
Но пък, браво за фитнеса, показа плочки в някакъв подкаст.
Нека са хепи с бъдещия й мУж, мъжете доста се кефят на такива натури, няма нужда да го крие. Да не стане само като с Кобилкина - семинари по изкусителство и накрая мУж го няма.

Общи условия

Активация на акаунт